Република Српска из бек ин д гејм!

Odlican potez, svaka cast. Akciju treba nastaviti z:poz:

Imagerep_03.jpg

REPUBLIC OF SRPSKA
REPRESENTATION

Rond-Point Schuman , 11

1040 Brussels

Belgium

Спрема се још..за сада Београд, Москва,, Јерусалим, Штутгарт и Брисел!

Српска ће бити успјешна и срећна
Датум: 30.12.2008 20:03
Аутор: Жељка Добрић

БАЊА ЛУКА - Предсједник Владе Републике Српске Милорад Додик позвао је у празничној поруци грађане РС на изградњу колективног духа, како би створили успјешну заједницу у којој имају перспективу сви који у њој живе и изразио жељу да ова, изузетно успјешна година буде основ за још успјешнију 2009. годину.

- За Републику Српску је 2008. година била једна од најуспјешнијих, најбољих година у којој смо остварили велике циљеве које смо планирали почетком ове године на економском и социјалном плану - наводи се у празничној поруци премијера Додика грађанима Српске.

Премијер је изразио жељу да ова година буде година која ће бити основ за још успјешнију 2009. годину и додао да је почетак нове године увијек прилика да се пожели све најбоље у њој.

- Ја то наравно желим свим људима у Републици Српској и онима добре воље и онима који такви нису. Онима добрима и онима лошима. Свима који овдје живе или долазе, желим све најбоље - поручио је Додик.

Истичући да многи говоре да ће нова, 2009. година бити тешка, он је изразио увјерење да ће бити исто успјешна као и све претходне.
- Треба нам више вјере у мјесто гдје живимо, у Републику коју волимо. Треба нам више вјере у нас саме, треба нам више вјере у наше комшије, пријатеље. Треба нам више оптимизма - рекао је Додик.
Према његовим ријечима, оно што нам недостаје јесте колективни дух који морамо да повратимо, да бисмо били успјешни као заједница, да би људи имали перспективу, да би овдје могли да живе.

Додик је обећао да ће се у 2009. години радити несмањеним темпом, како бисмо подигли привреду у Српској.

- Основни задатак ове Владе и мене лично ће бити да се бавимо свим предузећима која могу да запосле људе. Морамо одржати запосленост, морамо запослити што више људи - истиче Додик.

Он је упозорио да ће најава велике кризе, која већ хара свијетом, сигурно имати посљедице и за Српску, која је спремна дати одговоре да посљедице буду што мање и да се што мање осјете.

Он је нагласио да ће Република Српска у следећој години бити успјешна и срећна.

- Она ће наставити свој пут у политичку стабилност, економску стабилност, социјалну уравнотеженост и бригу за сваког човјека - рекао је Додик.

Додик је закључио да Република Српска никада више није зависила од нас самих и да мора остати мирна, стабилна и посвећена себи, свом развоју и својој будућности.
Породица

Додик је у поруци грађанима изразио жељу да ојача породица као стуб друштва.

- Морамо се вратити вриједностима које смо на тренутак изгубили у турбулентним временима које смо прошли. Морамо се вратити себи, вјеровати у себе, јер све зависи од нас - нагласио је Додик.

axa........govoris izrazito hrvatskim jezikom..........otelo ti se par puta rec-demokracija,tko itd. dokaz da ne moze biti veci.

Od kad si se pojavio,kao dokaze za neke gluposti si navodio iskljucivo hrvatske nacionalisticke sajtove i to ti je dokaz..........sta 1 srbin radi po hrvatskim sajtovima?
I ni 1 srbin ne bi protivnicke baljezgarije navodio kao dokaze.

Tvrdis da je srebrenica genocid,i da je RS genocidna tvorevina,da je za kosovo kriv milosevic koji je izvrsio pokolj u racku i da su srbi krivi za to, i mnogo toga jos........jel treba jos nesto?

Juce si otvorio temu na kojoj si ukazivao teks koji si ti napisao a u njemu stoji-treba proterati sve srbe iz vojvodine........jel ti ovo malo:hahaha:

Eeeeej,a zar moj srpsko-hrvatski nije sexi aa:sanke:Ja kad otvorim temu ima da upadneš u nju ko u kljusu.

Poslednja izmena:
Само слијепи не виде да је етничка подјела у БиХ готово завршена. Готово да није потребан ни велики рат да би се она поцијепала. То је историјска неминовност и само велика свјетска прекомпозиција може да промијени ток ствари. Чак можда не треба ни превише инсистирати на томе. Да ли ће то да се деси за 10 или 50 година, то није толико битно. Када се то деси, не значи да ће РС да се уједини са Србијом али се зна да непријатељи никада неће бити.
Ово са Војводином ми се не свиђа јер личи на почетак припреме за некакве подјеле. Тренутно ме то не брине превише јер су Срби тамо етнички доминантни и једино што може да се одвоји су етнички чисте мађарске средине и то само у случају окупације Србије. Што се тиче примједби неких форумаша на двоструке стандарде (да за представништва РС, а не за представништва Војводине), они се толико користе у садашње вријеме да је нормано да их и ми Срби употребљавамо. То су само наши интереси, зар не?

Back