REPUTACIJE......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Grof Vronski

Legenda
Poruka
60.495
Vlada uverenje među forumašima da postoje klanovi....
Ljubitelja reputacija.
Ja tebi - ti meni !
Postoji forumašica sa preko milion reputacija (!??)
A,ima tek oko 2.500 postova....
Svako ko vidi,sa pravom se zapita - kako je to moguće ?

Osmišljene da podstaknu na humor i mudrost,dođosmo do apsurda.
Neki ih i otvoreno traže....
Kako ih vi dajete i šta vama znače ?

Dali ste previše reputacija u zadnja 24h. Molimo Vas da probate kasnije

evo htela sam tebi da dam, al mi ne daju..

dajem ih za humor ili umesto pp kad bih nesto tu osobu da pitam..
ja ih trazim kad mi se sloze u rep broju tri sestice..
trazim da mi jednu uzmu ili daju, sta bilo samo da mi se broj promeni..:aha:

Reputacija postavljaču i svima ostalima...

:lol:

A koja to forumašica ima 2.500.000 reputacija?

Mogu li da prdnem i dobijem reputaciju?

farting_smiley.gif

Inače, na Facebooku postoji jedna originalna grupa; zove se "Primi notifikaciju kad god neko prdne"...

:hahaha1:

hajde jednoj plavusi objasnite sta su uopste te "reputacije" vidjela sam da postoje ali nemam pojma cemu sluze i kako se mjenjaju :)

Nikodija,plava znatiželjnice,evo ovako....
Čitaš postove....
Pa,koji ti se dopadne zbog koječega,ispod nika autora posta
imaš trougao i zvezdicu...
Klikneš na zvezdicu.
Otvori se novi prozor na koji klikneš,ponovo.
Tada si častila autora posta i dala mu....
Za početak.
:bye:

Da, primetio sam. Kad vidim da neko ima 1.752.635 ili 2.456.179 reputacionih poena, onda ne verujem :eek:
Kako, otkud, zasto? Veze nemam.
Ali ima tih klanova, ima ljudi koji se i u RL (haha, cesto citiran pojam) poznaju i druze, pa sigurno i to igra ulogu. S´druge strane sam vec cuo od nekih, koje sam direktno pitao u vezi toga, da ne treba da dajem preveliku vaznost tome ko ima koliko tih poena. Moze biti da su u pravu, ali ipak je zanimljivo.

Otkud na DiP-u ovakva tema? :lol:

Da, primetio sam. Kad vidim da neko ima 1.752.635 ili 2.456.179 reputacionih poena, onda ne verujem :eek:
Kako, otkud, zasto? Veze nemam.
Ali ima tih klanova, ima ljudi koji se i u RL (haha, cesto citiran pojam) poznaju i druze, pa sigurno i to igra ulogu. S´druge strane sam vec cuo od nekih, koje sam direktno pitao u vezi toga, da ne treba da dajem preveliku vaznost tome ko ima koliko tih poena. Moze biti da su u pravu, ali ipak je zanimljivo.

Otkud na DiP-u ovakva tema? :lol:

Dom i porodica.
Skupljanje poena je domaćinski čin !
A.gde bi je ti smestio, 'leba ti ?
Aj' kaži,pa me prosvetli !

Dom i porodica.
Skupljanje poena je domaćinski čin !
A.gde bi je ti smestio, 'leba ti ?
Aj' kaži,pa me prosvetli !

Al´ kad sam znao da ces se za to zakaciti. :rotf:

Nisam prokomentarisao u negativnom kontekstu. Iskreno, ne bih znao gde bih smestio ovakvu temu. Znam samo gde ne bih. :)

Tema je dobra....samo mislim da ce izostati komentari onih, od kojih bi voleli da "cujemo" koju rec u vezi ovog fenomena.

Al´ kad sam znao da ces se za to zakaciti. :rotf:

Nisam prokomentarisao u negativnom kontekstu. Iskreno, ne bih znao gde bih smestio ovakvu temu. Znam samo gde ne bih. :)

Tema je dobra....samo mislim da ce izostati komentari onih, od kojih bi voleli da "cujemo" koju rec u vezi ovog fenomena.

Znam,bre !
Takvi će kurvanjski da ćute i guraju svoju "tehniku" gomilanja lažnih priznanja.
I leče komplekse niže vrednosti.
Ova tema je otvorena zbog poštene većine !
Zasluži i dobij.
Nemam ništa protiv,čak odobravam i pridružujem se.
Samo u tom slučaju ponosno se nose priznanja......!

Znam,bre !
Takvi će kurvanjski da ćute i guraju svoju "tehniku" gomilanja lažnih priznanja.
I leče komplekse niže vrednosti.
Ova tema je otvorena zbog poštene većine !
Zasluži i dobij.
Nemam ništa protiv,čak odobravam i pridružujem se.
Samo u tom slučaju ponosno se nose priznanja......!

Upravo tako. :ok:

A da, jos nesto je bitno, jos jedan faktor. Naime, ima ovde i psihopata koji imaju vise naloga, vise nickova sa kojih pisu itd. Nije ni to za zanemariti.

p.s.: pale su sve optuzbe, cisto da te informisem iz prve ruke...novine i baljezgavi novinari cute o tome, naravno.

Najviše reputacija imaju oni što pišu gluposti na LjiS i još kojekude, kojima se oko 90% postova svodi na smajliće i rečenice tipa "slažem se", "ne slažem se"... itd.

Da, da...dobro si spomenuo LJiS...znaci ako neko bas pati od toga da mora da ima po miliona tih poena, onda ode lepo na LJiS...ako je lep, lupi neku slicicu, malo provokativnu i tako to....ne gine mu brdo reputacija. Ako je ruzan, nadje slicicu na netu od neke lepotice/lepotana i stavi je (samo da ne bude preterano, u medjuvremenu se provaljuju te fejk slicice lako). I eto...kome je do toga - voilá. :lol:

Vlada uverenje među forumašima da postoje klanovi....
Ljubitelja reputacija.
Ja tebi - ti meni !
Postoji forumašica sa preko milion reputacija (!??)
A,ima tek oko 2.500 postova....
Svako ko vidi,sa pravom se zapita - kako je to moguće ?

Osmišljene da podstaknu na humor i mudrost,dođosmo do apsurda.
Neki ih i otvoreno traže....
Kako ih vi dajete i šta vama znače ?

Dajem ih kada neko nesto pametno, duhovito kaze. Ne trazim ih.

i nervira me kada mi neko uzvrati repkom samo zato sto sam mu istu dala..

Iz tog razloga retko dajem ovima koji imaju veliku reputaciju, da ne ispadne da im se šlihtam. Ali kad me drmnu, nije da ne prija...;)
Inače, tačno je da postoji krug ljudi s kojima razmenjujem reputacije, jer se sa njima najčešće i dopisujem. To je kao kad te u društvu onaj pored tebe oduševi nekom izjavom, a ti ga šibneš preko leđa u znak odobravanja.:lol:

Iz tog razloga retko dajem ovima koji imaju veliku reputaciju, da ne ispadne da im se šlihtam. Ali kad me drmnu, nije da ne prija...;)
Inače, tačno je da postoji krug ljudi s kojima razmenjujem reputacije, jer se sa njima najčešće i dopisujem. To je kao kad te u društvu onaj pored tebe oduševi nekom izjavom, a ti ga šibneš preko leđa u znak odobravanja.:lol:

Zar nije s´vremenom to malo smor?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back