poneka gomna se ne kace za svoj narod( da li si moj?) , ali zato konstantno napadaju svoj narod (da li si moj?)Биће САО Гана, ред је да се и са црнцима покачимо.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
poneka gomna se ne kace za svoj narod( da li si moj?) , ali zato konstantno napadaju svoj narod (da li si moj?)Биће САО Гана, ред је да се и са црнцима покачимо.
И опет ћемо!meni i mojoj familiji ste vi, komunisti , uzeli mnogooooo
sada nam je ostao samo goli quyacИ опет ћемо!
opet neuspeo pokusaj provokacije
zasto si i ti ubedjen da sam ja neki politicki fanatik?
И опет ћемо!
Aman Dragane, ne provociram ja, nego takav mi narativ.
Pa cemu da sluze ovi diskusioni forumi, ako na njima necemo diskutovati?
Opusteno samo...
Nikad od tebe iskrenog Druga, Marksiste, intelektualca...
prosao sam ja odavno te vase fore
Не дају буржуји и кулаци имовину, па после ми криви што морамо да отимамо.Nikad od tebe iskrenog Druga, Marksiste, intelektualca...
Kakve provokacije te spopale?
I Englezi su imali svoje istaknute komuniste, ali za razliku od vas nezahvalinih, narod je njih tamo postovao.
ko ti sada rece da ja ne postujem neke stvari koje su komunisti uradili. imali su oni dosta lepih i dobrih stvariNikad od tebe iskrenog Druga, Marksiste, INTELEKTUALCA...
Kakve provokacije te spopale?
I Englezi su imali svoje istaknute komuniste, ali za razliku od vas nezahvalinih, narod je njih tamo postovao.
Povratak u Ganu se odlučuju oni Afro Amerikanci kojima je dosadio rasizam. Žele nešto novo i da istraže svoje korijene. E sad da li su iz Gane ili Senegala dovedeni njima je nebitno.
Ovako nešto je ne moguće uraditi sa našom dijasporom iz više razloga. Naši ljudi koji su otišli u Ameriku i Kanadu ne doživljavaju diskriminaciju tipa kao Afro Amerikanci od strane bijele populacije jer smo i mi bijelci. Ne doživljavamo diskriminaciju od Afro Amera jer oni nisu u vladajućoj poziciji. Po neko od naših ljudi strada ako se primakne crnačkim četvrtima i to je to. Ostatak živi svoj život kao ostala bijela populacija neko bogato neki siromašno. Naši ljudi dobrim dijelom asimilovani u američko društvo. Njihova djeca koja su rođena tamp više su Amerikanci nego Srbi. Mješani brakovi između Afro Amerikanaca i Amerikanaca bijelaca postoje ali nisu česti. Što znači da se Afro Ameri neće asimilovati u Anglo Saksonce ni za 1000 godina dok se naši ljudi asimiluju za 30 godina.
Srbi su individue,Afro Ameri su kolektiv.
Neki bi se od Srba vratili ali pucaju ih kompleksi.
Kako da se vrate u Srbiju a da kažu nisu uspjeli za 40 godina života u Americi. Mi smo kompleksaši. Ima na YouTube našao sam par ljudi koji su se vratili i to je to.
A kad bi se , eventualno, stavio znak jednakosti između USA i Gane, odnosno da Ganci mogu slobodno da se useljavaju u USA - Gana bi se ispraznila !
Ovo je samo oblik turizma i biznis, koji komunisti izopače u neke svoje halucinacije o pravdi i slobodi...
Naravno da postoji. Ali je obostrana ili dvosmerna. I ne u tolikom obimu i intezitetu koliko Vi mrzitelji USA želite da predstavite.Желиш да кажеш да расна сегрегација и нетрпељивост , мржња не постоји у УСА ?
мислим, двосмерна ..све док је добровољна то је добро .Naravno da postoji. Ali je obostrana ili dvosmerna. I ne u tolikom obimu i intezitetu koliko Vi mrzitelji USA želite da predstavite.
tamo su mu i sinovi, snajke i unuci...eto, koliko veruje u ,,zlatno doba"
Čamuge u USA nisu građani drugog reda. Potomak roba je postao i predsednik USA...Crnci su i generali i glavnokomandujući u mnogim sferama državnih službi. Ali su istovremeno i najveći procenat kao kriminalci i korisnici socijalne pomoći...
Ostavi Amere...Imaš i ovde more govana i glupih ljudi kojima možete prodavati te komunjarske idiotluke.
Dobrim dijelom bi se Gana iselila a poslije bi bilo aj kuku da ih vrate u Afriku. Amerika je suviše nemilosrdno kapitalističko društvo da bi neko ležeći mogao živjeti tu. U Švedsku Norvešku,Kanadu Ganci bi sigurno ostali jer ima socijalna pomoć.A kad bi se , eventualno, stavio znak jednakosti između USA i Gane, odnosno da Ganci mogu slobodno da se useljavaju u USA - Gana bi se ispraznila !
Ovo je samo oblik turizma i biznis, koji komunisti izopače u neke svoje halucinacije o pravdi i slobodi...