retro '980 - '990

Dok ste vi, deco moja, vredno ucili i radili...ja sam se u skoli spremala za real life:
Drug je upisaivao porucene ocene, a ja, kao PR ove aktivnosti, sam pronalazila musterije.
Deal je bio: Musterija SAMA uzme dnevnik svog razreda iz zbornice, donese ga u WC gde je ceka upisivac ocena koji bi odgovarajucom hemijskom upisao ocenu po zelji i onda musterija vrati dnevnik na mesto.
Nekada je bilo i nezadovoljnih musterija, ali u takvom biznisu...nema nazad :)

DOKONI UM:
storm cloud:
DOKONI UM:
Užas :roll:
Ja imam neke nagrade za naučni rad sa univerziteta a u potrazi sam za mačkom ... da mu ih okačim o rep a možeš i ti te tvoje dve... :lol:

Baš tako. :D Ali ne mački, nego mačku o ...rep. :lol:
Pa kažem : U potrazi sam za MAČKOM (MAČAK-MAČKOM)

Shvatila sam. :roll:

Mada sam se ipak nekako nadala da tražiš mačku. :P

storm cloud:
DOKONI UM:
storm cloud:
DOKONI UM:
Ja imam neke nagrade za naučni rad sa univerziteta a u potrazi sam za mačkom ... da mu ih okačim o rep a možeš i ti te tvoje dve... :lol:

Baš tako. :D Ali ne mački, nego mačku o ...rep. :lol:
Pa kažem : U potrazi sam za MAČKOM (MAČAK-MAČKOM)

Shvatila sam. :roll:

Mada sam se ipak nekako nadala da tražiš mačku. :P
Evo, okačite meni :roll: , ja nemam Vukovu diplomu, nikad nisam bila SKROOOOZ odlična. Kakav izraz, 'a? SKROZ odlična, a ja samo polovično ODLIČNA :oops:
Nekad i vrlo dobra 8)

DOKONI UM:

E da, sad kad si pomenuo nagrade i univerzitet, imam nešto i o tome da kažem. :x Nije retro, ali bilo bi dobro da bude :!:

I univerzitetske i fakultetske nagrade su sramota! :evil: Prošle godine, univerzitetska nagrada je bila 2000 dinara za studente sa prosekom >9.50, a za one sa 10.00 - 3000 dinara. Fakultetska nagrada na mom faksu je bila 3000 za >9.50, ne znam koliko su se "ovajdili" ovi sa 10. Uglavnom, za te bedne pare studenti nisu mogli ni da plate sebi budžetsku cenu upisa naredne godine! Što se mene tiče, bolje da su delili samo pohvalnice, manje bi se obrukali. Naravno, ovde pričam o jednokratnoj nagradi, da ne bude zabune, a imajte u vidu da su nagrađenim kategorijama obuhvaćene i nagrade za tzv. uspeh u toku studiranja za diplomirane studente. Znači - za svih 4-5 godina "uspešnog" rada dobiješ ovu siću. Stvarno mislim da te nagrade treba ukinuti. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Back