[REŠENO] Nece da se obrise

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

drago41

Primećen član
Poruka
589
Obrisao sam System Volume Information pre mesec dana i u korpi za otpatke ostao mi je prazan fajl System Volume Information koji nikako ne mogu da obrisem tako da mi korpa uvek izgleda pune, probao sam sa unlockerom i jos nekim alatima ali jednostavno nece da se isprazni korpa od te napasti.
Ako neko zna nacin kako da to obrisem bio bih mu zahvalan a ako ne onda sledi Format D!
Zahvaljujem se na eventualnoj pomoci!

Obrisao sam System Volume Information pre mesec dana i u korpi za otpatke ostao mi je prazan fajl System Volume Information koji nikako ne mogu da obrisem tako da mi korpa uvek izgleda pune, probao sam sa unlockerom i jos nekim alatima ali jednostavno nece da se isprazni korpa od te napasti.
Ako neko zna nacin kako da to obrisem bio bih mu zahvalan a ako ne onda sledi Format D!

Uradi ovako:

1. Restartuj racunar
2. Prilikom podizanja Windowsa "lupaj" F8 da bi dobio opcije i na njemu klikni na SAFE MODE
3. U Safe Mode klikni START => RUN => upiši CMD naredbu
4. upiši cd.. + enter
5. upiši cd.. + enter
haha nije greška, mora dva puta
6. sada si pozicioniran na promptu C:\>
7. upiši slijedecu naredbu " cacls c:\recycler /t /e /g Administrators:f " + ENTER
8. sada ponovno upiši ovu naredbu " rd /s /q c:\recycler " + ENTER

Restartuj racunar i Windows ce kreirati novi koš za smece ( Recycle Bin )

12215034.jpg

zasto da komplikuje kad moze ovako i samo pokrene unlocker i cao :)

pa da li si ti normalan?
Zašto brišeš sistem volume information ?

HVALA zbog pomoci i brisanja Magarac posto isti ne zivi 72 godine, inace i dalje nece da se obrise prazan fajl koji glasi:sistem volume information,koji se tako prazan nalazi u korpi za otpatke,
ponavljam prazan fajl od 0 megabajta! Inace sta uradi vreme sa nekada pametnim i korektnim momcima!?

kako nece ?? ni na ovaj nacin sto sam ti rekao ? :think:

Instaliraj novi OS Windows XP sp3 Lite na slobodnoj patriciji ili napravi novu od 3GB

Zatim udji u taj novi OS i pronadji fajl na C:/RECYCLER zatim obrisi :)

Mozes i sa BackTrack 5 Live DVD to da uradis

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back