Retro mobilni telefoni koji su na ceni

Sta imate od fensi retro telefona?

• Ericsson

• Siemens Xelibri

• Sony Z serije

• nesto drugo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Nokia E 51. Mali neunistivi smartfon sa sve kancelarijom, svim mogucim funkcijama pre vremena-wi-fi, browser, IC/B port, metalno kuciste, odlicna tastaturica. Jedino GPS nije imao to mi je najvise falilo. Da je mogao GPS i Viber na taj fon-NIKAD ne bih uzeo touchscreeen. Tablet da ali telefon ne.
Bila je neka nokija sa kverti tastaturom,vise cetvrtasta nego obla kao c3 npr.Nju sam video na tom pocetku smartfonije 2009/10 godine sta je sve mogla, ono ofis, net preko wifija, da otvara pdf.Ja sam tada jos uvek od svog simensa s65 pronalazeci jar fajlove pokusavao da napravim smartfon, nasao pdf viewer, opera brauzer, program za autoskolu testovi i sl...Fina vremena sa puno alternativa.Ovo danas samo android na tac ili ajfon, sve ostalo moze da ti bude samo pomocni, sluzbeni telefon, nikako ozbiljan glavni...

Bila je neka nokija sa kverti tastaturom,vise cetvrtasta nego obla kao c3 npr.Nju sam video na tom pocetku smartfonije 2009/10 godine sta je sve mogla, ono ofis, net preko wifija, da otvara pdf.Ja sam tada jos uvek od svog simensa s65 pronalazeci jar fajlove pokusavao da napravim smartfon, nasao pdf viewer, opera brauzer, program za autoskolu testovi i sl...Fina vremena sa puno alternativa.Ovo danas samo android na tac ili ajfon, sve ostalo moze da ti bude samo pomocni, sluzbeni telefon, nikako ozbiljan glavni...
Nokia e 51https://images.app.goo.gl/7qvdck2cfLxtkDWK9
a 71 je
https://images.app.goo.gl/XnZTVXTwz3US6h9r6

Moji telefoni uvek tragično završe... ili ih raštimujem, dva su upala u toalet, padnu na pločice i pošto su svi sada praktičnog, ograničenog vremena trajanja, bacim ih...kupim novi.

Voleo bih da imam neki vintage oldtajmera pride. Na preklop. Što, eto, lepi su mi. Ovi, sada aktuelni na preklop, baš nisu nešto, loša autonomija i specifikacije uopšte ..slabo to.

Back