[REŠENO] Problem sa povezivanjem napajanja i maticne ploce

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Nemanja Feher

Početnik
Poruka
3
Pozdrav...kupio sam maticnu GA-F2A75M-D3H ... maticna zahteva 20+4pin za main i 8pin za proc napajanje... moj problem je u tome sto moje staro napajanje nema taj 8pin za procesor vec ima 4pin... ;s e sad da li bih mogao negde da kupim adapter sa 4pin na 8pin / sa 2 x molex na 8 pin / sa molex na 4pin ... za te tri solucije trenutno znam ali ne znam gde bih mogao da nabavim takav adapter... i tu mi treba vasa pomoc ili neko drugo resenje ako postoji...? Hvala unapred

Poslednja izmena:
CPU - AMD A8-5600K 3.6GHz 4MB
RAM - PATRIOT 8GB (2x4GB) 1600MHz DDR3 Viper 3 Venom Red PV38G160C9KRD
HDD - WDC WD1600AAJS-00M0A

maticnu sam vec naveo a grafiku cu koristiti sa procesora....napajanje koje posedujem je neko frontier 400w i sasvim je dovoljno da izgura ove komponente samo sto fali taj 8 pin konektor za novu maticnu....

Kupio bih novo napajanje ali je ugovor za kredit zakljucen i nemogu vise nista da dodajem a nisam bas nesto pri kesu trenutno tkd ne zelim da uzimam neko slabo napajanje jer planiram nadogradnju u skorije vreme (3 meseca)

Cini mi se da taj Gembrid adapter moze da pomogne probacu da ga narucim sutra...

Pozdrav...kupio sam maticnu GA-F2A75M-D3H ... maticna zahteva 20+4pin za main i 8pin za proc napajanje... moj problem je u tome sto moje staro napajanje nema taj 8pin za procesor vec ima 4pin... ;s e sad da li bih mogao negde da kupim adapter sa 4pin na 8pin / sa 2 x molex na 8 pin / sa molex na 4pin ... za te tri solucije trenutno znam ali ne znam gde bih mogao da nabavim takav adapter... i tu mi treba vasa pomoc ili neko drugo resenje ako postoji...? Hvala unapred

Ta tvoja cetiri pina sa starog napajanja ubodi u to osmopinsko na ploci.Imas zute(12v) i crne(-) kablove. Samo pazi da ih ne pomesas.Na ploci ti verovatno pise +12 i (- minus).Ako ti je napajanje dovoljno jako za procesor sve ce ti raditi super kao i meni

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back