Republika Hrvatska - zbirna tema 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajde duboko udahni, koncentriraj se i pročitaj još jednom moj post.
Ako tamo piše neka riječ "danas", ona nije tamo slučajno i bez razloga.

Je li ovoga bilo u SRH?

Polupan auto BG tablica u Splitu, ostecena mrtvacnica na pravoslavnom groblju, unistene i zadnje dvojezicne table u Vukovaru, sve u jednom danu.

- - - - - - - - - -

Kažem da Srbi o ustašama misle daleko bolje nego što Hrvati misle o ustašama, pa jel baš toliko komplicirano pišem?

Pises gluposti.

Što nije netko na prošloj temi rekao kako je polupanih auta bio i za vrijeme SRH? No nije ni bitno.

Inače taj auto u vlasništvu bivšeg časnika HRZa, a prijašnji auto splitskih registracija su mu polupali u Beogradu. Baš ima peh čovjek, ;D

Ne mjenja nista sto je umirovljeni casnik, isto ga ceka jer zivi u Srbiji, izdajnik, ma 100% je to Krajiski, posto je nemoguce da ima Hrvata koji nemaju nista protiv Srba.

Što nije netko na prošloj temi rekao kako je polupanih auta bio i za vrijeme SRH? No nije ni bitno.

Inače taj auto u vlasništvu bivšeg časnika HRZa, a prijašnji auto splitskih registracija su mu polupali u Beogradu. Baš ima peh čovjek, ;D

Ne lupetaj gluposti, njegova žena je vlasnik automobila kao i prethodnog koji su im isto razlupali u Splitu. Lupetaš gluposti kao naivna domaćica.

Ne lupetaj gluposti, njegova žena je vlasnik automobila kao i prethodnog koji su im isto razlupali u Splitu. Lupetaš gluposti kao naivna domaćica.

Sad jel žena vlasnik ili on tko će ga znat kad svaki portal drugačije napiše... :P
A evo što jutarnji kaže:
Ovaj bračni par nam govori da su sedam godina koliko žive u Beogradu imali samo jedno oštećenje na svom tadašnjem vozilu renault twingo kojeg su stalno vozili sa splitskim registracijskim oznakama po Srbiji.
Dogodilo se to prošle godine na dan kada su premijer Srbije Ivica Dačić i premjer Kosova Hashim Thaci potpisali taj Bruxelleski sporazum kojeg mnogi u Srbiji doživljavaju kao izdaju Kosova i prepuštanje te zemlje u albanske ruke. I tada su na u Beogradu na našem twingu na dva mjesta urezaili četiri ocila...

http://www.jutarnji.hr/vandalizam-u...ski-simbol--a-policajac-se-smjeskao-/1152792/

Je li ovoga bilo u SRH?

Nije, niti je to zakonom dozvoljeno, zato sam i napisao deklarativno.
Istini za volju, bilo je beogradskih auta u moru i u SRH.

Pises gluposti.

A da? Pola foruma misli da sam ustaša ili ustaški simpatizer, a meni tak svejedno da li je netko Srbin ili Hrvat.
Ja o ustašama imam daleko lošije mišljenje nego što ga oni imaju.

Nije, niti je to zakonom dozvoljeno, zato sam i napisao deklarativno.
Istini za volju, bilo je beogradskih auta u moru i u SRH.

Nije uopce za poredjenje vrijeme tada i danas, danas biti Srbin u Hrvatskoj znaci imati nacrtanu metu na celu.

A da? Pola foruma misli da sam ustaša ili ustaški simpatizer, a meni tak svejedno da li je netko Srbin ili Hrvat.
Ja o ustašama imam daleko lošije mišljenje nego što ga oni imaju.

Cuj, ti najbolje znas kakvo misljenje o ustasama imas, ali svojim pisanjem bas ne ostavljas dojam da si nesto posebno protiv njih.

- - - - - - - - - -

hajde da čujemo.. inače si pričljiv

Rekoh da je jasno.

Sad jel žena vlasnik ili on tko će ga znat kad svaki portal drugačije napiše... :P
A evo što jutarnji kaže:
Ovaj bračni par nam govori da su sedam godina koliko žive u Beogradu imali samo jedno oštećenje na svom tadašnjem vozilu renault twingo kojeg su stalno vozili sa splitskim registracijskim oznakama po Srbiji.
Dogodilo se to prošle godine na dan kada su premijer Srbije Ivica Dačić i premjer Kosova Hashim Thaci potpisali taj Bruxelleski sporazum kojeg mnogi u Srbiji doživljavaju kao izdaju Kosova i prepuštanje te zemlje u albanske ruke. I tada su na u Beogradu na našem twingu na dva mjesta urezaili četiri ocila...

http://www.jutarnji.hr/vandalizam-u...ski-simbol--a-policajac-se-smjeskao-/1152792/

imali samo jedno oštećenje na svom tadašnjem vozilu renault twingo kojeg su stalno vozili sa splitskim registracijskim oznakama po Srbiji.

- Dogodilo se to prošle godine na dan kada su premijer Srbije Ivica Dačić i premjer Kosova Hashim Thaci potpisali taj Bruxelleski sporazum

zanimljivo da se ja ne sjećam da je slučaj oštećenja auta sa splitskim tablicama u beogradu bio na portalima (ne daj bože na prvoj strani) za razliku od ovoga.

"Samo" pismo, kulturu, veru... posao u drzavnoj administraciji... Ovo sada vrlo lose izgleda.

Dakle, ne bi dobili ništa drugo osim onog što im i sada zakonom pripada?
(naravno da je praksa drugačija, govorim o zakonu)

Pa u čemu je onda razlika između konstitutivnog naroda ili manjine?
Zilion postova o tome kako je ogroman problem taj što su Srbi svedeni iz konstitutivnog naroda u nacionalnu manjinu, a sada mi ti nonšalantno želiš reći da u konkretnim pravima nema razlike?

:eek:

Nije uopce za poredjenje vrijeme tada i danas, danas biti Srbin u Hrvatskoj znaci imati nacrtanu metu na celu.

Cuj, ti najbolje znas kakvo misljenje o ustasama imas, ali svojim pisanjem bas ne ostavljas dojam da si nesto posebno protiv njih.

- - - - - - - - - -

Rekoh da je jasno.

a ti si dosad o ustašama rekao samo da imaš jasan stav, ma što to značilo :lol:
zaniljivo kako izbjegavaš reći što misliš :think:

Dakle, ne bi dobili ništa drugo osim onog što im i sada zakonom pripada?
(naravno da je praksa drugačija, govorim o zakonu)

Pa u čemu je onda razlika između konstitutivnog naroda ili manjine?
Zilion postova o tome kako je ogroman problem taj što su Srbi svedeni iz konstitutivnog naroda u nacionalnu manjinu, a sada mi ti nonšalantno želiš reći da u konkretnim pravima nema razlike?

:eek:

Ne znam da li si licemjeran ili naivan, prije ce biti ovo prvo, kakav zakon? Sto je to zakon? Rijeci ispisane na papiru, a mi smo jako poznati kao pravna drzava tolerantnih gradjana, mos mislit.

- - - - - - - - - -

a ti si dosad o ustašama rekao samo da imaš jasan stav, ma što to značilo :lol:
zaniljivo kako izbjegavaš reći što misliš :think:

Znas kako me sekira i brine sto ces ti misliti?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back