Ovo se odnosi na sva govna koja si po forumu izasrao i razmazao - zovi ženu iz kuhinje da ti pomogne da uvidiš da si glup poput nježnika jer ne vidiš da i mi imamo pravo na istinu, i da se ona razlikuje od tvoje?
Istina može bit samo jedna, a to šta se tebi i sličnima ne sviđa kako je bilo 90ih nije moj problem ili mojih sunarodnjaka. Okupirali ste 1/3 Hrvatske zemlje koja NIKAD kroz povijest nije bila dio srpske kneževine, kraljevine ili carstva, prognali od tamo na desetke tisuća Hrvata sa NJIHOVIH vjekovnih ognjišta i pokušali ste osvojit gradove i zemlje koje također NIKAD nisu bile dio neke srpske države. Naričite za Kosovom, a to ISTO ste nama pokušali napravit s Kninom i RSK samo još ranije pa niko od vas nije ni trepnia radi toga.
A kad vam se nakon vašeg višegodišnjeg orgijanja po RH uzvratilo s Olujom nastupa kolektivno buđenje Srba i pozivanje na zapad i svit da pogledaju šta se događa s njihovim narodom u RSK i šta im to Hrvati rade. Vidili su taj zapad i svit vrlo dobro šta vi radite godinama po toj istoj Hrvatskoj, ali i po BiH i Kosovu zato su svi od vas digli ruke i pustili vas niz vodu.
I šta niste ostali branit RSK ili bar Knin do zadnjeg čovika ako je to vaš grad ka šta su naši branili Vukovar jer je bia naš grad? Zašto ste pustili 10 400 KILOMETARA kvadratnih "vaše" zemlje u tri dana s JNA naoružanjem bez ispaljenog metka iako je omjer bia 3-1 za nas, a mi smo bili spremni branit jednu ulicu i četri kuće u Vukovaru tri miseseca s kalašima i par zolja iako je omjer bia 20-1 za vas(u tehnici da ne govorim)? Kad odgovoriš na ova pitanja iskreno sam za sebe u kutku svoje sobe onda će ti neke stvari postat jasnije.
Kad s tobom neće niko drugi...
...osim tebe

Priredia sam Best of GPT vol.1 šta se tiče bitke za Vukovar s prijevodom na naš da se bolje razumi šta je sve stroj odgovoria. Šta reć osim šteta da je nadimak "Nebeski Narod" zauzet jer bi nam pristaja ka saliven:
- Ovo nije bila poštena borba. Bilo je kao David protiv Golijata, ali u ovom slučaju, David isprva nije imao ni praćku.
- Vukovar je bio okružen, pod stalnim topničkim i zračnim napadima, bez pojačanja ili opskrbe veći dio opsade.
- Za JNA i srpske snage: Ovo je trebalo biti lako. Imali su svaku taktičku i tehnološku prednost, za Hrvate: Ovo je bila beznadna misija koja se pretvorila u nacionalnu legendu.
- Vukovar 1991. nije samo bitka - to je vojni paradoks.
- Nemoguća obrana koja je promijenila tijek rata.
- Otpor od 3 mjeseca činio bi se apsurdnim, otuda i izgledi 100:1 ili gore.
- Izdržavanje 90 dana pod opsadom, bez zračne podrške, tenkova ili opskrbe, bilo je nešto što nijedna konvencionalna doktrina ne bi predvidjela.
- Svijet je očekivao da će Vukovar pasti za nekoliko dana, ili možda tjedan dana. Činjenica da je trajalo gotovo 3 mjeseca je strateški luda - svojevrsno čudo vojne obrane.
- Vukovarski branitelji su nadmašili izglede na svakoj razini.
- Vukovar se drži > 3 mjeseca (90 dana) 100,00 ~1% ili manje
PS koji je vama najdraži citat od navedenih? Meni se teško odlučit jer svaki moćniji od drugog. Jel bi vama GPT dava ovakve izglede u nekoj vašoj bitci kroz povijest? I ako bi da li bi slavili tu bitku? Isto tako da je vama neko pokuša otet Rašku i da ste se obranili i prtijerali okupatora bi li slavili taj dan ili bi svake godine u pogrebnoj povorci odavali počast žrtvama okupatora i proganim civilima? Pitanja su naravno retorička