РЕПУБЛИКО СРПСКА СРЕЋАН ТИ 20. РОЂЕНДАН.

Силни оклопници, без мане и страха,
Хладни к'о ваш оклоп и погледа мрка,
Ви јурнусте тада у облаку праха,
И настаде тресак и крвава трка.

Заљуљано царство сурвало се с вама.
Кад олуја прође врх Косова равна,
Косово постаде непрегледна јама,
Костурница страшна и поразом славна.

Косовски јунаци, заслуга је ваша
Што посљедњи бесте. У крвавој страви,
Када труло царство оружја се маша,
Сваки леш је свесна жртва, јунак прави!
Данас нама кажу, деци овог века,
Да смо недостојни историје наше,
Да нас захватила западњачка река,

И да нам се душе опасности плаше.
Добра земљо моја, лажу! Ко те воли
Данас, тај те воли. Јер зна да си мати;
Јер пре нас ни поља ни кршеви голи
Не могаше другом свесну љубав дати.

И данас, кад дође до последњег боја,
Неозарен старог ореола сјајем,
Ја ћу дати живот, отаџбино моја,
Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Слава и хвала сви српским војницима,палим у одбрани Републике Српске.

Poslednja izmena:
AКО ЈЕ ДРИНА ГРАНИЦА, ПОПИЋЕМО ЈЕ !

jeebe.gif

Браћо и сестре хвала вам свима на честиткама поводом нашег великог славља и поноса - Републике Српске.
Хвала вам што сте уз нас све ове године,хвала вам што сте препознали и то још чините важност Републике Српске за опстанак српског народа. ХВАЛА ОД СРЦА.

А овај филм би препоручио да сви који волите РС одгледате,издвојите 65 минута живота и погледајте историју РС ових 20 година!

Zvanice čekaju u redu na prijem kod predsjednika RS

016525.jpg

016520.jpg

Предсједници четири српске општине са сјевера Косова и Метохије уручили су предсједнику РС Милораду Додику Признање за подшку јужној српској Покрајини и генералном директору РТРС Драгану Давидовићу Признање за извјештавње о стању људских права и проблема Срба на Космету.

016541.jpg

Poslednja izmena:
3D projekcija na Banskom dvoru je bila kruna ovog prelijepog dana. :zcool:

Jos jednom, SRECEN TI RODJENDAN REPUBLIKO SRPSKA

PS. Na RTS-u (standardno) prvo snijeg zameo neka sela pa tek onda o proslavi u RS. :zroll:

Не треба се љутити на РТС, то са селима је елементарна непогода..

Пројекција јесте била лепа, једино она солисткиња на крају не знам тачно шта је представљала:)

3D projekcija na Banskom dvoru je bila kruna ovog prelijepog dana. :zcool:

Jos jednom, SRECEN TI RODJENDAN REPUBLIKO SRPSKA

PS. Na RTS-u (standardno) prvo snijeg zameo neka sela pa tek onda o proslavi u RS. :zroll:

Ne gledam RTS ali uglavnom su sve televizije prvo izvestavale o stanju u zavejanim sjenickim ( i ostalim krajevima....) gde su smetovi visoki i do tri metra, gde ljudi nemaju struju, vodu, hleb i osnovne namirnice, gde je i stoka ugrozena i gde je proglaseno vanredno stanje...Pa, da vam se izvinimo svi sto je tako, nismo krivi, jer tamo gde je bio Dodik sa gostima bilo je pticijeg mleka, a ljudima su bukvalno zivoti u pitanju. Cestasmo lepo i od srca NARODU Republike Srpske, pa imajte i vi malo razumevanja za ugrozeni narod Republike Srbije, jer predsednik iste je bio u gostima kod vas i mozda nije obavesten a ne znam sta bi se promenilo i da jeste!

Nisam ni gledao o cemu se radi prebacio sam odmah kanal.
Mislim da bi za cjelokupni srpski narod obiljezavanje 20 godina RS trebala biti udarna vijest ali ako vi u Srbiji mislite drugacije, ok, postujem. Kod nas u RS je udarna vijest Kosovo na 90% dnevnika (i treba da bude) a RS na RTS nikad pa ni za 20godisnjicu. Al dobro...

Hvala puno na cestitkama al mislim da to trebaju biti cestitke NAMA, svim Srbima, i u Srbiji i u cijelom svijetu a ne samo u RS. RS je i vasa i nasa, kao sto joj naziv kaze Republika SRPSKA.

Mislim da bi za cjelokupni srpski narod obiljezavanje 20 godina RS trebala biti udarna vijest ali ako vi u Srbiji mislite drugacije, ok, postujem. Kod nas u RS je udarna vijest Kosovo na 90% dnevnika (i treba da bude) a RS na RTS nikad pa ni za 20godisnjicu. Al dobro...

Hvala puno na cestitkama al mislim da to trebaju biti cestitke NAMA, svim Srbima, i u Srbiji i u cijelom svijetu a ne samo u RS. RS je i vasa i nasa, kao sto joj naziv kaze Republika SRPSKA.

Radi se o ugrozenim ljudskim zivotima, bez vode,struje, hleba, lekara...

Не треба се љутити на РТС, то са селима је елементарна непогода..

Пројекција јесте била лепа, једино она солисткиња на крају не знам тачно шта је представљала:)

Ona je glasnik nešto najavljuje. Kako ti se svidjela Akademija, mene je malo Kusta iznenadio sa onim psovkama mada je umjetnika ali to je neprilično, a onaj drugi dio manifestacije bio je vrh

Ma prikazali bi oni ali ih ubiše ambasadori neprijateljskih zemalja, vlast je razmazila ambasadore i sve im ugađa, znaš da im je zasmetao i neki dijalog u domaćoj seriji a kamoli da RTS slavi RS to bi ih dotuklo. Nema tamo domaće vlasti, vladaju ambasadori

Poslednja izmena:
Radi se o ugrozenim ljudskim zivotima, bez vode,struje, hleba, lekara...

Udarni termin u Dnevniku je predpostavljam to sve rijesio. Nije moglo sacekati 3 minute ?
Ne znam o cemu se radi pa ne bih da komentarisem ali to sto si sad napisala o struji, vodi itd. pomnozi sa 4 godine i dodaj metke iznad glave i mozda dobije mali djelic slike i shvatis kojoj su muci Srbi stvorili RS kojoj danas proslavljamo 20 godina.
Ne ocekujem udarni termin od HRT ali od RTS bi trebalo.

Ma prikazali bi oni ali ih ubiše ambasadori neprijateljskih zemalja, vlast je razmazila ambasadore i sve im ugađa, znaš da im je zasmetao i neki dijalog u domaćoj seriji a kamoli da RTS slavi RS to bi ih dotuklo. Nema tamo domaće vlasti, vladaju ambasadori

Ko mrzi srbe i Republiku Srpsku mrzice je i dalje
sreca je nasa pa smo imali dva tica Mladica i Karadzica
pa odbranise Republiku Srpsku.

Poslednja izmena:

Back