Pa da, u ratu se ruši. Trebam li postavljati fotke Vukovara?
Šta ti ovo ovde opravdavaš ?!
Rušenje, miniranje, zločine, genocid,..., je li to opravdavaš ?!
Tako ti je i zločinac tuđman opravdavao i relativizirao zločine ustaša, a i ti isto činiš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Piloti Hrvati u ona dva Galeba JNA (oba su pala) su također bili kreteni?
Piloti Hrvati u ona dva Galeba JNA (oba su pala) su također bili kreteni?
Gde si ti video da negiram srpske zlocine? Ja sam samo za unistenje propagande koja ne pokazuje celu sliku. I protiv izmisljanja gluposti.
Vicete genocid u srebrenici a niko ne spominje desavanja pre, kada je Naser isao u kucne posete sa svojim ortacima![]()
Vičete etničko čišćenje a nitko ne spominje vaše ratne zločine koji su tome prethodili. Odnosno u priči tokom cijelog rata ističete samo hrvatske zločine ne dovodeći ih u uzročno-posljedičnu vezu sa vašim ponašanjem. Što misliš kako je Hrvat reagirao kada je gledao dnevnik na kojem prikazuju 12 mladića masakriranih u Borovu selu?
zar to nije identično tvom primjeru Srebrenice. Ako nije objasni razliku.
U SAD-u niko ne viće ovo je Nigerija i ne baca balvane na cestu, može i to ali taj je u roku odma iza rešetaka! Zamisli da vaši muslimani kažu i da to pokušaju sprovesti u djelo SANDŽAK NIJE SRBIJA!!Kako bi gleda na tu otimačinu?Zloce jedne ustaske
Uzmimo primer vasih overlorda u SAD... Tamo ljudi ne moraju slaviti dan zahvalnosti, pa opet imaju isti tretman kao ostatak amera, ili kod nas.. Niko kod nas ne tera muslimane ili bilo koga da slavi nase datume od vaznosti, pa opet imaju isti tretman. I treba da imaju, to je sasvim normalno u normalnim drzavama... niko nikoga ne sili na nista. Jedino kod vas jos uvek stoji ta ustaska ideologija da je hrvatska drzava hrvata i svi moraju da rade sta i hrvati inace nemaju isti tretmanZbog takvih izjava si ti ustasa. Ali ne cude me uopste ovakve izjave, verovatno su te roditelji tako ucili od malih nogu..!

U SAD-u niko ne viće ovo je Nigerija i ne baca balvane na cestu, može i to ali taj je u roku odma iza rešetaka! Zamisli da vaši muslimani kažu i da to pokušaju sprovesti u djelo SANDŽAK NIJE SRBIJA!!Kako bi gleda na tu otimačinu?
Nemoj mi tu spinovati, pricamo o pravima srba DANAS u hrvatskoj i vasim misljenjima da ukoliko ne slave etnicko ciscenje srba ne zasluzuju isti tretman..sh wikipedia?
Promijeni onu srpsku ako možeš. Ili hrvatsku.
sh wikipedia?
Масакр у Шкабрњиsh wikipedia?

sh wikipedia?
A sada napiši na engleskoj Wiki da su Twinse srušili Ameri.![]()
Jadnice VIKIPEDIJA NIJE VALIDAN IZVOR
Pa ako se onda vratimo na sam pocetak, jos u drzavi jugoslaviji ko je prvi poceo sa napadima.... na samom pocetku ? Ili da postavljam snimke?
![]()
![]()
Hahahahahahaha kakav si ti jadnik pa to nema nigde.... priznaj lepo da si ispao glup do jaja i uskoci na klon
Ma ti si blesav.
U redu, pokaži mi validan izvor o događajima u Škabrnji, može?
A već sam ti napisao šta si ti.
Misliš ne daš se pročitati ?!
pa možeš podvaliljavti i izjednačavati fašizam i antifašizam, a preko toga relativizirati slično i zločine u Jasenovcu braneći kao žrtve u blajburgu...
sta bre da ti pokaze? ti si dosao ovde kod nas, ti nama pokazi. pokazi nam i objasni, cemu tolika mrznja...
Jedino ne mogu shvatiti od cijelog kompleksnog problema kako prosječni forumaš na Krstarici redovito izvede zaključak da je Srbin dobar, pošten i human antifašist a Hrvat zao, genocidan i podmukao fašist.
sta bre da ti pokaze? ti si dosao ovde kod nas, ti nama pokazi. pokazi nam i objasni, cemu tolika mrznja...

Kakav Jasenovac, o čemu ti?