Enigma
Poznat
- Poruka
- 7.184
Izvor su svi oni koji ste protjerali iz gradova,minirali im kuće.Iz kojih gradova? Daj izvor za to. I za brojku od 100 000.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvor su svi oni koji ste protjerali iz gradova,minirali im kuće.Iz kojih gradova? Daj izvor za to. I za brojku od 100 000.
Nije ih nitko potjerao nego su sami otišli, uz poruku - vratit ćemo se na tenkovima. Samo što nije prošlo kako su si zamislili.Izvor su svi oni koji ste protjerali iz gradova,minirali im kuće.
Da i da je protjerano, kome se ti opravdavaš?![]()
Tako su i Hrvati iz Republike Srpske otišli sami uz poruku vratićemo se na tenkovima,al nije prošlo kako su zamislili.Nije ih nitko potjerao nego su sami otišli, uz poruku - vratit ćemo se na tenkovima. Samo što nije prošlo kako su si zamislili.
Simo Dubajić je otišo spokojan na bolji svijet.Tko se opravdava? Pitam iz znatiželje i istinoljubivosti.
Simo Dubajić je priznao da je ubojica i ratni zločinac. Možda prizna i lik s njegovim nickom da laže![]()
Dobro i što se onda žališ?Tako su i Hrvati iz Republike Srpske otišli sami uz poruku vratićemo se na tenkovima,al nije prošlo kako su zamislili.
Mislili su biće Banja Luka Antingrad,al krivo su mislili.
Kakav gubitnik?Vama je trećina Hrvatske totalna pustoš.Nemaš pojma kolko mi je žao što ne živim više u toj pustoši.Dobro i što se onda žališ?
Zato što nema veće tuge nego ne moći doći u svoj zavičaj. Možeš živjeti kao kralj u Banja Luci ali uvijek hladno oko srca i uvijek sanjaš barem jedan dan ispod svoje koštele ha Simo. Ima li koštela u Srpskoj?
Yebi ga Simo tko nije svoj na svome, gubitnik je cijeli život. Simo, ti si gubitnik.
Pa niti smo provocirali niti vrijeđali ali dobroNa temi nema mesta provokacijama i vređanjima, ako imate nešto konstruktivno da pomenete to i napišiti, inače se uzdržite jer će sve biti obrisano.Hvala.
Не знам ко сте то ви, али вратите се на тему.Pa niti smo provocirali niti vrijeđali ali dobro![]()
Normalno je da volim rodni kraj i da mu se rado vraćam. Svako voli svoj rodni kraj, ali moj je stvarno predivan. To su rekli mnogi koji su došli sa strane i koji nisu pristrani.Bitno je za temu zvanoj "RSK", da se cijenjeni forumaš i brat @Krishna (poslije te "epizode") redovno vraća u svoju Hrvatsku i da se i dalje osjeća kao doma, kao svoj na svome. Molim cijenjenu moderaciju da spriječe političko ofarbanog kolegu u brisanju te važne činjenice i pozivam spomenutog forumaša da nastavlja dijeliti slike svog zavičaja koje možete pronaći na drugoj temi: https://forum.krstarica.com/threads/sjeverna-dalmacija.788717/page-40
Uvijek mi uljepšava dan kad vidim da je cijenjeni forumaš podijelio nove slike svoga zavičaja.
Normalno je da volim rodni kraj i da mu se rado vraćam. Svako voli svoj rodni kraj, ali moj je stvarno predivan. To su rekli mnogi koji su došli sa strane i koji nisu pristrani.
Na seoskoj slavi u mom selu se okupilo 600-700 ljudi od male djece do staraca. Prvo je bila služba u crkvu ujutru. Kasnije je bio kulturno-umjetnički program, pa onda neki bend, pjevačica itd. Okrenut je vo na ražnju, piće je bilo besplatno u neograničenim količinama. Evo nekoliko slika sa seoske slave od prpije 7 dana, a ispod njih još nekoliko na kojima se vidi predivna priroda moga sela.
Lijepe slike iz naše Krajine.Normalno je da volim rodni kraj i da mu se rado vraćam. Svako voli svoj rodni kraj, ali moj je stvarno predivan. To su rekli mnogi koji su došli sa strane i koji nisu pristrani.
Na seoskoj slavi u mom selu se okupilo 600-700 ljudi od male djece do staraca. Prvo je bila služba u crkvu ujutru. Kasnije je bio kulturno-umjetnički program, pa onda neki bend, pjevačica itd. Okrenut je vo na ražnju, piće je bilo besplatno u neograničenim količinama. Evo nekoliko slika sa seoske slave od prpije 7 dana, a ispod njih još nekoliko na kojima se vidi predivna priroda moga sela.
