Republika Srpska - Juce,Danas,Sutra - Nezavisnost

Ma ajde, a četnici, nedićevci, ljotićevci ljubičice brali, ma na kraju moje i tvoje mišljenje je subjektivno, odlučuju "oni" koji stvari vide objektivno, sviđalo se ili ne tebi i meni !
Ovakve teme i ovakva mišljenja, pozivanje na referendum, odcjepljenje, pljuvanje po BiH samo olakšava posao onima koji odlučuju o sudbini BiH i zemljama u okruženju.
Ponavljam, neki nikako da izvuku pouke iz vlastitih grešaka i konstantno srljaju u konflikte koji se uvijek obiju o glavu onom ko ih prouzrokuje.

јел си то видео у огледало када си се погледао-преглАсавањем срба на тзв референдуму о тзв независности тзв бих-тражилисте добићете НЕЗАВИСНИ Р. СРПСКУ

јел си то видео у огледало када си се погледао-преглАсавањем срба на тзв референдуму о тзв независности тзв бих-тражилисте добићете НЕЗАВИСНИ Р. СРПСКУ

Još jedan koji je "kontra cilog svita", jedino u toj priči takozvana je nezavisna RS, možeš je i kontinentom nazvati ali ko to priznaje, niko, blamiraš se a evo ti članak pa dobro pročitaj, jer obično tako biva kad poželiš tuđe samo za sebe : http://srbin.info/2013/06/cia-uskor...jedinstvena-zemlja-vise-nacija-jednog-naroda/

Ma ajde, a četnici, nedićevci, ljotićevci ljubičice brali, ma na kraju moje i tvoje mišljenje je subjektivno, odlučuju "oni" koji stvari vide objektivno, sviđalo se ili ne tebi i meni !
Ovakve teme i ovakva mišljenja, pozivanje na referendum, odcjepljenje, pljuvanje po BiH samo olakšava posao onima koji odlučuju o sudbini BiH i zemljama u okruženju.
Ponavljam, neki nikako da izvuku pouke iz vlastitih grešaka i konstantno srljaju u konflikte koji se uvijek obiju o glavu onom ko ih prouzrokuje.

....istorijska je cinjenica da su muslimani ogromnom vrcinom bili lojalni ndh te da su u cinjenju zlocina prednjacili nad svojim bastovanima...

http://sh.wikipedia.org/wiki/Crna_legija

http://milenkovisnjic.blogspot.com/2012/06/i-deo.html

Još jedan koji je "kontra cilog svita", jedino u toj priči takozvana je nezavisna RS, možeš je i kontinentom nazvati ali ko to priznaje, niko, blamiraš se a evo ti članak pa dobro pročitaj, jer obično tako biva kad poželiš tuđe samo za sebe : http://srbin.info/2013/06/cia-uskor...jedinstvena-zemlja-vise-nacija-jednog-naroda/
ТУРЕ ово што је на овом линку је мишљење једног ех тзв судије тзв хашког трибунала тако да можеш само да сањаш и о укидању Р.Српске и о калифату званим унитед тзв бих;)

....istorijska je cinjenica da su muslimani ogromnom vrcinom bili lojalni ndh te da su u cinjenju zlocina prednjacili nad svojim bastovanima...

http://sh.wikipedia.org/wiki/Crna_legija

http://milenkovisnjic.blogspot.com/2012/06/i-deo.html

Činjenice iz wikipedije i sa privatnih blogova :hahaha:

Ne blamiraj se svega ti, mogu ti nabrojati na desetine partizanskih bataljona sa većinskim muslimanskim borcima ,preko 50 narodnih heroja itd, naravno bilo ih je i u NDH ali i u četničkim jedinicama, i kod jednih i kod drugih neznatan broj a naravno preuveličavanja vršite i jedni i drugi po bolesnoj potrebi.
Činjenice su u partizanskoj istoriji a ne tvojoj ili sa wiki

ТУРЕ ово што је на овом линку је мишљење једног ех тзв судије тзв хашког трибунала тако да можеш само да сањаш и о укидању Р.Српске и о калифату званим унитед тзв бих;)
Kure, to je i izjava agenta CIA a nije prvi put da se spominje od CIA, tako da ti možeš samo da sanjaš o nezavisnosti RS, nezavisnost nikad a možda ni tada, a za to ste jedini vi krivi, vi koji insistirate na tim nebuloznim idejama i navlačite gnjev svih protiv sebe, kraj priče se zna.

