REPUTACIJE - lepa zamisao,praktična obesmišljenost....!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a, to sto Niksi ima stotku u reputacionoj moci, to te ne zulja? :lol:
ja stvarno ne kapiram zasto se ljudi i dalje bave time, al iskreno
mnogi moji prijatelji odavde imaju neku sitnu brojku, hiljadu, dve, mozda i manje, a smatram ih jako pametnim ljudima, koje uvek rado citam
evo, i Niksija sam znala i zapazila po nekim drugim stvarima, jos dok je imao drugi nik i cak mislim dok reputacije nisu ni postojale, a ne sad, kad je vaki mocan :lol:
i uopste ne kapiram da neko o nekom drugom stvara mislejnje na osnovu rep. moci???

a, to sto Niksi ima stotku u reputacionoj moci, to te ne zulja? :lol:
ja stvarno ne kapiram zasto se ljudi i dalje bave time, al iskreno
mnogi moji prijatelji odavde imaju neku sitnu brojku, hiljadu, dve, mozda i manje, a smatram ih jako pametnim ljudima, koje uvek rado citam
evo, i Niksija sam znala i zapazila po nekim drugim stvarima, jos dok je imao drugi nik i cak mislim dok reputacije nisu ni postojale, a ne sad, kad je vaki mocan :lol:
i uopste ne kapiram da neko o nekom drugom stvara mislejnje na osnovu rep. moci???

A,što da me žulja ?
Niksi.
Ne znam čoveka.
Pa,ne mogu ni da se izjašnjavam konkretno.
Možda ih je vremenom zaslužio ?
Možda je erudita ?
Ko zna ?
Nisam u temi nikoga potkačio direktno - navodeći nik.
Osim onog Borne,koji juče imađaše oko 300,a sutradan blizu 5.ooo komaTa.:per:
Nije li za čuđenje ?
I zašto samo meni ?
:dash:

ma, zezam se bre, opusti se
zato sto je nekako sa temom prejudicirano da se visok broj repki ne moz zasluziti "posteno"i da je kolicina rep. moci obrnuto proporcionalna "kolicini pameti"
pa, kad sam videla da hvalis Niksija, od koga ne znam "mocnijeg"coveka, bi mi malo cudno :lol:
to je sve

Pa, i ne može !
Niko me ne može razuveriti !
Niko.
To se jednostavno nameće kao zaključak.
Čak i pojedinci,koje karakteriše opšte "sivilo"
nakrkaše enorman broj toga.
A,ništa ih posebno ne kvalifikuje.
Sem tog sivila.....

PS.Opušten sam.
Pričamo....

Pada mi u oči da pametni i mudri ljudi
na Krstarici imaju - najmanje reputacija !??
Odkud taj paradoks ?
Zato,smeta zdravom razumu kada prosečni,ni po čemu izuzetni,
likovi - "natrpaju" po 1000 rep. za nepun sat !

Ideja sa reputacijama bila je dobra i stimulativna.
Zašto se preobrazila u sopstvenu suprotnost ?

Zamutiše vodu šićardžije što malo kažu,
a poseduju "jak" sertifikat o mudrosti.

Kao ona već zaboravljena lutrija "daj-dam".....
Imate li neki komentar na ovu činjenicu ??
...evo ja sam pametna bash,bash...i svasta pametno imam da kazem...ali necu iz inata jer mi reputacija malecka,bash,bash...:aha:

elem, taman otkucah post- obrisase temu
posto meni zamerise da zickam, da nakuckam neku

forumasenje- pohranjivanje ega na "sigurno" dok se bori u RL, ubijanje vremena na pauzama
i igranje klikerima, neko se nadmudruje, neko provocira i bocka, neko izivljava, neko peca palise avatarom

i dalje tvrdim da neki ne komuniciraju nego se samo izrazavaju na forumu, nemaju potrebu prihvatanja copora, nego nesto poput vodjenja dnevnika

da uporedim forumske pojave sa devojkama- neka devojka se oblaci jednolicno, uvek istim stilom, dok neka menja svaki dan minice, odela strogog kroja ... nekada ce staviti drecavi crveni karmin- koji ce nekome zasmetati sto je kurvanjski :think: a neko ce uzivati u prelepom osmehu

zasto samo muski kukaju na reputacionu moc ;)
svako se cese tamo gde ga svrbi, ali je pitanje koji mazohisticki mehanizmi nas drze tamo gde nam ne prija
i koliko burno reagujemo na svrab

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back