Pogledajte prilog 1738371
Pogledajte prilog 1738373
Pogledajte prilog 1738374
Pogledajte prilog 1738375Pogledajte prilog 1738376
Pogledajte prilog 1738377
Pogledajte prilog 1738378
Pogledajte prilog 1738379
Pogledajte prilog 1738381
Pogledajte prilog 1738382
Da Spasovdan.Pa evo ja nisam pristran i slažem se. Prolazio bezbroj puta. Predivno područje. Seoska slava je Spasovdan ako me google ne laže?
Izvini na digresiji, ali ne mogu da pojmim kako neko može da sagledava istoriju i genetičku genealogiju s perspektivom da je ovo na slici došlo iz Pripjatske močvare i pustilo koren u dinarski kras.
Izvini na digresiji, ali ne mogu da pojmim kako neko može da sagledava istoriju i genetičku genealogiju s perspektivom da je ovo na slici došlo iz Pripjatske močvare i pustilo koren u dinarski kras.
Bilo kuda genetika svuda.Izvini na digresiji, ali ne mogu da pojmim kako neko može da sagledava istoriju i genetičku genealogiju s perspektivom da je ovo na slici došlo iz Pripjatske močvare i pustilo koren u dinarski kras.
Naravno da bi mogli proći kao Ukrajinci. Kao i ova curica sa slike ispod je uslikana u Plavnu na Spasovdan pored objekta u kome se održao skup. Bilo je djece u solidnom broju i to mi je posebno drago.Ova dječica ispod ne bi mogli proći kao Ukrajinci? Ti bi njih u Čikagu prepoznao kao što točno?
славјано балканска мјешавинаIzvini na digresiji, ali ne mogu da pojmim kako neko može da sagledava istoriju i genetičku genealogiju s perspektivom da je ovo na slici došlo iz Pripjatske močvare i pustilo koren u dinarski kras.
To je zato što farbaš kosu.Мени често веле да изгледам ко Пољак, Украјинац, или Рус. Угавном словенска мјешавина са балканском. Мене је толико изненадило колико ми сличимо. Знам неке Украјинце, Пољаке ... по изгледу могли би ми бити родбина, пријатељи, сусједи.![]()
Ebislave, u tome je keč. Melanin tip jedan, melanin tip dva. Kao mali si plav, kao mator si crn. Severni Sloveni su plavi od rođenja do sedih.Ova dječica ispod ne bi mogli proći kao Ukrajinci? Ti bi njih u Čikagu prepoznao kao što točno?
Uvek si mi bio sumnjiv.Мени често веле да изгледам ко Пољак, Украјинац, или Рус. Угавном словенска мјешавина са балканском. Мене је толико изненадило колико ми сличимо. Знам неке Украјинце, Пољаке ... по изгледу могли би ми бити родбина, пријатељи, сусједи.![]()
Sjeverni Sloveni imaju veći procenat pkavokosih ljudi nego južni, ali oni nisu većinski plavokosi u odrasloj dobi. Samo nekoliko naroda u Evropi (i na svijetu) imaju nadpolovičan procenat plavokosih ljudi u odrasloj dobi i nijedan od njih nije slovenski. Radi se sjevernim germanskim narodima, te o Fincina i Estoncima koji spadaju u ugro-finske narode. Već kod Balta (Litvanci i Letonci) procenat plavokosih u odrasloj dobi je ispod 50%, isti slučaj je i sa Rusima koji imaju najveći procenat plavokosih među slovenskim narodima. Vidio sam baš tačne podatke iz nekog istraživanja, ali ne mogu sad naći.Ebislave, u tome je keč. Melanin tip jedan, melanin tip dva. Kao mali si plav, kao mator si crn. Severni Sloveni su plavi od rođenja do sedih.
Pogledajte prilog 1738491
To ti je pokazalo tumačenje DNA testa koje se bazira na mejnstrim istorijskim postavkama.славјано балканска мјешавина
то је мени ДНА тест исто показао, то знам по ономе како моји изгледају итд.
За запрепастити се колико ми сличимо. Причао сам са неким Пољацима на примјер, као да су одрасли код нас на селу. Приче о вјештицама, вилама, вукодлацима итд. Сличне ријечи, многи обичаји итд.
Обично упитам за неку ријеч што су моје бабе и прабабе користиле а на пријмјер Укри и Пољаци их користе.