Lupaš na ćasu, pojma nemaš o problemu sa JMBG (ko, šta i zašto opstruira Zakon).
Šuplja ti je i priča da nemam pravo komentarisati i brinuti o stanju u RS, da nebi opet protjerivao, popalio i porušio kao 92., malo morgen , čitaj Ustav RS, čitaj Ustav BiH, svoju mržnju i zlobu ostavi za sebe, ti ćeš meni nešto kao savjetovati ili zabranjivati, šta sebi umišljaš ??
Čitaj malo druge medije, prouči materiju pa onda komentariši.

Koji je to problem JMB,mozda sto ne zelimo da dete rodjeno u Trebinju treba da ima broj grada Mostara,rodjeno Srpce u Bijeljini grada Tuzle..lili mozda sto trazimo da se prate entiteske granice,koje su i granice opstina,jel to problem...jel problem da se unese u taj broj i de iure i prakticno stanje na terenu da Republika Srpska postoji.Da nemas pravo da komentarises imas svoj talibanistan,pa tamo halaci,tekbiras i sta vec rade muslimani.
PROUCI TI MATERIJU I PROBLEM BROJA JMB.
sto se tice Srpske...ne vidim potrebu za zblizavanjem sa vama..ne delimo iste ciljeve..nit zivimo zajedno,nit se skolujemo zajedno,nit radimo zajedno.
I MLADI NAS U TOME PODRZAVAJU,DELIMICNO I JA SPADAM U TE MLADE.

Sto prije u nezavisnost!!! Samo u punom obliku da se vrati 23% RS koje su oduzeli rvati i muslimani. E onda vratit Republiku Srpsku Krajinu, i Kosovo. Sad ili za 500 godina nije bitno, to treba biti nacionalni interes. Podrzati Dubrovacku republiku i Istru ka neovisnosti, dogovorit i vratit u savez sa Srbijom Crnu Goru i Makedoniju, i onda ce biti nacionalno-politicko stanje na balkanu zadovoljavajuce za Srpski narod. Sve ispod toga odmah odjebat! Kraj price! Tomu se treba tezit!

hrvatska je posle ndh genocida ipak danas nezavisna drzava, istorija je qurva. rusija je dosta angazovana u bih, ja bi se zabrinuo na tvom mestu

Evo sav se tresem, halo ne bacaj dječje pričice, čitaj malo, prati dešavanja, sjeti se potpisanih sporazuma i preuzetih obaveza, koga je to Rus spasio, busali ste se i oko Kosova sa Rusima pa šta bude?
Pamet u glavu, ko vraga čačka loše se provede, nisi svjestan svoje nesvijesti i šta sebi prizivaš (svi Vi koji imate takve bolesne ideje)

Poslednja izmena od moderatora:
Evo sav se tresem, halo ne bacaj dječje pričice, čitaj malo, prati dešavanja, sjeti se potpisanih sporazuma i preuzetih obaveza, koga je to Rus spasio, busali ste se i oko Kosova sa Rusima pa šta bude?
Pamet u glavu, ko vraga čačka loše se provede, nisi svjestan svoje nesvijesti i šta sebi prizivaš (svi Vi koji imate takve bolesne ideje)

Koga je Rus spasio...dobismo na njihovu inicijativu za oslobadjanje sest nahija,izdejstvovali hatiserif na Porti,pomogli nam oko isterivana muslimana iz gradova,usli u I.svetski rat zbog nas..hteli da izadju zbog nas,ako nam saveznici ne daju naoruzanje i brodove za prevoz ranjenika.
Pri tom vi dve decenije pricate kako cete ukinuti Srpsku..sto je ne ukinete..samo balavite po forumima..i sto je dalje bosnja,od Bosne to ima jacu retoriku...Minhenska brigada.

dovoljno li je?

Poslednja izmena od moderatora:

nije to nikakva ideja, rusi su kupili sve rafinerije u bih, prodaju naftu u oba entiteta, preko srba sire svoju sferu uticaja,a Putin zna kako treba sa muslimancinama, pitaj cecene

Jel to zabranjeno neSrbima dolaziti na srpski forum ?

Nisu svi Srbi fasisti

Nije,..nego sledstevno tvom zakljucku da smo najomrazeniji..da li ti to nas Srbe volis.
Ko su fasisti?
Oni koji manipulisu smrcu bebe,da bi dobili kroz JMB,svoje vlazne snove o unitarnoj BiH.
Ne rece mi sta ne usvajate taj JMB?

