Gilko Bilboa
Veoma poznat
- Poruka
- 12.511
шта се овај мајмун дере на овом клипу попео се па не зна да сиђе или![]()
...
Sto bi dalmos reko...
Ca pizdis odozgo,sidji doli i pivaj ka covik...
P.S. Vic iz bivse yu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
шта се овај мајмун дере на овом клипу попео се па не зна да сиђе или![]()
Ако поживиш још десетак година имаш врло велике изгледе.E da mi je poziviti tako dugo dok RS ne dobije nezavisnost![]()
E da mi je poziviti tako dugo dok RS ne dobije nezavisnost![]()
Sto da neces ti da zaustavis?

Ma necu ja al nije ni potrebno
Treba imati muda pa proglasiti nezavisnost a kako vidim da su vam vozdovi uskopljeni![]()
Jes vala bezmud je Dodik...odes na forume i ostale fildzanske medije...ne izlazi vam bezmudi.
Dodik sluzi da uveseljava nerod njemu ne vjeruju ni Srbi njega se pita onoliko koliko i mene![]()

E da mi je poziviti tako dugo dok RS ne dobije nezavisnost![]()
mirujte pa vi tamo, ima da ostanete i bez to što imate pa posle opet bežanija za beograd...dobro je dok vas trpe još uvek da se busate..kad vam budu šinuli po jednu zavrat ima da se smirite..nezavisnost bla bla..
- - - - - - - - - -
a uz kog su rusi, svi znamo, taj se baš ovajdio...

Nezavisnost Republike Srpske je izvesna, ali će prvi veliki problem predstavljati rešavanje problema u Brčkom,tj., kako ga podeliti.I ako Srbi čine većinu u gradu , muslimani su i dalje brojni , kako u samom gradu tako i u okolini(južni deo Brčko Distrikta).Oni će sigurno težiti da to koče.Ima li neko ideju kako će Brčko biti podeljeno,po kojoj liniji,ovo me jako zanima![]()
mirujte pa vi tamo, ima da ostanete i bez to što imate pa posle opet bežanija za beograd...dobro je dok vas trpe još uvek da se busate..kad vam budu šinuli po jednu zavrat ima da se smirite..nezavisnost bla bla..
- - - - - - - - - -
a uz kog su rusi, svi znamo, taj se baš ovajdio...
Nezavisnost Republike Srpske je izvesna, ali će prvi veliki problem predstavljati rešavanje problema u Brčkom,tj., kako ga podeliti.I ako Srbi čine većinu u gradu , muslimani su i dalje brojni , kako u samom gradu tako i u okolini(južni deo Brčko Distrikta).Oni će sigurno težiti da to koče.Ima li neko ideju kako će Brčko biti podeljeno,po kojoj liniji,ovo me jako zanima![]()
Арбитража ентитетске границе код Брчког није донијела коначну одлуку што значи да је могућа промјена неконачне одлуке по којој је територија Брчко дистрикта у заједничкој својини ФБиХ и Републике Српске.Раздруживањем ФБиХ и Српске,Арбитража би поново ступила на сцену.Занимљиво је да је у образложењу претходне арбитражне одлуке по којој је Брчко добило статус дистрикта стоји и да је Арбитража уважила примједбу РС о територијалном односу 51 % за Федерацију и 49 % за Републику Српску тако што је територија дистрикта призната као заједничка територија два ентитета што би опет могла бити доста важна чињеница при новој арбитражи и подјели територије Дистрикта овај пут између двије независне државе.Кажем двије јер још није дошло до формирања већинског хрватског ентитета који би ако би до његовог формирања дошло вјероватно полагао права на дијелове данашњег дистрикта насељеним Хрватима.Nezavisnost Republike Srpske je izvesna, ali će prvi veliki problem predstavljati rešavanje problema u Brčkom,tj., kako ga podeliti.I ako Srbi čine većinu u gradu , muslimani su i dalje brojni , kako u samom gradu tako i u okolini(južni deo Brčko Distrikta).Oni će sigurno težiti da to koče.Ima li neko ideju kako će Brčko biti podeljeno,po kojoj liniji,ovo me jako zanima![]()

RS nezavisna ?? Nikad a možda ni tada jer nema nagrada za genocid, monstruozne zločine, etnička čišćenja, nema jednostranog odlučivanja i kršenja potpisanih dokumenata, sve se svodi na totalno kažnjavanje onog ko bi to pokušao. Posljedice bi bile, ma znate svi kako bi i šta bilo, manite se nebuloznih želja i srljanja u sukobe sa svima, neki nikad da izvuku pouke pa ni iz vlastitih grešaka.
RS jeste nezavisna, znate to vi najbolje, a papir trpi sve, pa tako i jedinstvenu i nedeljivu be i ha
Da,da RS je nezavisna al u velikoSrpskim glavama isto kao sto je Kosovo u Srbiji

Vidim da ste ponosni na zlocinca Drazu Dr. Urina kao i na sRatka uh jeste onosan narod21 %
http://www.haber.ba/vijesti/bih/349...i-pocast-generalu-drazi-mihailovicu-foto.html
- - - - - - - - - -
haber ba

Vidim da ste ponosni na zlocinca Drazu Dr. Urina kao i na sRatka uh jeste onosan narod
To je isto kad bi Hrvati bili ponosni na Antu i slavili ga kao heroja
Nemoze taj narod nikad imati napretka koji slavi ratne zlocince![]()