Republika Hrvatska - zbirna tema

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gde si ti video da negiram srpske zlocine? Ja sam samo za unistenje propagande koja ne pokazuje celu sliku. I protiv izmisljanja gluposti.
Vicete genocid u srebrenici a niko ne spominje desavanja pre, kada je Naser isao u kucne posete sa svojim ortacima :roll:

Vičete etničko čišćenje a nitko ne spominje vaše ratne zločine koji su tome prethodili. Odnosno u priči tokom cijelog rata ističete samo hrvatske zločine ne dovodeći ih u uzročno-posljedičnu vezu sa vašim ponašanjem. Što misliš kako je Hrvat reagirao kada je gledao dnevnik na kojem prikazuju 12 mladića masakriranih u Borovu selu?

zar to nije identično tvom primjeru Srebrenice. Ako nije objasni razliku.

Inače ja sam definitivno za uništenje propagande, podjednako jake na obje strane...samo puna istina može donijeti pomirenju...

Vičete etničko čišćenje a nitko ne spominje vaše ratne zločine koji su tome prethodili. Odnosno u priči tokom cijelog rata ističete samo hrvatske zločine ne dovodeći ih u uzročno-posljedičnu vezu sa vašim ponašanjem. Što misliš kako je Hrvat reagirao kada je gledao dnevnik na kojem prikazuju 12 mladića masakriranih u Borovu selu?

zar to nije identično tvom primjeru Srebrenice. Ako nije objasni razliku.

Pa ako se onda vratimo na sam pocetak, jos u drzavi jugoslaviji ko je prvi poceo sa napadima.... na samom pocetku ? Ili da postavljam snimke?

Zloce jedne ustaske :lol:
Uzmimo primer vasih overlorda u SAD... Tamo ljudi ne moraju slaviti dan zahvalnosti, pa opet imaju isti tretman kao ostatak amera, ili kod nas.. Niko kod nas ne tera muslimane ili bilo koga da slavi nase datume od vaznosti, pa opet imaju isti tretman. I treba da imaju, to je sasvim normalno u normalnim drzavama... niko nikoga ne sili na nista. Jedino kod vas jos uvek stoji ta ustaska ideologija da je hrvatska drzava hrvata i svi moraju da rade sta i hrvati inace nemaju isti tretman ;) Zbog takvih izjava si ti ustasa. Ali ne cude me uopste ovakve izjave, verovatno su te roditelji tako ucili od malih nogu..!
U SAD-u niko ne viće ovo je Nigerija i ne baca balvane na cestu, može i to ali taj je u roku odma iza rešetaka! Zamisli da vaši muslimani kažu i da to pokušaju sprovesti u djelo SANDŽAK NIJE SRBIJA!!Kako bi gleda na tu otimačinu?

Masakr u Škabrnji
Skoči na - Скочи на: navigacija- навигација, pretraga - претрага
Škabrnja na mapi Hrvatska
{{{alt}}}
Škabrnja
Škabrnja u zadarskom zaleđu
Spomenik žrtvama u Škabrnji

Masakr u Škabrnji bio je ratni zločin iz doba [[Rat u Hrvatskoj|Jure]. U njemu je, sudjelovala Americka Filmska Agencija, koja je vecinu stvari za koje su optuzeni Srbi, izmislila i montirala.
Kronologija

Škabrnja je napadnuta sarenim balonima. U napadu je sudjelovalo tridesetak tenkova igracaka, oko tisuću pripadnika africkog plemena Kimatinkatidu te i prema nekim navodima UFO.

Čim su postali svjesni napada, škabrnjske žene, djeca i starci su se sklonili u podrume u kojima su imali bazene i djakuzi kade.

Ja sad vise ne znam sta da napisem i time dokazem, da ove stranice nikako ne mogu biti relevantni dokazi za bilo kakve ozbiljne diskusije. Sta vi mislite o tome?
Izvori
Eksterni linkovi

Škabrnja se sjeća zločina
Ratko Mladić: Ako ne nastaviš napad na Škabrnju, streljat ću te!
izvor: https://sh.wikipedia.org/wiki/Masakr_u_Škabrnji
Ako je na vikipediji, mora da je tako !

- - - - - - - - - -

U SAD-u niko ne viće ovo je Nigerija i ne baca balvane na cestu, može i to ali taj je u roku odma iza rešetaka! Zamisli da vaši muslimani kažu i da to pokušaju sprovesti u djelo SANDŽAK NIJE SRBIJA!!Kako bi gleda na tu otimačinu?

Strasni balvani :lol: Nemoj mi tu spinovati, pricamo o pravima srba DANAS u hrvatskoj i vasim misljenjima da ukoliko ne slave etnicko ciscenje srba ne zasluzuju isti tretman..
spin spin spin ... ne moze to tako
Zaboravih da kazem da u sandzaku balije redovno vicu da je sandzak nezavistan i ovo ono, pa ih opet niko ne diskriminise

sh wikipedia? :lol:

Promijeni onu srpsku ako možeš. Ili hrvatsku.
Масакр у Шкабрњи
Из Википедије, слободне енциклопедије
Скочи на: навигација, претрага

КАКО СИ ТИ НЕДОКАЗАН ТИП!

