Reputacije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

~Kiki~

BUNTOVNA S RAZLOGOM
VIP
Poruka
545.951
Slažem se, reputacije treba ukinuti, jer su potpuno izgubile smisao..

TO NEBI BILO DOBRO

Mnogo članova se ..PRIMILO...na reputacije kao da je to neka vrednost...čak su mnogi povećali svoj angažman na forumu kako bi uvećali svoj fond reputacija...;)

Kako ovaj forunski softver vidi i pamti koliko si primio i dao pojedinačnih povala bez vrednosti...moglo bi se vrlo brzo ove silne reputacije..PREVESTI...u ..STVARNI BROJ POHVALA...:think:...tada bi možda isplivali i neki..klonovi..jer su se neki članovi dovijali na razne načine nebi li uvećali za kratko vreme svoje reputacije ..i postali...NEKO...:lol:

Jedno vreme je toliko ..PORASLA POHLEPA...za reputacijama da sam ..zbog iste...GUBIO PRIJATELJE...:(..koji su stekli ..duplo veću reputaciju od mene ili više...pa su očekivali da im dajem duplu repotaciju...jer kao...DUPLO VREDE...:confused::lol:
Sada i oni svi vide..GLUPOST SVOJIH POSTUPAKA...ali tu je ..ponos...i više nikada nećemo biti prijatelji...:(

Pre nego sam došao na Krstaricu...bio sam na jednom forumu koji je imao ..ISTI PROBLEM ..kao sada ovde...i ..REŠIO GA JE...pretvaranjem reputacija u...FORUMSKU VALUTU ( ZLATO & PARE ) koje si mogao da ...ZARADIŠ..:D...i da ..:zurka:..TROŠIŠ .:zurka:..po tvom nahođenju...;) :D
--------------------​

SVAKA AKTIVNOST NA FORUMU ( čak i logovanje ili pisanje PP )...je...VREDNOVANA....a teme prema ..VAŽNOSTI.:ok:..tako da je i ..ZARADA...ušla u ..REALNE OKVIRE..:D;):D
ZARAĐENO...:D:D:D...si mogao da pretvoriš u ..ZLATO...i čuvaš u ..BANCI...ili kod sebe ( sa rizikom da te neko pokrade :lol: )....da daš nekome kao :poklon:...ili da trošiš i uvećavaš ma raznim igricama ..Trkama konja...LOTO..Nagradna takmičenja...itd.
Čak si mogao da kupiš i " nalog " na ..RapidShare...i skidaš filmove , muziku, igrice...itd. ...NA SVOJ KOMP..:ok:.:D:D:D

IMA JOŠ...:per:

e pa posto nisu, ja bi da resetuju ove sto su zakucali repke pa vise nisu 'vazni' na forumu jer ne mogu iste da dobijaju, ja bi im omogucio da ponovo mogu da uzivaju u repkama!
Pravda za reputacije! :rotf::rotf:

Odakle ti to da ne mozemo da dobijamo... Ja i dalje dobijam dnevno preko deset reputacija... Samo se poeni ne braje... Ali, valjda je bitno to sto te neko "nagradi" za neki post, sto te se seti da te pozdravi a ne broj poena... ;)

Normalno da je to bitno :lol: ali cemu im sluze ovi brojevi ispod avatara?
Ja sam za, da se skroz ukinu, da nema tih brojeva ili da repka od bilo koga nosi jedan poen a ne od nekog 200000 a od nekog 0.
Bas je smesno podeljeno, ispada da neko vredi vise a neko manje, sve je u brojevima. Ne znam samo sta cekaju zasto ih ne brisu.

A smejem se jer je dosta ljudi bilo ko na trkama, samo sto vise repki, i sad kad su zakovani, trt .
Ja bi voleo da im se ponovo otkoce ti brojevi, i da trka krene :lol:

Happy new year :D

Normalno da je to bitno :lol: ali cemu im sluze ovi brojevi ispod avatara?
Ja sam za, da se skroz ukinu, da nema tih brojeva ili da repka od bilo koga nosi jedan poen a ne od nekog 200000 a od nekog 0.
Bas je smesno podeljeno, ispada da neko vredi vise a neko manje, sve je u brojevima. Ne znam samo sta cekaju zasto ih ne brisu.

