REPUTACIJE......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vlada uverenje među forumašima da postoje klanovi....
Ljubitelja reputacija.
Ja tebi - ti meni !
Postoji forumašica sa preko milion reputacija (!??)
A,ima tek oko 2.500 postova....
Svako ko vidi,sa pravom se zapita - kako je to moguće ?

Osmišljene da podstaknu na humor i mudrost,dođosmo do apsurda.
Neki ih i otvoreno traže....
Kako ih vi dajete i šta vama znače ?

Stavljanjem mogucnosti da se nekom da reputacija na ovom forumu je dovelo do toga da se ljudi razvrstavaju po nekakvim klasama. Dali je to dobro? Ne znam, cini mi se da nije. Zasto? Zato sto automatski i pre postojanja foruma ili uclanjenja u isti znas da nisi jednak sa ostalima ili da to nikada neces ni biti. Jos mi se manje svidja sto u samoj reputaciji moze poruka da se ostavi.
Ali su to valjda pravila igre, pa ko voli neka izvoli. I zbog toga se pojavljuju klanovi, zatim ljudi kojima one nisu vazne (ali bi voleli da ih imaju sto vise), zatim ljudi koji znaju ko ima najvise reputacija itd...

...reputacije dajem kad mi se dopadne neciji post, ili ako je nekom zatvoren profil a htela bih da odgovorim na neko
postavljeno pitanje takodje dobijeno u reputaciji....
...dopadaju mi se i rado ih delim....:D

Reputaciju dajem kada mi se svidi ili me iznenadi neciji post. Ok mi je da se stavi nekom do znanja da je je to vreme koje je ulozio dok je kuckao ovde nekom znacilo. Dobro je i to sto daje mogucnost da se ostavi kratka poruka, ali mi se ne svidja ovo bodovanje, rangiranje. Ne razumem cemu sluzi...

Stavljanjem mogucnosti da se nekom da reputacija na ovom forumu je dovelo do toga da se ljudi razvrstavaju po nekakvim klasama. Dali je to dobro? Ne znam, cini mi se da nije. Zasto? Zato sto automatski i pre postojanja foruma ili uclanjenja u isti znas da nisi jednak sa ostalima ili da to nikada neces ni biti. Jos mi se manje svidja sto u samoj reputaciji moze poruka da se ostavi.
Ali su to valjda pravila igre, pa ko voli neka izvoli. I zbog toga se pojavljuju klanovi, zatim ljudi kojima one nisu vazne (ali bi voleli da ih imaju sto vise), zatim ljudi koji znaju ko ima najvise reputacija itd...

Šta tu ima "da se zna" !?
Svako ko učestvuje na forumima zapazi apsurdne stvari....
Nema ovde ljudi koji špartaju pdf-ima i registruju nečije reputacije.
Bar mislim da ih nema.
Ali,kako da ne zapazim nekog sa nikom "Papa smurf" (ili tako nekako),koji pre 20-tak dana
im'o oko 600.000 rep.,a čitam ga danas na nekoj temi,nagruv'o preko 1,850.000 komaTa.
A,oko 16.000 postova....
Ili,tamo neka sa 2.500 postova,a 1,200.000 repki.
Ko tu koga jebbe ?

Neko negde mora da se oseti vaznim ili u RL ili virtuelnom svetu.

Vlada uverenje među forumašima da postoje klanovi....
Ljubitelja reputacija.
Ja tebi - ti meni !
Postoji forumašica sa preko milion reputacija (!??)
A,ima tek oko 2.500 postova....
Svako ko vidi,sa pravom se zapita - kako je to moguće ?

Osmišljene da podstaknu na humor i mudrost,dođosmo do apsurda.
Neki ih i otvoreno traže....
Kako ih vi dajete i šta vama znače ?
Ništa ne vidim, ništa ne čujem. To je moj moto. Što manje znam, manje me glava boli. Lepše je da mi duva promaja u glavi.:lol:

Ja lično dajem repke najviše na šaljive postove, na postove sa kojima se slažem i ako hoću da dam komentar na neki post koji je postavljen pre dužeg vremena pa da ne smaram sa citiranjem, a i to je najbrže.
I mene nervira kada mi neko da repku samo kao zahvalnicu što je dobio od mene. Ali ne smem mnogo da se nerviram, nije dobro za ten.:cool:

Репутације дам за пост који ми се допада, често и без речи.
Не враћам. Некад ни не обратим пажњу коме сам дала, па дам некад својим ,,непријатељима'', али, ако нешто вреди, вреди.
Не знам колико репутација имам, али ми је баш безвезе кад испишем силне паметне ствари, а неко ми на теми Да вас видим.. да бону с текстом ,,рибоо!!''. А ја се на другој теми убих од разумних и духовитих писанија...:)

Šta tu ima "da se zna" !?
Svako ko učestvuje na forumima zapazi apsurdne stvari....
Nema ovde ljudi koji špartaju pdf-ima i registruju nečije reputacije.
Bar mislim da ih nema.
Ali,kako da ne zapazim nekog sa nikom "Papa smurf" (ili tako nekako),koji pre 20-tak dana
im'o oko 600.000 rep.,a čitam ga danas na nekoj temi,nagruv'o preko 1,850.000 komaTa.
A,oko 16.000 postova....
Ili,tamo neka sa 2.500 postova,a 1,200.000 repki.
Ko tu koga jebbe ?

To ti je po principu "nismo svi jednaki, neko mora da bude povlascen".

To ti je po principu "nismo svi jednaki, neko mora da bude povlascen".

Ma opusteno. Sto rece drdoktor - nekom je takva vrsta popularnosti veoma bitna, a neko uopste ne mari.

Grof Vronski je sponemuo ove sa 1000-2000 postova i milionskom reputacijom. A ja sam danas video drugu krajnost: jedan lik ima preko 20.000 komentara i samo 230 reputacionih poena. :eek: :rotf:

p.s.: ko mi ubuduce bude davao repku, neka napise nesto u njoj. Mrzim kad dodje prazna repka. :evil: :lol:

Ma opusteno. Sto rece drdoktor - nekom je takva vrsta popularnosti veoma bitna, a neko uopste ne mari.

Grof Vronski je sponemuo ove sa 1000-2000 postova i milionskom reputacijom. A ja sam danas video drugu krajnost: jedan lik ima preko 20.000 komentara i samo 230 reputacionih poena. :eek: :rotf:

p.s.: ko mi ubuduce bude davao repku, neka napise nesto u njoj. Mrzim kad dodje prazna repka. :evil: :lol:

Taj sa 20000 komentara i 230 reputacionih poena je verovatno najpametniji ovde.

Taj sa 20000 komentara i 230 reputacionih poena je verovatno najpametniji ovde.

Ako ne najpametniji,a ono jeste najdostojanstveniji !
Zasigurno.

Ne znam na osnovu cega ste to zakljucili.
Nesto tu jeste cudno, ali sa druge strane niko od nas nije "kriv" ako mu ljudi daju te poencice (ovde ne pricam o onima, koji insistiraju na tome, mole druge za repku i sl.)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back