Revolucija je počela: "Seks sa robotom je kao sa pravom ženom"

Nece kod ljudi koji su isti kao oni sto to rade...isto tera po svome , znaci isto..

Meni se smeju kad kazem da privremeno nesto menjam kad uvodim nesto....ili sredjujem nesto...
Ali nije....
Ako ne menjas onog ko diktira i obezbedjuje okruzenje, nista nisi promenio, makar uveo struju u pecinu pecinskom coveku, jer ce onaj glavni muzjak u coporu da bije ko pritisne prekidac...

I zena ce da bije....na svoj nacin...

Zanimljivo mi je to misevsko razmisljanje ljudi...
Znaci misevi ne pokusavaju da sami sebi kreiraju okruzenje, jer znaju da imaju snage da zive samo u okruzenju gde neko drugi kreira odnose i gde su odnosi vec kreirani...
Zato nikad, ama bas nikad ne razmisljaju o necemu sto nije globalno , zajednicko za sve ljude...
Prica sa njima je pomalo smesna, jer prave logiku i neke sisteme gde bi bogatas trebao da sebi izbija iz dzepa, lep da se sece nozem po licu, snazan da vrsi utovar dzakova u kamion ali da pusta da ga samara kikirez nervozni iz komsiluka i slicne nebuloze...

I izuzetno su opasni jer ako ti pocnes da gradis nesto na nekom okruzenju lokalnog tipa, ima da te odmah blokiraju i da traze uniformnu primenu za sve ili nista...
A to sigurno znaci nista....

Krenimo korak dalje ili bolje reći, nađimo se na pola puta negde između komšinice (njenog muža), alpske koze i NS4 iz "I Robot"
i zaplovimo u okeanu strasti sa najseksipilinijom humanoidnom kreaturom koju je Holivud ikad smislio:heart: :lol:

- - - - - - - - - -

Ni Napokonova komšinica ovome ne bi odolela, naročito kad su jedini muškarci u njenom životu dosadni zadrigli muž pivopija i komšija Napokon, koji se prema njoj ponaša surovije od Agenta Smitha iz Matrixa :lol:

Nemoguće da imaš samo jednu komšinicu...

Pa nesto i ne zagledam komsinice.Niti znam kakve su. Nekako mi je to i nekuolturno sad da vrebam kroz spijunku u potrazi za obliznjim vaignama.

- - - - - - - - - -

Krenimo korak dalje ili bolje reći, nađimo se na pola puta negde između komšinice (njenog muža), alpske koze i NS4 iz "I Robot"
i zaplovimo u okeanu strasti sa najseksipilinijom humanoidnom kreaturom koju je Holivud ikad smislio:heart: :lol:

- - - - - - - - - -

Ni Napokonova komšinica ovome ne bi odolela, naročito kad su jedini muškarci u njenom životu dosadni zadrigli muž pivopija i komšija Napokon, koji se prema njoj ponaša surovije od Agenta Smitha iz Matrixa :lol:

Prema njoj se ponasam krajnje ljubazno i komsijski. To sto ona nije moj tip ne treba me sada na elektricnu stolicu za to, zar ne? Ti nemas kriterijume? Ne postoje muskarci oko tebe koji su ti malo neprivlacni?

A i generalno ne volim te relacije u seksualnom smislu: Komsinica sa sprata, pekarka iz pekare, koleginica sa posla i td.
Meni to licno ne odgovara jer su to sve relacije tokom puta od kuce ka poslu i sl. Ne volim da se osetim kao neki napaljenko kome je dovoljno da osoba ima zensko ime ili zvanje u zenskom polu.

- - - - - - - - - -

Zato su roboti i dobri. Nema potrebe za ovakvim komplikacijama zarad seksualnog praznjenja. Odradis, izadjes napolje, krenes svojim putem i sve sto imas sa tim svakodnevnim okruzenjem je: Dobar dan, komsinice. Dobar dan u prodavnici. Trebaju mi pantalone muske, samo mi pokazite gde i to je to. Hvala.

A i generalno ne volim te relacije u seksualnom smislu: Komsinica sa sprata, pekarka iz pekare, koleginica sa posla i td.
Meni to licno ne odgovara jer su to sve relacije tokom puta od kuce ka poslu i sl. Ne volim da se osetim kao neki napaljenko kome je dovoljno da osoba ima zensko ime ili zvanje u zenskom polu.

