Reputacija?

Alisa u zemlji čuda

Buduća legenda
Poruka
26.396
Ima već nekih 10-tak dana kako ne mogu da delim reputacije.
Ništa se ne dešava kada kliknem na zvezdu. Ne otvara se prozor, ne dobijem nikakvo obaveštenje, ništa.
Sve je radilo dobro i onda je sledećeg dana to prestalo iz čista mira.

E mene zanima kako ako sam juce dobio rep u 27.12.2010. 20:51..tek mi danas u 9:53 poraste za bod?

Reputaciona moc ne zavisi samo od reputacionih poena, verovatno si poen dobio iz nekog drugog razloga.
http://forum.krstarica.com/showthread.php/411918-Reputacija-na-Forumu

Nema opcije na dnu - dodeli reputaciju ???

Ko je u maleru ???

Moja računaljka
ili vaša
ili je to nešto namerno ???

Otvori prozor za reputaciju u drugom tabu i ne bi trebalo da bude problema.

Ne znam gde da postavim temu pa reko ovde cu!

Meni ovo u vezi reputacije nista nije jasno! Ja dam nekom reputaciju a ona ima isti broj reputacione moci kao i pre, da li sam uopste dao? kada probam ponovo pise da moram dati i drugim korisnicima!!!

Sta je najvise?
Domacin
Legenda
Velemajstor
Majstor
Buduca legenda
Starosedelac

i sta znaci presvetli vitez, posto to meni pise?

Poslednja izmena:

Meni ovo u vezi reputacije nista nije jasno! Ja dam nekom reputaciju a ona ima isti broj reputacione moci kao i pre, da li sam uopste dao? kada probam ponovo pise da moram dati i drugim korisnicima!!!

Sta je najvise?
Domacin
Legenda
Velemajstor
Majstor
Buduca legenda
Starosedelac

Ne vidiš da je reputaciona moć drugog korisnika povećana jer ti imaš malu reputacionu moć i malo poenčića.;)

Procitaj uputstvo i sve ce ti biti jasno. ;)

Sta je najvise?
Domacin
Legenda
Velemajstor
Majstor
Buduca legenda
Starosedelac
Starosedelac je najvisa titula, te titule zavise od broja poruka napisanih na forumu.

To je titula koja se dobija u zavisnosti od broja reputacionih poena koje korisnik sakupi.

izvini sto smaram ali imam jos jedno pitanje. tamo gde mi pise moja lokacija avatar i pol pise da imam reputacionu moc 150 a kad kliknem da sebi dodam sto znam da ne moze pise da imam 59755?

to su ti rep poeni, a ta rep moc znaci da ti mozes nekome da podignes toliko rep poene ali ne mozes da dizes rep moc jer se rep moc povecava za 1 na 400 rep poena 800 postova ili svaku godinu provedenu na forumu, eto

npr ja imam 4000 rep moc i kad bih ti dala reputaciju tebi bi se rep poeni povecali za toliko koliko imam, a rep moc bi ti se povecala za 10

rep poene mozes videti koliko imas i u korisnickom profilu

Poslednja izmena:
za admina i ekipu

jel postoji negde tabela,po kojoj se moze videti koliko poena meni donosi 1rep moc,i na kojoj reputacionoj moci ili br.poruka,stazu,se menja status(aktivan clan,legenda,starosedelac...) i u koji,zatim
jel imate u planu da ove zelene kocice zamenite sa necim interesantnijim,jer kada se popune sta dalje,stoje tako od kako imam rep100 il koliko vec,ona brojka koja predstavlja rep.moc je samo brojka,sama po sebi nezanimljiva

moj predlog je da uvedete neku oznaku,koju ce dodeljivati moderatori svojih pdf-ova clanovima koji su aktivni i "korisni" na odredjenom pdf-u,zasluzni na osnovu nekih tema,komentara,iskustva,tako da novajlija ima neki uvid ko je pro a ko rookie kad cita komentar

edit:
nasao sam delimican odgovor,gibica majstor zna kako da odradi uputstvo,imas i od mene rep :)

Poslednja izmena:

Back