Republika Hrvatska - zbirna tema 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Нисам био довољно јасан у посту којји с ицитирао. Отприлике би требало да звучи: Шта хоћеш да кажеш тиме што издвајаш реч декларативно? Хоћеш да кажеш како власт у Хрватској..итд..итд... (дакле, није било питање, како власт у Хрватској..већ...је то било питање...да ли је твој став да се власт у Хрватској труди да створи Србима нормалан живот у Хрватсој.

Da. Premalo, ali da.
Iskreno, mene baš briga za Srbe u Hrvatskoj - kao i za Hrvate ili Cigane ili Židove.
Tak mi je svejedno kaj si po nacionalnosti.
Ali me neopisivo ljute oni koji imaju negativan stav o nekome zato jer je druge nacionalnosti: to je šovinizam koji organski ne podnosim, i nema baš nikakve veze sa Srbima ili Hrvatima, i jedni i drugi su kao šovinisti isto smeće.

Sprejom po ćirilici na Badnji dan

Pula -- Ploča s ćiriličnim natpisom na zgradi Vijeća srpske nacionalne manjine u Puli išarana sprejem na pravoslavni Badnji dan, a policija traži počinioce.

Policija je utvrdila da je to učinjeno između 17 sati 6. januara i 40 minuta posle ponoći 7. januara, kada je policajac u obilasku video da je išarana ploča s ćiriličnim natpisom na zgradi u Maksimijanovoj ulici 10, u kojoj se nalazi Vijeće srpske nacionalne manjine, javila je agencija Hina.

Protiv nepoznatog počinitelja, za kojim se traga, državnom tužilaštvu podnesena je kaznena prijava zbog oštećenja tuđe imovine, rekla je večeras Hini predstavnica za štampu istarske Policijske uprave Nataša Vitasović.

To je prvi izgred takve vrste u Istri, navela je Hina.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=01&dd=07&nav_category=167&nav_id=797386

Још један усамљени случај појединца???

хрвати су најхрабрији народ али не због тога што се ничег не боје него због тога што се ничег не стиде...:zima2:

Opet ti svoje napamet naučene pizdarije kojima ne znaš značenje.
Ili znaš, pa mi možeš pojasniti?

Kako si to najhrabriji zato jer se ne stidiš?
Jurišaš goloruk na neprijatelja zato jer se ne stidiš?
Objasni!

Ili moramo pitati onu sirotinju Dučića, jer ni ti ne razumiješ tu idiotariju. :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back