- - - - - - - - - -

Odkad je to fasizam braniti svoj narod,i svoju zemlju?

Koga je Rus spasio...dobismo na njihovu inicijativu za oslobadjanje sest nahija,izdejstvovali hatiserif na Porti,pomogli nam oko isterivana muslimana iz gradova,usli u I.svetski rat zbog nas..hteli da izadju zbog nas,ako nam saveznici ne daju naoruzanje i brodove za prevoz ranjenika.
Pri tom vi dve decenije pricate kako cete ukinuti Srpsku..sto je ne ukinete..samo balavite po forumima..i sto je dalje bosnja,od Bosne to ima jacu retoriku...Minhenska brigada.

dovoljno li je?
Eto samo se ti nadaj u Ruse, imali su oni i u Libiji 100 puta veće bogatstvo (oko nafte) pa ih niko ništa nije pitao kad se sve ono dešavalo.

Imaš moje postove, pa kad ih pročitaš ima da se uvjeriš da nikad niti jednom nisam napisao (niti to mislim) da RS treba ukinuti, RS je entitet BiH i kao takav će i ostati, a njen nestanak samo Vi ratoborni i ekstremno nesvjesni izazivate, upravo Vi decenijama slinite o nekakvim referendumima, odcjepljenjima itd.
Nema nagrada za kršenja sporazuma, Ustava itd, da ne spominjem opet da nema nagrada za zločine, ....

Eto samo se ti nadaj u Ruse, imali su oni i u Libiji 100 puta veće bogatstvo (oko nafte) pa ih niko ništa nije pitao kad se sve ono dešavalo.

Imaš moje postove, pa kad ih pročitaš ima da se uvjeriš da nikad niti jednom nisam napisao (niti to mislim) da RS treba ukinuti, RS je entitet BiH i kao takav će i ostati, a njen nestanak samo Vi ratoborni i ekstremno nesvjesni izazivate, upravo Vi decenijama slinite o nekakvim referendumima, odcjepljenjima itd.
Nema nagrada za kršenja sporazuma, Ustava itd, da ne spominjem opet da nema nagrada za zločine, ....

O kojem bogatstvu govoris..ja sam ti samo naveo primere iz zadnjih sto godina.
Pri tom da su hteli da ukinu Srpsku.ukinuli bi je mocnici davno...jos dok je bio Pedy Ashdowvn.
Ne slinimo mi...referendum u svakom slucaju ce biti..jednostavno demokratski mehanizam.
Jedino ko slini o Srpskoj ste vi...daleko se vi u federacija bavite njom,nego Srpska sa vama.
Totalno ste nebitni..
Kao sto pokazuje i pitanje JMB.kroz koji ste zeleli da nametnete svoj unitarni trip i toj koloniji.

Ама знају они да сат откуцава...
Зато и лају овуда, онуда и свуда...
Док је Велики брат одобравао њихово лапрдање, ваљао им је.
Сад одједном неке револуције на улици...
Као да им је задљих 20 година било супер, а сада одједном није...
У ствари, и није...схватили су да ће се морати хватати мотике, лопате или тастатуре.
Научило то да тефериЧи и дивани - дао Османлија, подржао АустроУнгар, наставио Тиииито...
Нема више, драги наши Бошњаслимани(предлог имена де се не свађате)...радите нешто, љенчуге.

Ама знају они да сат откуцава...
Зато и лају овуда, онуда и свуда...
Док је Велики брат одобравао њихово лапрдање, ваљао им је.
Сад одједном неке револуције на улици...
Као да им је задљих 20 година било супер, а сада одједном није...
У ствари, и није...схватили су да ће се морати хватати мотике, лопате или тастатуре.
Научило то да тефериЧи и дивани - дао Османлија, подржао АустроУнгар, наставио Тиииито...
Нема више, драги наши Бошњаслимани(предлог имена де се не свађате)...радите нешто, љенчуге.

Populacija nastala na otpadanju okolnih nacija..sve sto se potyrcilo od Ugara,Srba,Hrvata slili se vremenom u par kasaba u centralnoj Bosni,i to u gradovima,naseljima gde je bilo Osmanske Vojske...Da su domicilno stanovnistvo bilo bi ih svuda..ali nema ih.

Back