A smejem se jer je dosta ljudi bilo ko na trkama, samo sto vise repki, i sad kad su zakovani, trt .
Ja bi voleo da im se ponovo otkoce ti brojevi, i da trka krene :lol:

Happy new year :D

Slazem se, glupo je da necija repka vredi preko 200.000 poena a necija brojno beznacajno... Ali ni to, da svaka vredi jedan poen, nije najbolje resenje...Onda bi ljudi otvarali klon naloge kako bi sebi delili repke... Na ovaj nacin im klonovi nicemu ne sluze... ;)
Treba naci neku zlatnu sredinu... Da se obesmisli jurnjava poena a da opet bude zanimljivo... Odavno sam ja imao predlog (i nisam usamljen) slican onom koji je dao kojeimedadam... Da se ubaci i neka dinamika... Da poeni mogu i da se trose... Za uredjivanje svog profila i za poklone drugim korisnicima... :)
Verujem da ce se uskoro naci neko resenje na opste zadovoljstvo... :)

Srecna nova i sve najbolje... :pivce:
:babamrazica:

Malopre videh ovo :

http://forum.krstarica.com/showthre...TACIJU-!-)?p=23581029&viewfull=1#post23581029

Međutim ja sam malopre delila repke i šta se desilo : oni koji su imali manje od 21m, oni su ih dobili, ovi koji su na listi nisu dobili.

Zašto nismo dobili nikakvo obaveštenje u vezi toga, pogotovu što je to problem od juče ?

Predlog : ukinite repke !
Svako malo, neki problem !

Apsolutno se slažem.
A i netreba da se merimo time.

Vama srećna Nova Godina
i želim Vam puno sreće, zdravlja i ljubavi

Slažem se, reputacije treba ukinuti, jer su potpuno izgubile smisao..

:klap::klap::klap: BRAVO !!!!! Nisi jedini koji deli to mišljenje jer su ove reputacije - žešća ludnica. Umesto da se mozak uposli konkretnim postovima ... u mega manipulacijama i paklenoj jurnjavi (neki forumaši valjda ni ne spavaju jer su po 24 h zastupljeni na forumu !!) za što većim brojem repki, na temama foruma se kače takve nebuloze, da čovek dnevno mora nekoliko puta da se krsti nogom i rukom. Naš forum je jedan od retkih ... koji "gaji" ovu glupost ~

Svima puno sreće, zdravlja i ljubavi u N.G.

Slazem se, glupo je da necija repka vredi preko 200.000 poena a necija brojno beznacajno... Ali ni to, da svaka vredi jedan poen, nije najbolje resenje...Onda bi ljudi otvarali klon naloge kako bi sebi delili repke... Na ovaj nacin im klonovi nicemu ne sluze... ;)
Treba naci neku zlatnu sredinu... Da se obesmisli jurnjava poena a da opet bude zanimljivo... Odavno sam ja imao predlog (i nisam usamljen) slican onom koji je dao kojeimedadam... Da se ubaci i neka dinamika... Da poeni mogu i da se trose... Za uredjivanje svog profila i za poklone drugim korisnicima... :)
Verujem da ce se uskoro naci neko resenje na opste zadovoljstvo... :)

Srecna nova i sve najbolje... :pivce:
:babamrazica:

Novim clanovima bi bilo onemoguceno, da daju repke dok recimo ne posalju 100 poruka,....

repke nikada nece biti merodavne, zata sam protiv brojeva. Ali sto rece valjda ce nesto novo smisliti, da mi ne lupamo glave :)

na temama foruma se kače takve nebuloze, da čovek dnevno mora nekoliko puta da se krsti nogom i rukom.

Svima puno sreće, zdravlja i ljubavi u N.G.
:) ia ja kada sam videla neke teme,ostala sam bez teksta,zanemela.Neki ih otvaraju jer im je uveče dosadno i to su u glavnom teme muško ženskih odnosa.
Ovde kao da većina nih dodje da pljune na ženski rod,sve su fufice,k,urve,drolje.Svi reže,a verujem da u rl nisu u opšte takvi :)

Ujedno i tebi srećna Nova 2013 godina.
I ja sam za ukidanje reputacija,ničemu ne služe.

Novim clanovima bi bilo onemoguceno, da daju repke dok recimo ne posalju 100 poruka,....

repke nikada nece biti merodavne, zata sam protiv brojeva. Ali sto rece valjda ce nesto novo smisliti, da mi ne lupamo glave :)

I ne treba ih shvatiti kao "merodavne"... Neko ih shvata kao igru, neko ih koristi za udvaranje, neko da nagradi dobar post... Svako ima svoje razloge... Ali taj broj ne govori mnogo...

I sam forum je virtuelan svet... Najveci broj ljudi se ovde folira, pokusava da bude nesto sto nije u rl, pokusava sebe da prikaze onakvim kakav bi zeleo da bude... Tako da ni ovi reputacioni poeni ne mogu da daju "merodavnu" sliku o nekome... Ali, ideja da postoje je dobra... Iz mnogo razloga... Bilo bi jos bolje da se prica "razvije" tako da mogu i da se trose... Ali, da se ne ponavljam...

