Republika Hrvatska - zbirna tema 2

Da li podržavate izbacivanje Hrvatske sa SP?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jbte,IMOTSKI JE GLASA 95% ZA!

I sada Brozek kaze da su Hrvati pismeni:zcepanje:
Nego zar to Imotsko nije tamo gde je ustashko gnezdo u Hercegovini? Kakve veze oni imaju sa Hrvatskom?

Imotski je potpuno isto kao i zapadna Hercegovina, svi zadojeni i zaostali, prije nego udjes u sam grad Imotski pored ceste sreces Tudjmanov spomenik, a od ljudi koji su napolju svaki deseti NE hoda u hrvatskom dresu.
Kad ides prema Imotskom prvo prodjes kroz mjesto koje se zove Glavina Donja (:cepanje:), a onda dolazi najgora cesta na svijetu, napravljena tamo 50tih godina proslog stoljeca. Uglavnom jako zaostao kraj, ne samo opticki vec su i ljudi takvi.
Svaka druga "krvi ti issove"

- - - - - - - - - -

Pretjeruješ... :whistling:

Mos mislit

Imotski je potpuno isto kao i zapadna Hercegovina, svi zadojeni i zaostali, prije nego udjes u sam grad Imotski pored ceste sreces Tudjmanov spomenik, a od ljudi koji su napolju svaki deseti NE hoda u hrvatskom dresu.
Kad ides prema Imotskom prvo prodjes kroz mjesto koje se zove Glavina Donja (:cepanje:), a onda dolazi najgora cesta na svijetu, napravljena tamo 50tih godina proslog stoljeca. Uglavnom jako zaostao kraj, ne samo opticki vec su i ljudi takvi.
t

kakav je da je, imotski je las vegas za sva sela po srbiji sa istim brojem stanovnika!

naravno... mada kod nas zbog nekoliko hiljada budala, dok kod vas se cela nacija izjasnila po tom pitanju

a za umanjivanje prava nac. manjina skupili ste 450 000 potpisa, to je oko 10% ukupnog stanovnistva

bojim se da je bilo potrebno milion, opet bi ste lako skupili

Ali ništa se spektakularno ovim referendumom nije promijenilo da bi to nazvao fašizmom. Samo će se u Ustav bezveze dodati ta odredba o braku koja već postoji u obiteljskom zakonu.

Prije par tjedana recimo istospolni partneri nisu mogli stupiti u brak jer im je to branio obiteljski zakon, a za par tjedana moći će registrirati "životno partnerstvo" (valjda će proći taj zakon) i imati će sva prava kao i ostali u "običnom" braku (izuzev posvajanja djece).

A ovih 450k su jedva skupili...

- - - - - - - - - -

Mos mislit

glavina donja jedino selo u imotskoj krajini sa većim brojem srba

ruku na srce ploitička situacija je u hrv postala prilično stresna.desnica je postala glasnija a to nije dobro.

mislim da ovo nije ni vrijeme a pogotovo mjesto za takve konstatacije
jer
srbin na forumu ovo pročita kao

ruku na srce ustaše su se probudile, evo jutros je dvesta hiljda srba poklano u mom selu, a to nije dobro

Ali ništa se spektakularno ovim referendumom nije promijenilo da bi to nazvao fašizmom. Samo će se u Ustav bezveze dodati ta odredba o braku koja već postoji u obiteljskom zakonu.

Prije par tjedana recimo istospolni partneri nisu mogli stupiti u brak jer im je to branio obiteljski zakon, a za par tjedana moći će registrirati "životno partnerstvo" (valjda će proći taj zakon) i imati će sva prava kao i ostali u "običnom" braku (izuzev posvajanja djece).

jel može neko da mi objasni( volio bi da to urade ovi koji ovaj referendum nazivaju povratkom u fašizam:D). kako je moguće da odredba koja je u zakonu nije fašizam a ova ista koja ide u ustav je fašizam?

- - - - - - - - - -

Mos mislit

Dobro da nije "krvi ti Srbinove":eek:

pazi, bilo kakva zabrana i smanjivanje prava jeste vid fasizma... no verujem da ni kod nas ne bi bilo nista bolje

a za ovo drugo, videcemo... mislim da je sve ovo nepotrebno, al ok... cela nacija ustala zbog cirilice u Vukovaru

Ја као Србин мислим да би нама ишло у прилог да овај референдум о ћирилици успе, па да га искористимо за пропагандне активности....... Не знам што државни врх Србије ћути на усташтво у хрватској? Мислим да ће бити добро ако се деси оно сућење за геноцид па да употребимо све ово што се сада дешава уз оно из времена пред рат и за време рата!

E to je najvaznije, samo da smo bolji od Srba sve ostalo je nebitno.
A kako znas da je bolji, si obisao srpska sela?

jok, na srpskom forumu ćemo uspoređivat hrvatska sela sa eskimskim :roll:
ne,bio sam u imotskom xy puta, niti jednom nisam vidio da konji vuku kola po cesti.
to je dovoljno!

- - - - - - - - - -

hebe se meni jel vrime ili nije, ja kažem onako kako ja vidim svit oko sebe

rekli bi "neman mota"

mislim da ovo nije ni vrijeme a pogotovo mjesto za takve konstatacije
o

Brozek, ja ulazim u ovaj topik o Hravtskoj u nadi da ce se javiti ( a javlljaju se) pametni ljudi i kazu svoje misljenje o politickoj ili ekonomskoj situcaiji
u svjojoj zemlji. Inace mi nije stalo do bilo kakvih patkometrija u stilu ko je veci rodoljub, ko je pametnij, a ko lepsi.
Zar ne vidis koliko je glupo reci svom sagovrniku da ne treba da tako pise ovde o Hrvatskoj?

