Reputacije za nebulozne stvari

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni za razliku od tebe ni jedna nije poklonjena već data s razlogom i na postovanje i ne vidim zašto imaš potrebu da vređaš, kada te niko nije napao pa da moraš da mu uzvratiš.Istina je da ima ta verzija davanja repki ‚‚na dam ti -daš mi‚‚ ali to se vidi.Jel kad neko ima jako malo ostavljenih postova a visoku reputaciju, onda ti je jasno o čemu se tu radi ali ne znam zašto bi to bilo koga opterećivalo.:manikir:

Oh, s' postovanjem...ja to racunam kao poklonjeno. :kafa:
Ja ne vredjam, ja sam se nasalio. Nick ti je "malo zvocalo" nije bilo tesko pretpostaviti da sam se nasalio.:kafa:
Pa vidis da se mnogi time optereuju, pomozi im.:kafa:

Ajde bre, koga briga.ako o'š daj, ako ne'š nemoj :mrgreen:

Uskoro će ovde izbiti sajber rat oko reputacija...nepotrebna rasprava skroz...a najdebilnije je kad neko pokušava da se napravi pametan, pa ispadne glup, i sve zbog "vage", ili kad neko hoće da bude duhovit, pa i po cenu banane, opet zarad "vage"....pfff, bili bismo srećniji da nema tog sra.nja. :roll:

Поштовани моји, стварно мислите да на овом форуму постоје само неозбиљне теме на којима сте ви?У том случају, сваки даљи и ближи разговор на ову тему је сувишан, и ја се дефинитивно повлачим и сваке дискусије, само да овако мизеран наградим духовитост, заслуженом репутацијом, моју поштовану пријатељицу.

:/

conf1.png

conf2.png

А, шта ако вас посматрам и анализирам годинама?Још увек мислиш да неко некоме овде може делити лекције према репутационој снази?

Pa ako si mislio da možeš nekoga da analiziraš ovde, mislim da si samo gubio vreme.
Reputacija je ovde ubačena da bi bilo zabavnije druženje ali ima onih koji to preozbiljno shvataju.Ne, ja ne mislim da ako imam veću reputacionu moć da nekome mogu da dajem lekcije, nisam zbog toga ovde, već da bi se družila i malo zabavila u časovima dosade.E sad, svačiji motivi da bude na nekom forumu su drugačiji, pa valjda svako kreće od sebe i misli da su i drugi ljudi vođeni tom motivacijom ali pošto smo hvala Bogu svi različiti, ne može se svakome ni ugoditi.
Toliko od mene što se ove teme tiče, pozdravlja vas i ljubi vaša Zvocava.:cao::heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back