Retka i zabranjena knjiga za citanje ne moze se naci u obicnim bibliotekama. Gde se nabavljaju zabranjene i retke knjige za citanje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Када неко спаљује (огавне) књиге, то говори много више о њему него о књигама.Svojevremeno je na ovom sajtu jedan član ostavljao link ka kolekciji elektronskih knjiga koja je sadržavala i poveći folder sa najogavnijom nacional-socijalističkom, antisemitskom i sličnom rasističkom literaturom. Ja prijavim poruku, moderacija obriše, ali ovaj opet postavi. Ja opet prijavim, obrišu, on opet postavi. Poslije sam odustao, jer očito nikome drugome to ovdje nije smetalo.
Sve te knjige svako ko ih potraži može lako da nađe na netu, ali mislio sam da nije OK da ovaj forum učestvuje u promovisanju takve literature. Izgleda sam jedini tako mislio.
Када неко спаљује (огавне) књиге, то говори много више о њему него о књигама.
Баш свака књига позива на нешто што неком другом не одговара.
Здрава памет је прецењена.
Чак и темељ ове цивилизације, библија, говори о оправданом истребљењу целих народа.
Pa valjda su nam poznate posljedice fundamentalističkog tumačenja vjerskih tekstova.
Izvini, gdje sam ja napisao da se bilo šta treba zabraniti?