Republička izborna komisija

dno

snskursadzijegrand.jpg

Узгред, било је задовољство разговарати са великом већином корисника а сада се повлачим са форума у знак подршке кажњеним момцима у последњих дан-два. Искрено се надам да ће они који су одлуке о казнама донели такав став променити а свима вама желим пријатан боравак на форуму.

Imaš bonu za ovo. Dno dna. :lol:
Свашта, нападати човека због које каквих Курсаџија.
Па шта треба да доведе: Бечку Филхармонију, Кинеску оперу, Пекиншку патку ...

Е стварно свашта, докле је стигло кад ја браним Ђуку.
Него, бај д веј бре, јел Ђука овде банован?

Poslednja izmena:
Свашта, нападати човека због које каквих Курсаџија.
Па шта треба да доведе: Бечку Филхармонију, Кинеску оперу, Пекиншку патку ...

Е стварно свашта, докле је стигло кад ја браним Ђуку.
Него, бај д веј бре, јел Ђука овде банован?

Pa kamo sreće da neko dovede Bečku Filharmoniju i Kinesku operu i da malo prosvetli ovaj narod osim što ga zaglupljuje da bi potom od mase ispranog mozga navlačio glasove za svoju raspalu stranku.
Koliko ja znam nije banovan ali slabo piše pošto je jako "poštovan" ovde.

Pa kamo sreće da neko dovede Bečku Filharmoniju i Kinesku operu i da malo prosvetli ovaj narod osim što ga zaglupljuje da bi potom od mase ispranog mozga navlačio glasove za svoju raspalu stranku.
Немој молим те више да ме просвећују,
мен баш драго да будем вако глуп и затуцан те да тако глуп затуцан необријан и непросветљен умем да уочим разлику између Србске заставе и крпа скројених по мери Нато пакта
које скројише разно разни просветитељи те покачише по Србској Војводини.
Koliko ja znam nije banovan ali slabo piše pošto je jako "poštovan" ovde.
Хвала ти на одговору, штета што ретко пише овде, ценим то што је писао под својим именом.

Poslednja izmena:
Хвала ти на одговору, штета што ретко пише овде, ценим то што је писао под својим именом.

Pisao je itekako. Pogledaj mu prosek postova od januara otkad je promenio nik.
Uostalom nije on nista posebno, Vrlo iskljuciv u diskusiji, cesto zamenjuje teze i bezi od odgovora, sam se cesto zapetlja u sopstvenoj gluposti, itd. Slab je on. Ono vise sirovina i bezobrazluk nego pamet i logika.

Немој молим те више да ме просвећују,
мен баш драго да будем вако глуп и затуцан те да тако глуп затуцан необријан и непросветљен умем да уочим разлику између Србске заставе и крпа скројених по мери Нато пакта
које скројише разно разни просветитељи те покачише по Србској Војводини.

Lepo što je tebi drago ali nažalost takvi koji vole Grand, Kursadžije i sl. su u manjini i biće ih sve manje. A to veze nema ni sa kakvim Nato paktom i političkom orijentacijom već sa kućnim vaspitanjem. ;)
Đuka uđe ponekad ali čim ga dočekaju sa pitanjima on pobegne tj. ode na konsultacije :lol:

Узгред, било је задовољство разговарати са великом већином корисника а сада се повлачим са форума у знак подршке кажњеним момцима у последњих дан-два. Искрено се надам да ће они који су одлуке о казнама донели такав став променити а свима вама желим пријатан боравак на форуму.

А ја видим нешто нема ових из СНС ... ето и зашто...

Lepo što je tebi drago ali nažalost takvi koji vole Grand, Kursadžije i sl. su u manjini i biće ih sve manje. A to veze nema ni sa kakvim Nato paktom i političkom orijentacijom već sa kućnim vaspitanjem. ;)

To su najobicniji sterotipi. Naravno da nece ta muzika izumirati vec ce doziveti jos vecu ekspanziju. Evo ti primeri Bugarske, Rumunije, Grcke, gde je folk u poslednjih 10 godina doziveo pravi bum. Da ne govorimo o ovim Balkanskim zemljama tipa Bih, Hrvatske, Slovenije, Albanije.
I u istocnoevropskim zemljama tipa Poljske, Ceske, Slovacke jako su popularne komercijalne vrste hausa, rnb-a i sta vec, isto jednako plitka muzika i jeftina zabava.
Meni se to ne svidja ali to je trend.
I naravno da nema veze politicko opredelenje sa muzickim ukusom. Idu i Ldp-ovci i DS-ovci po splavovima i diskotekama, ono muzika ne zna za politiku :lol:

To su najobicniji sterotipi. Naravno da nece ta muzika izumirati vec ce doziveti jos vecu ekspanziju. Evo ti primeri Bugarske, Rumunije, Grcke, gde je folk u poslednjih 10 godina doziveo pravi bum. Da ne govorimo o ovim Balkanskim zemljama tipa Bih, Hrvatske, Slovenije, Albanije.
I u istocnoevropskim zemljama tipa Poljske, Ceske, Slovacke jako su popularne komercijalne vrste hausa, rnb-a i sta vec, isto jednako plitka muzika i jeftina zabava.
Meni se to ne svidja ali to je trend.
I naravno da nema veze politicko opredelenje sa muzickim ukusom. Idu i Ldp-ovci i DS-ovci po splavovima i diskotekama, ono muzika ne zna za politiku :lol:

Ne ubijaj mi nadu da ću videti kraj turbo-folka :mrgreen: :hahaha:

Све што је накада било IN, сада је OUT ...

Николић, Даћић (чујем да се Перчевић богато за'лебио), Дринкић,
па зашто не рећи и Тодоровић (Тадића сам намерно "заборавио"...

Сада је време за нове, дрчне и гладне ...

Смешни ликови нам кроје капу,
они се смеју,
а ми ???

:sad2::sad2::sad2:

они се смеју,
а ми ???

Perčević se obezbedio za naredna tri života. Đogo za jedno deset, može sebi zlatnu grobnicu da digne. Grobar je lopov-amater, ni tu nije uspeo da bude prvi. :rumenko: A nas ko šiša :(

они се смеју,
а ми ???

Па ево ја сам овако одговорио, на слично питање једном младом момку из Новога Сада, ај да кажем из "моје" екипе:

Не знам шта би ти више могао рећи од до сад реченог по разно разним темама.

Е сад што се тиче унутрашњег бола који осећаш, ето то је нешто ново, могу ти само испричати једну причу.
Негде 91. или 92. возимо ми неког погинулог момка (ни имена се више не сећам) на кућну адресу.
Кампањола, напред возач и официр а назад ковчег и нас двојица у пратњи.
Пут се одужио а нас двојица огладнели.
Крчи мени стомак а крчи и колеги.
Тек ће мој колега из Ужица: а да бацимо ми Калуђер, преко овог нашег стола (мислећи на ковчег између нас) шаторско крило као миље, па да отворимо коју конзерву.
На то му ја одговорим: ма можемо да ставимо и венац као украс на столу, дај конзерве.

Наравученије ове приче ти је:
јесте у говнима смо ал живот иде даље па се зајебавамо да неби попуцали

Back