Republička izborna komisija

da bre ljudi Vladimir Djukanovic alias Djuka_SNS je od ovog trenutka javna licnoS' , sobzirom da obavlja visoku drzavnu funkciju podpredsednika Republicke Izborne Komisije, on vise ne podpada pod pravilnik da je zabranjeno otvarati teme o drugim korisnicima z:D

i ko kaze da se rad za stranku na forumima ne isplati :think: :manikir: z:D

И ја не могу да поверујем. И мајка му радила у РИК-у?

Пази, лик је памтио Вучићеве реченице од речи до речи, СА СВЕ ПОШТАПАЛИЦАМА (како и на који начин) одмах сам знао да је у питању улизица и каријериста.

da bre ljudi Vladimir Djukanovic alias Djuka_SNS je od ovog trenutka javna licnoS' , sobzirom da obavlja visoku drzavnu funkciju podpredsednika Republicke Izborne Komisije, on vise ne podpada pod pravilnik da je zabranjeno otvarati teme o drugim korisnicima z:D

Ја се сада заиста надам да ми верујете када сам причао да се Ђука састајао са одређенима у седишту ДС ... Шта више, виђен је пар пута ... А он је то демантовао ... Е сада је доказано да сам писао овде само истину... Шта ли ће му рећи добри Тома? :hahaha::hahaha::hahaha:

И ја не могу да поверујем. И мајка му радила у РИК-у?

Пази, лик је памтио Вучићеве реченице од речи до речи, СА СВЕ ПОШТАПАЛИЦАМА (како и на који начин) одмах сам знао да је у питању улизица и каријериста.

Да ... његова мајка је радила у РИК .. Веруј .. А да ти кажем како је завршио факултет :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Тачно тако.
Ђука се представљао именом и презименом овде на форуму само да би Вучић могао да га препозна.
(пошто Вучић прати све интернет форуме)

Тачно тако.
Ђука се представљао именом и презименом овде на форуму само да би Вучић могао да га препозна.
(пошто Вучић прати све интернет форуме)

Јеси сигуран? Мислим, колико ми је познато, Вучић баш и не стоји нешто са знањем око рачунара .. Пре ће бити да његова жена прати форуме ...

Јеси сигуран? Мислим, колико ми је познато, Вучић баш и не стоји нешто са знањем око рачунара .. Пре ће бити да његова жена прати форуме ...

Сигуран сам. Зато што је на конференцији за новинаре рекао да прати форуме.

Ја се сада заиста надам да ми верујете када сам причао да се Ђука састајао са одређенима у седишту ДС ... Шта више, виђен је пар пута ... А он је то демантовао ... Е сада је доказано да сам писао овде само истину... Шта ли ће му рећи добри Тома? :hahaha::hahaha::hahaha:

Шта ће му рећи Тома?Рећи ће: "Још увек си шегрт,али напредан.Кад будеш имао неколико десетина састанака с нашом браћом по Унији,онда можемо причати о мајсторској титули".

Шта ће му рећи Тома?Рећи ће: "Још увек си шегрт,али напредан.Кад будеш имао неколико десетина састанака с нашом браћом по Унији,онда можемо причати о мајсторској титули".

Тај, од "најстаријег најмлађег" ПИШ БОЈ-а - даље неће маћи!!!:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

ево доказа да Вучић прати дешавања на интернету!

На конференцији за новинаре у седишту Српске напредне странке 30.децембра 2008.године, новинарима се обратио заменик председника Српске напредне странке Александар Вучић.
http://www.srpskanaprednastranka.org/novosti/glavne-vesti/222.html
Ја сам ноћас до три сата био на интернету. Најзагриженије присталице Српске радикалне странке су их ноћас напустиле. Људи не могу да верују шта се то ради.

:hahaha::hahaha::hahaha:

Evo jos jedan link..

Izabran novi predsednik i članovi RIK-a
Beta, 08.07.2009 13:35:39 Ocena: -.-- (Glasova: 0) Komentara: 0

BEOGRAD - Skupština Srbije izabrala je danas za novog predsednika Republičke izborne komisije (RIK) advokata iz Zrenjanina Predraga Grgića i nove članove i zamenike članova RIK-a.
Skupština je za nove članove izabrala diplomirane pravnike Mirjanu Arnautović, Miodraga Gašića, Miloša Jovanovića, Vesnu Chirić i Vladimira Đukanovića.