Масакр у Шкабрњи
Spomenik zrtvama u Skabrnji.JPG
Споменик жртвама у Шкабрњи
локација Шкабрња, Хрватска
датум 18. и 19. новембар 1991.
погинуло 58 (10 војника)[a]
починиоци 180. моторизована бригада ЈНА
припадници ТО Бенковац
паравојне снаге
браниоци
Шкабрња на мапи Хрватске
{{{alt}}}
Шкабрња
Шкабрња

Масакр у Шкабрњи и Надину је ратни злочин који су починиле снаге ЈНА, ТО Бенковца и паравојне формације након војне операције заузимања Шкабрње и Надина дана 18. и 19. новембра 1991. У ова два дана укупно је убијено 58 особа хрватске националности (од којих 10 војника) [1] Касније је убијено још 26 особа.[2]
Садржај

http://sr.wikipedia.org/wiki/Масакр_у_Шкабрњи

Jadnice VIKIPEDIJA NIJE VALIDAN IZVOR

sh wikipedia? :lol:

Promijeni onu srpsku ako možeš. Ili hrvatsku.

Pokolj u Škabrnji 18. studenog 1991.
Skoči na: orijentacija, traži

dakle ovde mozes da se igras do beskonacnosti ;)
http://hr.wikipedia.org/wiki/Pokolj_u_Škabrnji_18._studenog_1991.

- - - - - - - - - -

A sada napiši na engleskoj Wiki da su Twinse srušili Ameri. :lol:

:hahaha: :cepanje:
Hahahahahahaha kakav si ti jadnik pa to nema nigde.... priznaj lepo da si ispao glup do jaja i uskoci na klon

Pa ako se onda vratimo na sam pocetak, jos u drzavi jugoslaviji ko je prvi poceo sa napadima.... na samom pocetku ? Ili da postavljam snimke?

Nećemo se vraćati, jer smo se barem milion puta ovdje vraćali na to.
Poanta i je uzročno-posljedična veza među događajima.
Hrvati su smatrali da imaju pravo na otcjepljenje svoje republike, a Srbi da onda imaju pravo na otcjepljenje krajeva sa svojom većinom.
Srbi misle da su zaslužni antifašisti i da su poklonili Hrvatima državu, a Hrvati se baš ne slažu sa time da im Srbi osporavaju antifašističke žrtve i da negiraju svoj dio fašističke povijesti koji nije zanemariv.
Ovako bi mogao danima i danima i danima.

Jedino ne mogu shvatiti od cijelog kompleksnog problema kako prosječni forumaš na Krstarici redovito izvede zaključak da je Srbin dobar, pošten i human antifašist a Hrvat zao, genocidan i podmukao fašist.

A već sam ti napisao šta si ti.
Misliš ne daš se pročitati ?!
pa možeš podvaliljavti i izjednačavati fašizam i antifašizam, a preko toga relativizirati slično i zločine u Jasenovcu braneći kao žrtve u blajburgu...

Kakav Jasenovac, o čemu ti?

- - - - - - - - - -

sta bre da ti pokaze? ti si dosao ovde kod nas, ti nama pokazi. pokazi nam i objasni, cemu tolika mrznja...

Šta ti treba? Imena ubijenih Hrvata u Škabrnji? Imena osuđenih Srba za ratni zločin?

Jedino ne mogu shvatiti od cijelog kompleksnog problema kako prosječni forumaš na Krstarici redovito izvede zaključak da je Srbin dobar, pošten i human antifašist a Hrvat zao, genocidan i podmukao fašist.

Tacno necemo se vracati na prozvakane teme jer je ocigledno da nikada nece biti dogovora.
A kako dolazimo do takvih zakljucka, pa uglavnom preko vasih postova, gde slavite zlocine, negirate neke druge zlocine, protivite se cirilici, bezbroj slika mladih hrvata sa ustaskim motivima, svaki tompsonov koncert napunjen itd itd.

- - - - - - - - - -

sta bre da ti pokaze? ti si dosao ovde kod nas, ti nama pokazi. pokazi nam i objasni, cemu tolika mrznja...

ma lik je ispao glup ko tocak :hahaha:
Svaki normalan bi se postideo, ali on je ipak ustasoid :hahaha:

Kakav Jasenovac, o čemu ti?

I koje drugi kriv za Jasenovac nego ustaše,
i kako onda može biti relativna razlika između fašizma i antifašizma ?!
Da nije možda relativna krivica ustaša, i njihovih saveznika i gazda nacista i fašista ?!
Da nisu možda antifašisti krivi za Jasenovac ?!

I šta ovo braniš, na koji si se ono moj post nadovezao ?!

Pa da, u ratu se ruši. Trebam li postavljati fotke Vukovara?

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back