Bren
Elita
- Poruka
- 23.741
Za Banderovce i njihove prilepke ima 20 drugih tema pa tamo možete da onanišete.
Ovaj gollja ne onaniše. On rukobludi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za Banderovce i njihove prilepke ima 20 drugih tema pa tamo možete da onanišete.
Na nekim temama zaličiš na normalnu personu, a onda se čimpautuješ i vratiš na fabrička, i tako u krug.Ma, koga bre boli qurrac za tvoju NDH. Ne shvatam, zašto vi, ustaše, imate toliku potrebu da visite po srpskim portalima i forumima. Kao bubašvabe ste.
Na nekim temama zaličiš na normalnu personu, a onda se čimpautuješ i vratiš na fabrička, i tako u krug.
Bar imam neku konstantnu, dok ti deluješ kao skicofreni bolesnikTi ni na jednoj ne izgledaš kao da si normalan. Žao mi je, ujkane.
Bar imam neku konstantnu, dok ti deluješ kao skicofreni bolesnik
Hamas podržava i bar pola ovog foruma koliko vidim.
@dulesrbenda prviHamas podržava i bar pola ovog foruma koliko vidim.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/vla...tuzili-bosnjake-da-podrzavaju-hamas/241031062
Pogledajte prilog 1635042
Da li je istina da ogromna većina Bošnjaka podržava filijalu Muslimanskog bratstva i radikalni islam?
Bez ikakve sumnje, to uopšte ne kriju. Klix.ba je živ primer.Da li je istina da ogromna većina Bošnjaka podržava filijalu Muslimanskog bratstva i radikalni islam?
Jel ti dobro? Da te podsetim da se na drugim temama po potrebi izjašnjavaš i kao Jevrejin.Dodik nema otvoren put za slanje, morao bi preko crnog mora, a to mu je vjel'ki trošak.
Kmeči malo, prija nam.Mi želimo da Ukrajini doniramo oružje, nije da to radimo iz prisile. Kao što bi tvoj Dodik rado poslao sve što ima Rusiji.
Jel te to često hvata?Hrvatska je neovisna država koja je samovoljno pristala da bude deo EU zajednice. Vi niste neovisni, niti će isti taj Brisel to ikada dozvoliti. Pomirite se s tim i počnite da krpite puteve, čistite smeće pored puta i dižete IQ stanovništva. Možda nakon nekoliko decenija vidite rezultate.
On je možda i granični slučaj, tj izvesna granična ličnost.Ni ti nisi neki reper normalnosti niti ćeš biti. Šta da se radi.
I ti podržavaš Ukre.Hamas podržava i bar pola ovog foruma koliko vidim.
Нити ће пропасти Отоманско царство рече Јањичар.Znaš onu mantru "svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujem", za vas je treba korigovati u "repub'ka spsk nikada nije niti će biti država, niti će se pripojiti prekodrinskom susjedu"
Хамас је користан пијун Цара Путина и ништа друго.Sta vele na ovo nasi dezurni kremljoboto-hamasovci?
Rep. Srp. nije država, to sam hteo reći, niti će ikada biti.
ne zna se de si grdji i lazniji, od avatara preko kompilacije raznih govornih podrucja, do klinackog pokusaja da cinizmom obojis autoritarni etatizam obe bosanske frakcije.
A Momoa je u stvari trol iz “BiH”?Trenutno nije država, kao što ni Republike pri Jugoslavije nisu bile.
S druge strane, ima svoju skupštinu, svoje zakone, svoje službe, svoje organe vlasti, svoje finansije. Tako da se umnogome može reći da ima elemente države, mnogo više od nekih drugih (recimo Kroacije koja sve račune polaže Briselu, Republika Srpska nikome ne polaže račune).
Jel ti dobro? Da te podsetim da se na drugim temama po potrebi izjašnjavaš i kao Jevrejin.
Jesi li znao da se može biti i Jevrejin podrijetlom iz Hrvatske?Jedini njegov dodir sa Jevejima je preko dede, zaposlenog u Jasenovcu u vreme NDH.
Bar imam neku konstantnu, dok ti deluješ kao skicofreni bolesnik
Apel na trolovska čuvstva, zanimljivo.Casuala sam bloknuo pa mi nije na radaru, vidim ga samo kad ga neko drugi citira
A može se biti i granični slučaj.Jesi li znao da se može biti i Jevrejin podrijetlom iz Hrvatske?
Plus @dulesrbendahttps://www.klix.ba/vijesti/bih/vla...tuzili-bosnjake-da-podrzavaju-hamas/241031062
Pogledajte prilog 1635042
Šta mislite, da li je ova vrsta podrške Izraelu dobra ili ne? Da li je istina da ogromna većina Bošnjaka podržava filijalu Muslimanskog bratstva i radikalni islam?