Za zamenike članova RIK-a imenovani su diplomirani pravnici Mirjana Kaćanski, Božidar Protić, Žarica Veselinović, Jovanka Savinšek i advokat iz Beograda Predrag Savić.
Za zamenike su imenovani i diplomirani pravnici Snežana Prodanović i Snežana Vukotić.
Za zamenika sekretara RIK-a imenovan je diplomirani pravnik iz Beograda Bojan Pudar, koji je zamenik sektretara Skupštine Srbije.
Početkom februara ove godine predsednica RIK-a Sonja Brkić, zamenica sekretara RIK-a Tamara Stojčević i 13 članova i zamenika clanova RIK-a, među kojima je i ministarka pravde Snežana Malović, podneli su ostavke posle pisanja medija o isplati višemilionskih naknada i informacija da su pojedini članovi tog tela u sukobu interesa.
Skupština Srbije je danas pre izbora novih članova RIK-a razrešila predsednicu te komisije Sonju Brkić i članove RIK-a - Snežanu Milović, Ivana Šebeka, Dragana Radulovića, Tamaru Tripić i Dejana Đurđevića.
Poslanici su razrešili i zamenike članova RIK-a - Igora Jovića, Slavišu Vojinovića, Irenu Ljubomirović, Nebojšu Budića, Jelicu Baković, Željka Grošetu, Marinu Đukanović i Smiljanu Stojiljkvić. Tamara Stojčević je razrešena i sa mesta zamenika sekretara RIK-a.

Ovo je jos jedan dokaz, da se isplatilo klecati ispred slica slikonskog vlazeljinca i cackati oko guze priglupog direktora Bozmanskog groblja u Kragujevcu...:rtfm::rtfm::mrgreen::mrgreen:

ево доказа да Вучић прати дешавања на интернету!

На конференцији за новинаре у седишту Српске напредне странке 30.децембра 2008.године, новинарима се обратио заменик председника Српске напредне странке Александар Вучић.
http://www.srpskanaprednastranka.org/novosti/glavne-vesti/222.html
Ја сам ноћас до три сата био на интернету. Најзагриженије присталице Српске радикалне странке су их ноћас напустиле. Људи не могу да верују шта се то ради.

:hahaha::hahaha::hahaha:

Да да ... баш сам приметио да смо напустили СРС ... И Паприкариус и ја и још десетине нас ... Управо напуштамо СРС и одлазимо у СНС ... Вучић не зна шта прича ... Требало је да га бијем док сам још могао .... Сад му блас` опалила у главу, па му не мо`ш прићи

A mene srce boli,sto sam bio fin na jednom drugom forumu gde smo zajedno pisali i nisam ovom dupeuvlakacu vratio istom merom,jer me je vredjao na pasija usta i ne samo mene....u to vreme je bio novinar radio Fokusa i mozete zamisliti mene koji sam rodjeni KG prozvao je jedno pet puta da sam ustasa,psovao mi majku itd. i to samo zato sto sam se i onda,kao i sada zalagao za ulazak u EU.

Samo da dodam,taj lik je u to vreme bio ekstremni SRS-c,kao sto je i sad ekstremni SNS-c...covek nije smeo rec napisati protiv SRS-a ili rukovodecih ljudi SRS-a, jer mu je odmah sledovala porcija gomana....fuj gade mi se takvi ljudi....:bljak::bljak:

A mene srce boli,sto sam bio fin na jednom drugom forumu gde smo zajedno pisali i nisam ovom dupeuvlakacu vratio istom merom,jer me je vredjao na pasija usta i ne samo mene....u to vreme je bio novinar radio Fokusa i mozete zamisliti mene koji sam rodjeni KG prozvao je jedno pet puta da sam ustasa,psovao mi majku itd. i to samo zato sto sam se i onda,kao i sada zalagao za ulazak u EU.

Samo da dodam,taj lik je u to vreme bio ekstremni SRS-c,kao sto je i sad ekstremni SNS-c...covek nije smeo rec napisati protiv SRS-a ili rukovodecih ljudi SRS-a, jer mu je odmah sledovala porcija gomana....fuj gade mi se takvi ljudi....:bljak::bljak:
Pa šta,nisi više na ''Bureku''?

