Vexy
Buduća legenda
- Poruka
- 34.720
Kako ih vi dajete i šta vama znače ?
дајем кад за неки пост сматрам да је паметан
и врћем кад ми дају
а доживљавам као најобинију играрију, да ми није досадно,
као и сам форум, уосталом
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vlada uverenje među forumašima da postoje klanovi....
Ljubitelja reputacija.
Ja tebi - ti meni !
Postoji forumašica sa preko milion reputacija (!??)
A,ima tek oko 2.500 postova....
Svako ko vidi,sa pravom se zapita - kako je to moguće ?
Osmišljene da podstaknu na humor i mudrost,dođosmo do apsurda.
Neki ih i otvoreno traže....
Znaš kako, meni ni pare nisu važne, ali bih volela da ih imam što više.![]()
Stavljanjem mogucnosti da se nekom da reputacija na ovom forumu je dovelo do toga da se ljudi razvrstavaju po nekakvim klasama. Dali je to dobro? Ne znam, cini mi se da nije. Zasto? Zato sto automatski i pre postojanja foruma ili uclanjenja u isti znas da nisi jednak sa ostalima ili da to nikada neces ni biti. Jos mi se manje svidja sto u samoj reputaciji moze poruka da se ostavi.
Ali su to valjda pravila igre, pa ko voli neka izvoli. I zbog toga se pojavljuju klanovi, zatim ljudi kojima one nisu vazne (ali bi voleli da ih imaju sto vise), zatim ljudi koji znaju ko ima najvise reputacija itd...
Neko negde mora da se oseti vaznim ili u RL ili virtuelnom svetu.Stavljanjem mogucnosti da se nekom da reputacija na ovom forumu je dovelo do toga da se ljudi razvrstavaju po nekakvim klasama. Dali je to dobro? Ne znam, cini mi se da nije. Zasto? Zato sto automatski i pre postojanja foruma ili uclanjenja u isti znas da nisi jednak sa ostalima ili da to nikada neces ni biti. Jos mi se manje svidja sto u samoj reputaciji moze poruka da se ostavi.
Ali su to valjda pravila igre, pa ko voli neka izvoli. I zbog toga se pojavljuju klanovi, zatim ljudi kojima one nisu vazne (ali bi voleli da ih imaju sto vise), zatim ljudi koji znaju ko ima najvise reputacija itd...
Ništa ne vidim, ništa ne čujem. To je moj moto. Što manje znam, manje me glava boli. Lepše je da mi duva promaja u glavi.Vlada uverenje među forumašima da postoje klanovi....
Ljubitelja reputacija.
Ja tebi - ti meni !
Postoji forumašica sa preko milion reputacija (!??)
A,ima tek oko 2.500 postova....
Svako ko vidi,sa pravom se zapita - kako je to moguće ?
Osmišljene da podstaknu na humor i mudrost,dođosmo do apsurda.
Neki ih i otvoreno traže....
Neko negde mora da se oseti vaznim ili u RL ili virtuelnom svetu.
Normalno. Zbog toga smo ovde, svi mi iskompleksirani , inferiorni...Ovi drugi su u politici, na estradi...
Šta tu ima "da se zna" !?
Svako ko učestvuje na forumima zapazi apsurdne stvari....
Nema ovde ljudi koji špartaju pdf-ima i registruju nečije reputacije.
Bar mislim da ih nema.
Ali,kako da ne zapazim nekog sa nikom "Papa smurf" (ili tako nekako),koji pre 20-tak dana
im'o oko 600.000 rep.,a čitam ga danas na nekoj temi,nagruv'o preko 1,850.000 komaTa.
A,oko 16.000 postova....
Ili,tamo neka sa 2.500 postova,a 1,200.000 repki.
Ko tu koga jebbe ?
To ti je po principu "nismo svi jednaki, neko mora da bude povlascen".
Ma opusteno. Sto rece drdoktor - nekom je takva vrsta popularnosti veoma bitna, a neko uopste ne mari.
Grof Vronski je sponemuo ove sa 1000-2000 postova i milionskom reputacijom. A ja sam danas video drugu krajnost: jedan lik ima preko 20.000 komentara i samo 230 reputacionih poena.![]()
p.s.: ko mi ubuduce bude davao repku, neka napise nesto u njoj. Mrzim kad dodje prazna repka.![]()
![]()
Taj sa 20000 komentara i 230 reputacionih poena je verovatno najpametniji ovde.
Taj sa 20000 komentara i 230 reputacionih poena je verovatno najpametniji ovde.
Ako ne najpametniji,a ono jeste najdostojanstveniji !
Zasigurno.
...ili najdosadniji?Ako ne najpametniji,a ono jeste najdostojanstveniji !
Zasigurno.
...ili najdosadniji?
Srećo, niko nije došao ovde da prosipa pamet, već da se druži i zabavi. Ostavi dostojanstvo za rl, tamo je ono na mnogo većoj ceni.![]()
Aj' neka bude tako.....
Možda i nisam svestan koliko grešim !?
Bole te patka. Prijavio si se na forum kad i ja, a imas tri puta vise reputacionih poena. To valjda znaci da sam ja tri puta dosadiji od tebe.![]()
![]()