[RESENO]Kako izbaciti prevod?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Ordinary Player

Iskusan
Poruka
6.040
Evo ovako,ujak ima neki krs player,pre svega vidi samo divx format tj. konvertovane sa mpeg4 kodekom,pa neki film koji je u matroska formatu moram da mu konvertujem,usput da se ne bi razmisljao kako ce da mu ocitava latinicu ja nalepim i prevod.
Program koji koristim za sve je Media Coder 2011,ima sve sto mi treba i najvaznije najbrze odradjuje posao,ne moram da imam quad na 4GHz da bi obradio film za kratko vreme

Problem na koji sam naleteo je taj da je u par filmova nekako vec ubacen eng prevod (nije hard subtitle),na kompjuteru preko bs playera ili bilo kog drugog kada bih prevukao nas prevod naravno engleski bi se izgubio i zamenio bi ga nas,al kada idem preko konvertora on vidi taj eng prevod i ako jos ubacim nas nastane dzumbus.
Moje pitanje je kako izbaciti taj prevod koji je ubacen u film ,ne postoje 2 fajla,samo video koji je .mkv format

pronadjeno resenje http://www.videohelp.com/tools/MKVtoolnix
neverovatnom brzinom se ubacuje ili skida prevod sa filma,rasclani ga na video/audio/sub

images

Kompjuterski player-i pustaju sve ,tako da nisam nikada obracao paznju koji format skidam,bitno mi je da nije velik i da je kvalitetan snimak,a ujak i njegov player su "iskrsli"
U pocetku sam izbegavao matroska jer su obicno film pakovali u samo 350MB ,slika je bila pristojnog kvaliteta ali audio nepodnosljiv,sada je drugacije

I jos jednu stvar koju sam morao da uradim da bi se prevod pustio i bio vidljiv u opste je to da moraju film i subtitle biti istog naziva,za player od 4.ooo din koji podrzava usb i nije los

pronadjeno resenje http://www.videohelp.com/tools/MKVtoolnix
neverovatnom brzinom se ubacuje ili skida prevod sa filma,rasclani ga na video/audio/sub

images

E sada meni je nastao jedan problem... Izbacio sam lepo prevod koji je bio na engleskom, ali sada film samo hoce da mi pusti u Windows Media Plauery u ostalim kojim probam nece :( A i u njemu steka nesto z:cry: Jel i tebi isto ? Npr. KM uopste nece da ga otvori.

jel izbaci neki codec error? moras da kazes nesto vise o tom problemu :deda:

Nema tu sta vise da se kaze, jednostavno nece da pusti film.

Da, imam k lite codeck pack 5.0.5... Nego hmmm da ne gresim ja negde slucajno u programu kada radim to ako ti nije muka napisi mi samo zacas kako ti radis to uklanjanje prevoda ?

Jap to je to, a ne znam sto nece onda majke mu ga steram :( KM uglavnom koristim jer cita sve i nekako sam na njega navikao, medjutim posle obrade on nece da ga pusti... Nemam pojma ko ga sisa i onako sam to radio za nekoga u komsiluku ne za mene.

I ja sam juce skinuo film sa vec ubacenim engl prevodom posto je film na spanskom al nema sanse da izbacim taj engleski nalepljen je na film :confused: Skinuo sam i ovaj program Mkvmerge i nista nema prevoda da bih mogao da ga odstikliram! Jel to znaci da nema sanse da sklonim taj engl prevod :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back