Reputacije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

~Kiki~

BUNTOVNA S RAZLOGOM
VIP
Poruka
545.951
Ako je "izjednačavanje ovoga i onoga više nego smešno" a to nije omalovažavanje članova koji su na određenom pdf-u, a omalovažavanje nije uvreda, OK !

Pozvala bih malo te strašno ozbiljne članove, da se igraju sa nama. Da recimo smisle reč od 17 slova, a da nijedno slovo iz prethodne reči od 16 slova ne sme da se upotrebi :lol:

U pitanju je tehnicki problem. Sistem nece da prihvati rep vise od 21 milion i ko to prebaci ne moze trenutno vise da prima. Administracija radi na resavanju ovog problema i bicete blagovremeno obavesteni o preduzetim koracima.

Uvek sate dobro onjašnjenje.

Znao sam da je to.
Najbolje podeliti sa npr 100,
ali svima ispod 100 dati mar 1 poen.

Samo je pitanje da li će sabrati te,
što Vi rekoste, preko maksimuma.

Ima korisnika koji isti post ponove na vise tema

Tema treba da ostane otvorena jer svako ima pravo da iznese svoj stav povodom reputacija, bilo pozitivan ili negativan... Ali bih vas zamolio da se drzite teme... :hvala:

JA...sam ...TAJ...ali samo kada je muzika u pitanju...;)

Jednu postavim u Nišu...drugu na mojoj temi na Svaštari...i treću na mojoj temi na Muzici...i neki put na ..Politici, ali drugi link...jer samo 3x može da se postavi neki link..a da bude...AKTIVAN...:think:

Ne, nisam mislio na tebe... Cak sta vise, osim sto na temama naletim na tvoje postove, ne pratim sve teme na kojima pises... Ali, nije to ni bitno, poena mog pisanja je bila da broj postova nista ne znaci, ako se jedna te ista poruka ponovi na vise tema... I tako svaki dan... ;)

A za ovo ogranicenje od 3x nisam znao... :think:

Papa Smurf a šta x3 ? kakvo ograničenje
angrysmiley.gif

Репутације су најмањи проблем и мислим да никако не утичу на квалитет форума. Може са њима, а може и без њих - небитно...проблем могу бити једино они чланови који опседнути њима креирају вишеструке налоге да би сами себе репутирали. Мислим да су већи проблем они који јурећи број постова постављају велики број узастопних постова у веома кратким временским интервалима тако да имамо случајеве да појединци за пар минута попуне и по 2-3 странице неког пдф-а и на тај начин смањују вероватноћу да остали корисници виде пост претходног постера. Имао сам прилике да се сусретнем и са таквим корисницима који рецимо у једном моменту слушају 5 па и више песама вероватно са циљем да за пар месеци од учлањења стекну статус заслужног члана или староседеоца. Ето и ти статуси нису баш најмеродавнији што се тиче активности појединих форумаша...можда би требало наћи неки нови модел при додељивању таквих статуса.z:)

Papa Smurf a šta x3 ? kakvo ograničenje
angrysmiley.gif

ZNAČI...da link neke pesme ..možeš da postaviš ..BEZBROJ PUTA...ali samo tri puta će biti u ..AKTIVNOM PROZORU...i moći će da se odgleda na forumu...a svi ostali linkovi koje postaviš ..otvaraju prozor...ali kada klikneš na njega upućuju te da TO odgledaš na YouTube..;)

OGRANIČENJE..traje mesec dana i po isteku tog vremena...možeš postaviti još..TRI AKTIVNA PROZORA...I ...tako stalno..:(

Ako imaš ..dve IP adrese...uz isti LOGIN možeš da postaviš..ŠEST AKTIVNIH PROZORA ISTOG LINKA ..:)
----------------------------
Evo sada sam proverio još jednu ..OPCIJU...:lol:

Na ..ISTOJ TEMI...( ista internet adresa ) ...možeš da postaviš ..BEZBROJ AKTIVNIH PROZORA...istog linka neke pesme...ali to multipliciranje je...BESKORISNO...:lol:...ali možeš više linkova od različitih pesama...ali ne znam koliko...:confused: ..treba probati..;)

Na nekim forumima ne može više od 5 videa...sve zavisi od ...FORUMSKOG SOFTVERA...:think:

Poslednja izmena:
Репутације су најмањи проблем и мислим да никако не утичу на квалитет форума. Може са њима, а може и без њих - небитно...проблем могу бити једино они чланови који опседнути њима креирају вишеструке налоге да би сами себе репутирали. Мислим да су већи проблем они који јурећи број постова постављају велики број узастопних постова у веома кратким временским интервалима тако да имамо случајеве да појединци за пар минута попуне и по 2-3 странице неког пдф-а и на тај начин смањују вероватноћу да остали корисници виде пост претходног постера. Имао сам прилике да се сусретнем и са таквим корисницима који рецимо у једном моменту слушају 5 па и више песама вероватно са циљем да за пар месеци од учлањења стекну статус заслужног члана или староседеоца. Ето и ти статуси нису баш најмеродавнији што се тиче активности појединих форумаша...можда би требало наћи неки нови модел при додељивању таквих статуса.z:)

Ja nisam jedna od tih o kojima pišeš, zaista nemam puno postova i zato apelujem ponovo da mi se uplaćuje po jedan dinar umesto repke, obećavam, svima ću se ponaosob zahvalitiz;)

...jer samo 3x može da se postavi neki link..a da bude...AKTIVAN...:think:

To nije tačno. Ja svakog vikenda napravim fotku sa željama za lep vikend, postavim je na mom fotobuket-albumu i taj link postavim na zidove svih prijatelja.
Prema tome, taj link radi na više od 3 mesta. Da li je link muzike ili fotke, to nema veze. Link je link.

Vezano za repke : Trebalo bi uvesti i negativne, pa ako vam se nešto ne sviđa, možete to pokazati i na taj način z:mrgreen:
Tada bi se repke i smanjivale a ne samo povećavale.:super:

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
ja sam dao predlog da se clanovima omoguci opcija sakrivanja/gasenja reputacije u profilu,posto je bilo komentara da neki ne zele da budu vrednovani brojem,ili da je sistem izgubio bilo kakav smisao
posto vec postoji mogucnost sakrivanja recimo online prisutnosti,datuma rodjenja,onda bi moglo i ovo

ja sam dao predlog da se clanovima omoguci opcija sakrivanja/gasenja reputacije u profilu,posto je bilo komentara da neki ne zele da budu vrednovani brojem,ili da je sistem izgubio bilo kakav smisao
posto vec postoji mogucnost sakrivanja recimo online prisutnosti,datuma rodjenja,onda bi moglo i ovo

to bi bilo najbolje, samo nek ostave da se mogu primati repke (tekst). samo broj da se ni vidi :lol: ko hoce ukljuci ko nece iskljuci i mirna krstarica :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back