Svetozar ot Ružičić
Veoma poznat
- Poruka
- 12.113
А није ти био проблем да крадеш аутомобиле својим дигиталним пријатељима у ГТА тројци?Sirovine u RL su i sirovine u odnosu sa našim robotskim prijateljima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А није ти био проблем да крадеш аутомобиле својим дигиталним пријатељима у ГТА тројци?Sirovine u RL su i sirovine u odnosu sa našim robotskim prijateljima.
Nisam se nešto nikad primio na GTA, kosi se sa mojim moralnim principima.А није ти био проблем да крадеш аутомобиле својим дигиталним пријатељима у ГТА тројци?
vidim ja da ce ti uskoro i pisati radove![]()
ma zezam se bre..Pa to ne može. Može samo da pomogne obradu podataka. Ali ni to ne može sve. Ne vrši istraživanje, ali recimo može pregled ranije literature.
Mislim, inače baš puno greši, svakog dana nađem barem 5 grešaka... nešto ne zna, nešto pobrka. Čak i oko programiranja.
Međutim, uz nadgled i korekciju je odlična pomoć.
Vise puta vec nailazim na slicne videe, NECE da izvrsava zadatak, bilo je videa i gde broji do 10 pa pocne da prica
kako rekla? AI je bespolna osoba.......meni je rekla da sam duhovit...![]()
u srpskom jeziku je imenica ženskog roda jbžgkako rekla? AI je bespolna osoba![]()
ta AITAJ AI?
![]()
jer je vestacka inteligencija zenskog roda.. ALI..AI sam po sebi moze biti i muski..znam da nije po pravilima ..ALI realno moze ..bas zato sto je bespolno.
......muški može da bude samo ako ima 00....jer je vestacka inteligencija zenskog roda.. ALI..AI sam po sebi moze biti i muski..znam da nije po pravilima ..ALI realno moze ..bas zato sto je bespolno.