Edward
Primećen član
- Poruka
- 964
Jel zna neko kako da igram resident evil 5 online sa drugom,mislim da prelazimo?Nikad nisam ovoo radio pa zato pitam.
Prvo nabavi original igru.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel zna neko kako da igram resident evil 5 online sa drugom,mislim da prelazimo?Nikad nisam ovoo radio pa zato pitam.
Neznam da li vec postoji tema za R. E 4, zato i pisem ovde!!
Da li je neko vec premotao 4-ku, i moze li mi pomoci kako da predjem onu hobotnicu iz koje ispadaju pauci!!?!?! Ima li neka posebna taktika za to!?!?! :-)
Ja sam presao 14 puta i sad igram po 15.put
I znam da nema nikakva hobotnica.
Da ne mislis mozda na Salazara(Onaj decko sto se transformise u neko stvorenje sa 2 pipka a ispod su pauci)??????
Pa pauci sluze samo da skupis municiju ako ti ponestane.
Nemoj da pucas u pipke nego u ono glavno.
Ako budes lepo pogledao videces da ima jedno zeleno oko(mislim na glavni deo,ne na pipke),najbolje da uzmes TMP(mini rafalka)jer je oko sitno pa ces da ga promasujes dosta.
Onda ce da mu se otvori jedan deo tela i izaci ce isti onaj decak sto se transformisao.
Uzmi rocket launcher,ispali u decaka i KRAJ,mrtav je.
Ako nemas raketu,pucaj ga najjacim oruzjem sto imas,on ce da se zatvori pa opet moras da cepas oko i da cekas da se otvori i tako dok ga ne ubijes.
Pazi samo na pipke,cesto ce te napadati.Isto ako budes video da glavni deo pocinje da otvara usta bezi u stranu jer ce te odmah ubiti bez obzira na to kolika ti je energija.
Nadam se da ces se snaci.
Hvala ti puno.......... probacu!!!!![]()
Ako ne uspes javi se o5.
Verovatno mislis na Regeneratore,tj,ona bela/siva stvorenja sto ispustaju zvuke kao kad hrces.
Pa njih jedino da cepas dok ne expodiraju.Ali postoji jos jedna mnogo dobra fora.Kad udjes u freezer,tj,hladnjak dobices infrared scope za snajper.Nakaci ga na snajper i onda kad nanisanis tu tvoju mumiju videces joj po telu Plage,to su kao neke pijavice zakacene za telo.Snajperom pucaj u te pijavice i gotova je.
Ali taj skop se malo kasnije pojavi,ima tih mumija i pre scopa.Jedino ako si "hrabar" pa da bezis od njih,tj,da ih izbegavas ili ih pucaj ako imas municije...
nisam igrao ovu igru nikad vredi li je probati?
nisam igrao ovu igru nikad vredi li je probati?
Kako za koga....... meni licno nije losa, jedino sto je po meni mana je sto se ne moze ici i pucati!! Jedno ili drugo!!!
Ljudi, izvinite ako sam vam dosadio mojim cestim pitanjima........ moracu opet......
rec je o nivou 5-3 ili 5-4, nisam siguran...... e tu me ono roze stvorenje baci u kavez sa pregradama...... Sta da radim da otvorim pregrade i jos jedno..... pogodim minama ono cudoviste dva puta, ali ono kao da se naljuti i nece da se pojavi...... cujem joj zvuk, ali nje nema!!! Sta dalje..... unapred hvala...... :-)
Pogledaj ovaj videoposto nemas chicago typewriter koristi striker.Moras da zapamtis kuda ides,, imas 3 kaveza i moras ih odjednom preci,cudoviste samo oteras gore,onda te on hvata odozgo,pokusaj da ga izbegavas,ubijas ga tek na kraju kad iskocis iz kaveza,treba ti dosta biljaka za zivot.
Ljudi, izvinite ako sam vam dosadio mojim cestim pitanjima........ moracu opet......rec je o nivou 5-3 ili 5-4, nisam siguran...... e tu me ono roze stvorenje baci u kavez sa pregradama...... Sta da radim da otvorim pregrade i jos jedno..... pogodim minama ono cudoviste dva puta, ali ono kao da se naljuti i nece da se pojavi...... cujem joj zvuk, ali nje nema!!! Sta dalje..... unapred hvala...... :-)