storm cloud
Poznat
- Poruka
- 9.024
GoldenLady:
Dve. 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
GoldenLady:
DOKONI UM:12 definitivno.storm cloud:HEMI 426:jel se secate onih karti - kuckalica u busevima? To je bilo bas davno...
Sećam se. 10 ili 12 vožnji? :? Ja mislim 12.
Imam jednu kod kuće. Čuvam je za uspomenu.
1989 godina. Ejjj bato istorija.
storm cloud:GoldenLady:
Dve. 8)

DOKONI UM:Užas![]()
Ja imam neke nagrade za naučni rad sa univerziteta a u potrazi sam za mačkom ... da mu ih okačim o rep a možeš i ti te tvoje dve...![]()

Pa kažem : U potrazi sam za MAČKOM (MAČAK-MAČKOM)storm cloud:DOKONI UM:Užas![]()
Ja imam neke nagrade za naučni rad sa univerziteta a u potrazi sam za mačkom ... da mu ih okačim o rep a možeš i ti te tvoje dve...![]()
Baš tako.Ali ne mački, nego mačku o ...rep.
![]()
DOKONI UM:Pa kažem : U potrazi sam za MAČKOM (MAČAK-MAČKOM)storm cloud:DOKONI UM:Užas![]()
![]()

Evo, okačite menistorm cloud:DOKONI UM:Pa kažem : U potrazi sam za MAČKOM (MAČAK-MAČKOM)storm cloud:DOKONI UM:Užas![]()
![]()
Shvatila sam.
Mada sam se ipak nekako nadala da tražiš mačku.![]()
ops: Pa i ja sam bila odlična svojom zaslugomGoldenLady:Ja sam bila odlicnai to iskljucivo SVOJOM zaslugom

DOKONI UM:Užas![]()
Prošle godine, univerzitetska nagrada je bila 2000 dinara za studente sa prosekom >9.50, a za one sa 10.00 - 3000 dinara. Fakultetska nagrada na mom faksu je bila 3000 za >9.50, ne znam koliko su se "ovajdili" ovi sa 10. Uglavnom, za te bedne pare studenti nisu mogli ni da plate sebi budžetsku cenu upisa naredne godine! Što se mene tiče, bolje da su delili samo pohvalnice, manje bi se obrukali. Naravno, ovde pričam o jednokratnoj nagradi, da ne bude zabune, a imajte u vidu da su nagrađenim kategorijama obuhvaćene i nagrade za tzv. uspeh u toku studiranja za diplomirane studente. Znači - za svih 4-5 godina "uspešnog" rada dobiješ ovu siću. Stvarno mislim da te nagrade treba ukinuti. A šta je ovde RETRO kad ti se i danas isto, ali baš ISTO ovo dešava ?!?HEMI 426:isao sam na radnicki da ucim engleski. dali su mi kartu i rekli da sednem u bus broj 4.
LePiaf:E, a kad budete imali zlatnu medalju sa gradskog takmicenja u saobracaju, javite se da razgovaramo... 8)
krvolok:A šta je ovde RETRO kad ti se i danas isto, ali baš ISTO ovo dešava ?!?HEMI 426:isao sam na radnicki da ucim engleski. dali su mi kartu i rekli da sednem u bus broj 4.![]()

underwater:a narandzasta svetla i rad ventilatora u tunelima ispred mosta slobode (retrofuturo)...

mackica ns:underwater:a narandzasta svetla i rad ventilatora u tunelima ispred mosta slobode (retrofuturo)...Dočekaćemo valjda i to - futuro
![]()
ko dozivi...valjda ce imati snage da o tome prica1985. (ako se ne varam).GoldenLady:LePiaf:E, a kad budete imali zlatnu medalju sa gradskog takmicenja u saobracaju, javite se da razgovaramo... 8)
Koje godine?