Ovaj zakon i nema nikakve veze, mislim jeste besmislen, ali i nevazan.
Ali sinoc ona ujdurma na tekmi u Zagrebu ( neki dan u Slitu) , ovi potpisi protiiv cirilice, sve to nekako uliva strah ljudima koji zive u Hrvatskoj
a nisu katolici.

Crkva igra tu jednu jako pokvarenu ulogu, a politicari kao i uvek gledaju da dobiju od mase sto vise gllasova.

Poslednja izmena:
Broze, ja ulazim u ovaj topik o Hravtskooj u nadi da ce se javti ( a javlljaju se) pametni ljudi i kazu svoje misljenje o politickoj ili ekonomskoj situcaiji
u svjoj zemmlji. Inace mi nije stalo do bilo kakvih patkometrija u stilu ko je veci rodoljub, ko je pametnij, a ko lepsi.
Zar ne vidis koliko je glupo reci svom sagovrniku da ne treba da tako pise ovde o Hrvatskoj?

Ali sinoc ona ujdurma na tekmi u Zagrebu ( neki dan u Slitu) , ovi potpisi protiiv cirilice, sve to nekako uliva strah ljudima koji zive u Hrvatskoj
a nisu katolici.

Crkva igra tu jednu jako pokvarenu ulogu, a politicari kao i uvek gledaju da dobiju od mase sto vise gllasova.

pusti brozeka, zaboravio je da nije u stranci pa forsira stranačku stegu

- - - - - - - - - -

Svako živi u svojoj realnosti...

Nema "nigde" fašizma...:manikir: ... naročito u Hr.

godinama već tražim objektivnog srbina:D

pusti brozeka, zaboravio je da nije u stranci pa forsira stranačku stegu

- - - - - - - - - -

godinama već tražim objektivnog srbina:D

:ok:
Morski čovik za Predsednika Dalmacije u gl.gradu Splitu...

Nisam objektivan Srbin, ima i kod nas Ur-fašizma... :manikir: ... .samo kažem kao i većina ovde da kod Vas toga "nema", tako ste jednolično i monotono vaspitani da fašizma "nema",...ya,ya... :D.... osim izuzetaka koji imaju malo osećaja ka svojim izvornim Srpskim genima.... :per:

Broze, ja ulazim u ovaj topik o Hravtskooj u nadi da ce se javti ( a javlljaju se) pametni ljudi i kazu svoje misljenje o politickoj ili ekonomskoj situcaiji
u svjoj zemmlji. Inace mi nije stalo do bilo kakvih patkometrija u stilu ko je veci rodoljub, ko je pametnij, a ko lepsi.

a nisu katolici.

draga rayela,
javljam ti se iz tmurne i kišne zagrebačke noći. ponekad, dok sjedim na prozoru svog stana, na 17 katu nebodera u ulici braće domany, te tako ispijam toplu šalicu mlijeka prije spavanja a nakon svoje dnevne rutine koja se sastoji od dva trbušnjaka, dva ženska skleka i jednog čučnja, katkada se ulovim da gledam preko knežije, cvijetnog i pešćenice u pravcu beograda...
ovakav stil uvoda sam misli zadržati u cijeloj dužini posta, kojeg sam mislio efektno završiti sa zauvijek tvoj, brozek... ali malo mi je dosadilo a i procijenio sam da mi fora i nije toliko kvalitetna da bi bila vrijedna tolkog truda. čista cost-benefit analiza šta bi rekla korporativna amerika.
uglavnom, ja se ovdje dolazim zajebavat i prepucavat. i super mi je. baš ono šega.
90% drugih dolazi iz razloga koji variraju od preslikanog mog do liječim vlastite frustracije jer sam kreten.
10% ljudi koji dolazi ovdje dolazi iz razloga koji su tvoji.
bojim se da u kakofoniji gov njar enja nema smisla razmjenjivati ozbiljna mišljenja. pogotovo jer se ona redovno izvrću i to ne onako kako se to radi na drugim temama gdje su sudionici istonacionalni, nego ono naslov teme: Cijene stanova u Zagrebu povećana, 7 post na toj temi: Vi ste austrijski konjušari, 8 post: Vi ste turski pašaluk
ps da napisao sam da srbi počnu prvi s provokacijama :namcor:

Brozek, ja ulazim u ovaj topik o Hravtskoj u nadi da ce se javiti ( a javlljaju se) pametni ljudi i kazu svoje misljenje o politickoj ili ekonomskoj situcaiji
u svjojoj zemlji. Inace mi nije stalo do bilo kakvih patkometrija u stilu ko je veci rodoljub, ko je pametnij, a ko lepsi.

a nisu katolici.

S druge strane, sve to skupa nema nikakve veze sa Srbima.
Ovo je pobuna protiv vlasti.

Nije se vikalo "ajmo ustaše" zato da se idu klati Srbi (zašto ne i Židovi) nego zato jer je to zabranjeno.
Nisu se table skidale zato jer nekoga smetaju Srbi, nego zato jer je donešen zakon da table moraju biti.

Nikakav strah među Srbima i ne-katolicima ne postoji, to su gluposti koje tebi od tamo zvuče logično, ali nije tako.

U ustranoj ekonomskoj besperspektivnosti jača neokonzervativna desnica - to je sve što se zbiva.

Kao što je to slučaj i u Grčkoj i u Španjolskoj.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back