Republika Hrvatska - zbirna tema 2

Da li podržavate izbacivanje Hrvatske sa SP?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E ovo je frustracija!!! Cista psihijatrija. "Rvati nece olako prijeci..." hahahahaha..... Kao rvati su supervelesila hahahaha.... malo primitivno pleme. Nauci nesto.

- - - - - - - - - -

Evo serem u gace hahahahaha....

- - - - - - - - - -

Opet spin i demagogija.

- - - - - - - - - -

A ne ne, znamo ko je tu pun gorcine, nebi bio ti na srpskom forumu da to nisi.

Ja se ovdje jako dobro zabavljamo čitajući debilne izjave sobnih ultranacionalista koji ratuju preko interneta. :hahaha: :hahaha: To vam je jedini način da barem malo snizite razinu frustracije zato što su vas Hrvati preveli žedne preko vode. :hahaha: :hahaha:

Ja se ovdje jako dobro zabavljamo čitajući debilne izjave sobnih ultranacionalista koji ratuju preko interneta. :hahaha: :hahaha: To vam je jedini način da barem malo snizite razinu frustracije zato što su vas Hrvati preveli žedne preko vode. :hahaha: :hahaha:
I klasican spin :roll: Vi hrvati ste svaki dan, ceo dan na srpskom forumu, ubedjujete srbe u neke vase bajke i onda pises kako smo mi frustrirani... hrvatska logika

- - - - - - - - - -

Da, upravo si ga stavio. Weirdo.

Ne ne ne, ja govorim o 2 smajlija koja ti stalno koristis kada nemas argument (sto je cesto)

"Затим Иво Голдштајн, чијег су дједу усташе заклале у Карловцу и бациле са хиљадама Срба у јаму Јадовно, а друге чланове породице истријебили у Јасеновцу, наводи примјер Курта Валдхајма...

Затим наводи примере Јерга Хајдера и професора Форисона чији су покушаји рехабилитације фашизма најенергичније сузбијени, и поставља питање:

«А код нас ? », и одговара : « На тргу бана Јелачића, у самом средишту Загреба, слободно се продају касете с усташким пјесмама, усташки симболи, Павелићеве слике, карте Велике Хрватске, те Crne legije – «то је била права"

I klasican spin :roll: Vi hrvati ste svaki dan, ceo dan na srpskom forumu, ubedjujete srbe u neke vase bajke i onda pises kako smo mi frustrirani... hrvatska logika

- - - - - - - - - -

Ne ne ne, ja govorim o 2 smajlija koja ti stalno koristis kada nemas argument (sto je cesto)

Hahahaha kakav delirij, čisti spin. :hahaha: Vi cijelo vrijeme pišete sumanute bajke u koje nitko na svijetu, osim vas par nacionalističkih lapana, ne vjeruje. :rotf:

Zašto bi samo Srbi imali pravo raditi svoje teritorije u tuđim državama? Ako tako misliš, pustite kosovske Albance i njihovu drzavu Kosovo na miru pa da svi možemo mirno živjeti na Balkanu. :mrgreen:

pa albanci su imali autonomnu pokrajinu Kosovo i Metohiju, ali to ti je isti WWII nazi podanički mentalitet...obe nacije su doživljavale procvat sa fašistima a vraćale se u svoju rupicu kad izgube...WWII je doneo veliku Albaniju, od Italijana...i NDH od Nemaca...na račun Srba i Srbije...posle pobede nad fašizmom Srbija je bila jaka, ali je ostala krtica koja je amnestirala ustaše jakim udbaškim delovanjem...
Danas, pod jakom Nemačkom opet procvat rvatske, na račun Srba...procvat kozojebačkih plemena na KiM i glasno pozivanje albanskih zvaničnika za "sve Albance u jednoj državi"...
To će trajati...uživajte sa kozojebcima...
Medjutim, kao što biva na kraju svake priče, lovac jovica preparira vuka, vuk upadne u kazan sa vrelom vodom...zavisi koju bajku pratiš...

da jeste, ne bi vas smatrali mravima...vi niste nikog preveli preko vode nikad u istoriji ...vi ste sami sebi dovoljan blam...nešto kao onaj lik iz filma "gojko sisa"....faca iza koga stoji nabildovani balvan koji tuče dok se sisa kurči....hahahha :) jadno jadno...

Ove slike gore dokazuju kakvu demagogiju sire rvati na ovoj temi u vezi njihove drzave. Pitam se zasto recimo nisu 1990, zbog tog srama ndh, dogovorili se sa Srbima, dali entitet Krajinu, i onda pokusali sa Srbima napraviti ok odnose, bar korektne, i da rvatska takva sa SAO Krajinom postane neka ok europska zemlja? Ne, oni su dok jos nije ni ispaljen metak, cistili Srbe sa poslova raznih, kao i medija itd, iseljavali ih prisilno, neke i ubijali, na skupovima imali ustaska obiljezja itd. Glupe mase su poveli oni rati koji su iz ustaskih i domobranskih obitelji, organizirani od onih ustasa iz inozemstva koji su se vratili. I mase, ovce, su krenule za takvima, kao i 1941. Rvati su ustvari na kraju htjeli povratak ndh, teritorija ndh, a ako europa zazmiri na jedno oko onda i ubijanje kao u ndh. I sa takvima da pravis neku europsku rvatsku? A onda ce ici demagogija a demagogiju, tipa "Pa mi smo vama nudili, ali vi niste htjeli, vi ste htjeli veliku Srbiju...." samo da opravdaju ustaski potezi i taj mentalitet. Pa strah u Srpskom narodu je bio opravdan, oni su znali zasto, pa da su rekli evo vam teritorijalna autonomija, nema potrebe za nasiljem, idemo probati zdravo dalje.. Ma kakvi.. Bilo je "ubi srbe, treba ih potjerati,, za dom spremni itd itd itd..." Slike puno puta tu kacene kao i mentalitet tih slika, a i demagogija pojedinih rvata forumasa to dokazuje. Ovo je ustvari fin zakljucak teme. A rjesenje srpskog pitanja u danasnjoj rh nije gotovo. Pocelo sa vracanjem cirilice i tabli, vidjet cemo dokle ce se jos dogurati, kada dodje schengen a to je ukidanje granica rh, pa euro od cega ce stranci biti glavni na teritoriju sadasnje rh, pa ko zna kako ce biti dalje i koliko ce kod tih stranaca Srbi moci lobirati za Srpske interese.

Pozdrav iz Hrvatske države,članice EU i NATO pakta. :bye: :bye:
Ti i dalje sanjaj vlažne snove. :lol: :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back