Naravno, svako ima pravo na svoje misljenje, ali ako nekome smetaju reputacije, jednostavno moze da ih ignorise... Da nikome ne deli poene i zanima se onim stvarima na forumu koje ga "ispunjavaju"... Meni je nelogicno i to da nekome reputacije smetaju a da toliko energije trosi na pricu o njima... Kao kad te ne zanimaju vesti, promenis program i gledas turske serije... :lol:

Slazem se sa tobom :D

ja samo iznosim svoje misljenje da su ovi brojevi smesni i sistem vrednovanja repki.
a sad da se cimam oko toga, nisam blesav. Pisem na ovu temu kao i svaku drugu :lol:
a voleo bi da se napravi neki novi sistem i bolji. a do tad valjda mogu da se sprdam na racun starog sistema (nece valjda neko zameriti) z:mrgreen:

:pivce:

Papa Smurf ne treba ih shvatiti kao "merodavne"... Neko ih shvata kao igru, neko ih koristi za udvaranje, neko da nagradi dobar post... Svako ima svoje razloge... Ali taj broj ne govori mnogo...

I sam forum je virtuelan svet...

==> Odgovor na sva pitanja

Po forumima se treba opuštati
može i suprostavljanje mišljenja
normalno u okvirima kupture i lepog ponašanja

U princupu, ako na nekoj temu počne
"pljuvanje" odlazim

Znate, ima jedna fina izreka:
"Nikad se ne svadjaj sa budalom
jer ljudi možda neće primetiti razliku"

1 repka - 1 poen, najviše 3 puta za 24h
1 repka - 100 postova
Ovo kako je trenutno nema smisla.
A što se tiče toga da će neki da otvaraju više naloga kako bi skupljali repke.....
nek se obrate za pomoć na pdf-u zdravlje.

Па ни број постова нема везе са меродавношћу. Изједначити изванредне постове рецимо са Филозфије, Религије, Историје са Каладонтима, Асоцијацијама...., лепљењем сличица је више него смешно. А вишеструке налоге треба озбиљније санкционисати....и узастопне постове у кратком временском интервалу треба брисати.

Па ни број постова нема везе са меродавношћу. Изједначити изванредне постове рецимо са Филозфије, Религије, Историје са Каладонтима, Асоцијацијама....,

Šta se to ovde dešava? U čemu mi to treba da budemo jednaki? Neko će meriti moj IQ zato što najviše vremena provodim rešavajući mozgalice, drobilice itd. umesto da se bavim "ozbiljnim" stvarima na filosofiji , recimo?

Evo nekih veoma "ozbiljnih citata" sa iste : Tema : Vaša životna filozofija

Odgovori : sve ima svoj pocetak i kraj; Kuvarice manje zbori da ti ručak ne zagori... ; šorom šajke, a Dunavom čeze ; Baba šumom, Deda drumom...itd...

A propos isto tako ozbiljne religije : KONAK VASKRSENJE, tj. kafanče koje ima svaki pdf, je zatvorena od strane admina, citat :
Znaci, ne mogu da verujem.

Ovo je kafana na religiji a prostiji recnik nisam video ni u jednoj drugoj kafani.

I to se odnosi na obe strane.. i verujucu (sto me izuzetno cudi) i neverujucu.

Kafana se zatvara i pitanje je da li ce se ikad otvoriti.

Otvarajući ovu temu želela sam samo odgovor sa "viših instanci" koji nisam dobila, a obzirom da tema počinje da liči na mnoge sa drugih pdf-a,
gde se članovi vređaju, molim moderatora da je zatvori.

Koliko vidim, jos niko nikog nije uvredio... To sto neko misli da post sa Istorije vredi vise nego kacenje slicice sa neta na nekom drugom podforumu, je njegovo misljenje na koje ima pravo... Kao sto ti imas pravo da se sa tim ne slozis... Isto tako, slozicu se sa gornjom konstatacijom da broj napisanih postova nista ne znaci... Ima korisnika koji bukvalno idu od teme do teme i napisu bilo sta, koliko da ostave trag... Ima korisnika kojima se forumasenje svodi na copy/paste gomile materijala sa drugih stranica... Ima korisnika koji isti post ponove na vise tema, i to rade uzastopno... Time broj postova rapidno raste ali to nista ne znaci... Ne znaci da je takav korisnik nesto kvalitetniji od onog koji je napisao svega hiljadu postova na istoriji, koji predstavljaju njegova razmisljanja i stavove i ne posecuje spam teme... Neke stvari se na forumu jednostavno ne mogu porediti... Mozemo tumaciti brojke takve kakve su i to je sve...

Tema treba da ostane otvorena jer svako ima pravo da iznese svoj stav povodom reputacija, bilo pozitivan ili negativan... Ali bih vas zamolio da se drzite teme... :hvala:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back