Ja se stvarno pitam kako je taj covek zavrsio pravni i + sad ide an postdiplomske studije. Ja sam cuo za njega jos dok je bila ona emisija radikalski talasi, dakle jos pre 10 godina. Kapiram da je vec od tad bio aktivan clan. Znajuci za brojne slucajeve gde su radile veze za pravni, jer je to i ranije bilo i sad delimicno ostalo radikalsko leglo, pretpostavljam kako je to teklo.
Ne zelim da pricu spustam na licni nivo, ali me je ovo stvarno iznanadilo da jedan covek sa skoro nikakvim radnim iskusvom u struci, ona ko pljas odmah u tako vaznu instituciju upadne. Nema u ovoj zemlji pravde za postene i vredne.

Ja se stvarno pitam kako je taj covek zavrsio pravni i + sad ide an postdiplomske studije. Ja sam cuo za njega jos dok je bila ona emisija radikalski talasi, dakle jos pre 10 godina. Kapiram da je vec od tad bio aktivan clan. Znajuci za brojne slucajeve gde su radile veze za pravni, jer je to i ranije bilo i sad delimicno ostalo radikalsko leglo, pretpostavljam kako je to teklo.
Ne zelim da pricu spustam na licni nivo, ali me je ovo stvarno iznanadilo da jedan covek sa skoro nikakvim radnim iskusvom u struci, ona ko pljas odmah u tako vaznu instituciju upadne. Nema u ovoj zemlji pravde za postene i vredne.

A tebra ,tako to pocinje...kanta lepka i plakati,pa onda pocnes malo da mlatis glavom sta god ti kazu,kao magare i posle toga klecanje na kolenima i pljus...clan biblioteke...u ovom slucaju Republicka izborna komisija....:eek::dash:

Da, i ja se dobro sećam i Djuke i svih tih baljezganja ove naprednjačko-radiklalske bagre sa foruma o kome se govori. I ja osećam isti bol u srcu, čitajući i i gledajući šta se događa oko ove izborne komisije.

Zaista, ''sve je isto samo njega nema''. Od najboljih Šešeljevih đaka, neki vajni pobornici demokratije u Srbiji, sada bi da naprave nekakvu ''evropsku desnicu''. A zaboravlja se kakvi su banditi bili ti isti (ne)ljudi, sada okupljeni oko Tome Grobara u SNS. I sa njima svi oni koji prave bilo kakve koalicije.

Ukratko o njima.

Па мајку му бре какви сте то као људи!!! :dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand:
Уместо да вам буде драго,
што је један млади "човек", "врстан правник", будући "научни радник",
"доследан и принципијелан" политичар, "истино и правдољубиви" форумаш,
од кога су се увек могли прочитати "дубокоумни и продуховљени" коментари и сугестије,
од кога се могла чути реч "разума", "утехе" и по која "смерница и путоказ" за будућноС,
И ДА МУ ЧЕСТИТАТЕ НА ИЗБОРУ,

ви ту износите неке "злобне" и "злураде" коментаре, чаршијска и сраначка "наглабања",
"приземне" и "пакосне" опаске, пуне "мржње", "сујете" и "зависти", на његов лик и дело !!!

СРАМ ВАС БИЛО!!! :thumbdown::thumbdown::thumbdown:

:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

Па мајку му бре какви сте то као људи!!! :dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand:
од кога су се увек могли прочитати "дубокоумни и продуховљени" коментари и сугестије,
од кога се могла чути реч "разума", "утехе" и по која "смерница и путоказ" за будућноС,

ви ту износите неке "злобне" и "злураде" коментаре, чаршијска и сраначка "наглабања",
"приземне" и "пакосне" опаске, пуне "мржње", "сујете" и "зависти", на његов лик и дело !!!

Ne, ne, čekaj. Mi se svi ipak, dobro sećamo ko je dotični ''vrstan pravnik''... ''dosledan i principijelan političar''... bio i šta je radio, pisao i govorio svih ovih godina. ''Vreme prošlo il' buduće, priča ista'', kaže i jedna poznata pesma o žuivotu kao takvom.

To se ne sme zaboraviti.

Da znas,nema smisla da budemo zavisni na onakvog lepotana i pametnjakovica.....sve mu pate iz usiju curi.....:hahaha::rotf:

Back