Revolucija je počela: "Seks sa robotom je kao sa pravom ženom"

Poruka
21.098
Pedesetosmogodišnji Džejms iz Velike Britanije kupio je za 2.000 funti plavušu Ejpril - robota s kojim "spava" četiri puta nedeljno dok se njegova supruga Tina brine o svojoj bolesnoj majci.

18225290655a1723b4f0572398674514_wide.jpg


Djejms za dokumentarni film, koji će sledeće nedelje biti prikazan na Chanell 4, objašnjava da s Ejpril deli krevet i izlazi s njom na večere, i da ljudi često ne primite da nije reč o živoj ženi.
Priznaje da ne zna koga bi izabrao kada bi morao da bira između seks lutke i svoje supruge, pa je sreća što mu je žena dala blagoslov za seksualnu vezu s robotom, piše Dejli star.

Iako Tina ističe da joj je u početku bilo teško da shvati suprugovu opsednutost lutkom, prihvatila je situaciju i kaže da joj je drago što nije u pitanju neka druga žena.

"Da je hteo, mogao je da nađe neku drugu, ali nije to uradio. Bio mi je veran", kaže Tina.

Veza Džejmsa i Ejpril ovekovečena je u dokumentarcu koji prikazuje pokušaj proizvođača da napravi prvog potpuno funkcionalnog robota za seks - lutku koja izgleda, kreće se i govori stvarnije nego ijedna pre.

Džejms je već bacio oko na robota od 8.000 funti po imenu Harmoni koji bi na tržištu treballo da se pojavi za nekoliko meseci, a koju je proizveo inženjer Mat Mek Mulen za kompaniju The Real Doll u Kaliforniji.

Ne zna se samo kako će Ejpril to podneti.

Džejms kaže da gaji duboka osećanja prema njoj i da je ona za njega više od seks igračke.

"Fantastično je, kao da imaš seks s pravom ženom", objašnjava Džejms.

<span style="color: rgb(26, 26, 26); font-family: 'Open Sans', Arial, sans-serif; font-size: 18px; font-variant-ligatures: normal; orphans: 2; white-space: normal; widows: 2;"><span style="font-size: 16px; font-variant-ligatures: normal;">
Ne boli je nikad glava.
 
nije to baš ekstra od skoro, sad valjda sve više rade da ispod te kože, u ovom slučaju ptfe polimer, bude robot, valjda prvo glava pa vremenom teraj redom da se sve pokreće i što više simulira pravo, zato je i cena veća, a kinezi imaju samo od tog materijala pa su zato i jeftinji, inače u japanu prave i prodju te lutke u obliku dece i beba i dozvoljeno tako.

Nzm, do kakog god da ti je sexa, znaš da to nema nikakva osećanja, to mu dođe kao neka 3d handless ispomoć haha
 
inače, što se tiče robota, pomagala i vibratora
razgovram ti jednom ja sa jednom ženom, posle seksa ( i one su najiskrenije posle orgazma) kako ona može da pomogne sebi sa vibratorom i tako to na tu temu
a, ona će " ma, da, to i ja pričam kad krenu kolege da me zezaju, to im kažem da ih spusti, pa da vidiš kako se ućute...ali..." tu ona dubokno uzdahnu "...curac je curac, i ništa ga ne menja"
i, hebi ga, meni odmah opet krenu da se diže
 
Imam blagi osecaj neprijatnosti kad uopste pomislim na to , pa nek bude i kao najbolji seks sa najlepsom devojkom koji sam imao do sada...
Sa druge strane, zenama ne smeta da vise na sedlu, da guraju svasta i da glumataju muskarca sa strep on ili kako se vec zove ...

Mozda zato sto na zalost ja odbijam da budem kita na bicikli a to mi se vrlo ozbiljno razbija o glavu....kad te mogu okarakterisati kao pouzdano gladnog majmuna sa bananom uvek spremnom pa i u plastiku ili meso, onda si ok....po danasnjim standardima.
 

Back
Top