- - - - - - - - - -

Zato su roboti i dobri. Nema potrebe za ovakvim komplikacijama zarad seksualnog praznjenja. Odradis, izadjes napolje, krenes svojim putem i sve sto imas sa tim svakodnevnim okruzenjem je: Dobar dan, komsinice. Dobar dan u prodavnici. Trebaju mi pantalone muske, samo mi pokazite gde i to je to. Hvala.

Buducnost je u zenama robotima.

Kupis 3-4 i samo biras sa kojom ces...

Ne zvocaju, ne traze da im kupos smninku i odecu, ne traze ti auto, lake su za odrzavanje.

Milina jedna.

Od vagina ima dosta koristi,nisu samo vagine po funkciji.Jeste da imaju mane ali se zaista i iskreno brinu za tebe i često te nenamerno zajebu.

Mislis na vagine kao polne organe, ili metafora za osobe zenskoga pola?
Jer sam ja mislio na polne organe. Ovo ostalo moze da bude i drugar.

- - - - - - - - - -

Buducnost je u zenama robotima.

Kupis 3-4 i samo biras sa kojom ces...

Ne zvocaju, ne traze da im kupos smninku i odecu, ne traze ti auto, lake su za odrzavanje.

Milina jedna.

E i ne moras da se prisecas vaznih datuma. Gledam sad nesto se hrli, cvecare se ubise od prodaje. Jadni ovi ljudi, uzeo poslednju hiljadarku sto je ustekao za zubara... Ovako samo iskljucis robota. Odnosno prvo joj naredis (das upu'stvo) da udje u ormar, da ne moras da je nosis kad se iskljuci.

Opet dvostruki aršini, prvo su izmišljene mašine za zadovoljavanje žena i nikome to nije smetalo, jer je "postojalo opravdanje". U poredjenju sa mašinama sa kojima su se zene srodile, muškarcima su potrebne kompleksnije mašine, što je i odnos koji rodovi imaju jedni prema drugima, a izražen je narodnom ženskom poslovicom "što bi kupovala svinju zbog jedne kobasice?"

Možda, ali ako ne ugrožava nikog direktno ja ne vidim problem ni da bude normalno.:lol:
Па... боље да има лутку него да некога силује.
Али да то буде замена за блискост, присност, интиму... ако је опште прихваћено угрожава цео свет.

Па... боље да има лутку него да некога силује.
Али да то буде замена за блискост, присност, интиму... угрожава цео свет.
Iskreno ne znam. Sa te strane si u pravu. Ali koga lutka ili AI program kojim upravlja lutka više zadovoljavaju nego prava žena/muškarac ja ne znam po kojoj pravnoj normi bi im to uskratili.
Znači današnji konzervativizam čiji smo i ja i ti pripadnici ispade nešto otuđeno i jednako onom reakcionizmu koji bi ženama zabranjivao pravo glasa/lične svojine i svih ostalih ljudskih prava ili da odluče za koga da se udaju ili imaju sex. Isto ko nekad ko što bi neku devojku od 14 god zadrti otac udao za nekog starkelju ili za koga on odluči.
Tako ispada.
Na kraju se svodi da liberalni princip, a to je da svako radi šta god želi dok god direktno ne ugrožava nikog je nešto što je opšteprihvaćeno i može se reći i standard današnjice.
E sad koje izazove donosi sa modernom tehnologijom.

Lično, ako će neka žena da me zameni sa AI Barbika Kenom ja bih rekao "Okej, nema problema".
E sad da li bi h se osećao uvređeno ili poraženo kao da sam podbacio to ne znam.
Verovatno da to zavisi od uznapredovalosti moderne tehnologije.
Ako je ko u seriji Westworld što je manje-više realnost za 20-30 godina ne bih se osećao povređenim.

Takoreći, mislim da uopšte nije daleko budućnost kada ćemo svi na kraju polako postajati roboti i živeti večno u kompjuterima.
Tako mi deluje.

Odgledaj epizodu San Junipero u seriji Black Mirror. Bukvalno je o tome i za razliku od većine Black Mirror epizoda vrlo je pozitivna epizoda.

Poslednja izmena:

Back