Reputacija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
8.101
... Kada mi postovi (a i reputacije) nestanu kada se tema obriše ????
Dragi mi je rekao da postovi "volšebno" nestaju jer je u njima citat kažnjenog ili obrisanog posta,
ali zbog čega mi nestanu postovi (broj) zbog toga što je tema obrisana, a ja nakuckala 10-20-30 postova na toj temi
pa još i "zaradila" i poneku reputaciju ?

Korektno bi bilo da ostane makar broj postova i reputacije iako je tema obrisana ....

Na njen post koji nije tebi upucen i nema veze sa tobom

Ti sebi dajes pravo da joj odgovoris i isprozivas je

"Postoji opcija za to, ali vidim da ni ti nisi stavila svoj pol, zašto očekuješ od drugih? :lol: "

Zato je post editovan..hirka kao stari i zasluzan clan ovog foruma a ni drugi svakako, nisu zasluzili ovakav nacin komunikacije

i ovaj post ti je delimicno editovan jer iznosis neistine i neosnovane optuzbe
Ти и Модерација уопште, имате могућност да питање пола решите. Али то нећете. Питање је зашто!
А што се тиче брисања, едитовања, ..... та опција вам је веома примамљива. Поготову теби. Погледај историју колико си пута применила на мом корисничком имену. Чак си ми и написала да неће више да поступаш по мојим пријавама. За тебе и још неке Модераторе које посебно подржаваш, Правилник за модераторе - не важе!

Članovi su uvek tu, a admini mnogo ređe.
Sada prozivas i admine i vodis evidenciju o njihovom prisustvu na temi :lol: koji su uvek tu i odgovarali su na pitanja i prihvatali sugestije koje je bilo moguce primeniti u novom sofrveru.I kada nisu odgovorili na pojedine poruke to je zato sto su vec bili odgovorili, samo je korisnike mrzelo da citaju u nazad..

Ти и Модерација уопште, имате могућност да питање пола решите. Али то нећете. Питање је зашто!
А што се тиче брисања, едитовања, ..... та опција вам је веома примамљива. Поготову теби. Погледај историју колико си пута применила на мом корисничком имену. Чак си ми и написала да неће више да поступаш по мојим пријавама. За тебе и још неке Модераторе које посебно подржаваш, Правилник за модераторе - не важе!
Tebi su supermoderatori brisali i editovali poruke kada nije bilo u jednom periodu moderatora na Istoriji.Sada kada Istorija ima moderatore nema potreebe za tim.Ali gle cuda i moderatori ti brisu ili edituju i ne jednom i javno opomenu zbog vredjanja i nazivanjem neo cetnicima sve one koji ne misle kao ti

Ova tema se zakljucava jer ste poceli da postavljate pitanja na ovoj temi koja nemaju veze sa reputacijama,a kojih vise nema jer su ih zamenili lajkovi
Molim vas da u skladu sa uputstvom administratora ukoliko imate problem ili sugestiju vezano za novi softver otvorite zasebnu temu .Jedna tema, jedan problem, a ne vise tema o jednoim problemu ili sugestiji

https://forum.krstarica.com/threads...edbe-i-komentari.828990/page-58#post-37883156
https://forum.krstarica.com/threads...edbe-i-komentari.828990/page-58#post-37885680

Sto se tice primedbi na rad moderatora i supermoderatora obratite se putem pp-a administratoru tab503.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back