Reptoidi vanzemaljci

Ne znam da li je neko ovo ranije postavljao ali evo da pokazem jos jednom i ja mislim da je ovo veoma cvrst dokaz da su ova dva lika kao i mnogi drugi koji su na vlasti (ne mislim na ove nase seljake) u stvari reptilski hibridi!Ako vam ovo nije dovoljno da bi ste prihvatili istinu onda stvarno ne znam sta jeste??
Inace ovaj prvi je emitovan uzivo u emisiji Larija Kinga!
Posmatrajte samo kako neprestano trepce i kako se unervozio(izgleda nije popio dovoljno krvi taj dan, jadan:per:)

I ovo su tebi čvrsti dokazi... Jedno fotomontaža... i to prilično bezvezna... drugo... zapravo šta je ovo drugo, mislim na prvi link, sa seniorom? :confused:

Postoji i onaj lik sto skroz izgleda kao reptilijanac. Istetovirao je celo telo, izgleda kao zmija, u obrve je ugradio neke...silikone..cak je i jezik operativnim putem podelio na dva dela. Atrakcija je...hmm mozda se sprema za invaziju reptilijanaca, da bi sto slicniji bio njima, pa ga mozda "zaobidju":D

Otkad je to youtube postao sveti izvor istine?
Koja budalastina.
Razbribriga za dokone i labilne umove koji nemaju nista pametnije u zivotu radfiti.

Ali ipak sam se zabavio gledajuci onog lika Busha kako laprda...nasmejao sm se kada sam video natpis "Unitet snakes of America..

Izgleda da se autor sam sebi ruga.. :)

S obzirom globalne manipulacije koja je svuda po svetu potpuno identicana,
neki manipulanti ocigledno postoje koji ceo svet drze u saci,
cak se moze i nagovestiti da nisu humanskog porekla,
no ta dva videa extremno loseg kvaliteta video obrade, stvarno ne govore neznam sta,
osim da je nekome bilo do sale ili jako dosadno.

No da su Bush i kompanija gušteri, slazem se, totalno! ;)

Ne znam da li je neko ovo ranije postavljao ali evo da pokazem jos jednom i ja mislim da je ovo veoma cvrst dokaz da su ova dva lika kao i mnogi drugi koji su na vlasti (ne mislim na ove nase seljake) u stvari reptilski hibridi!Ako vam ovo nije dovoljno da bi ste prihvatili istinu onda stvarno ne znam sta jeste??
Inace ovaj prvi je emitovan uzivo u emisiji Larija Kinga!
Posmatrajte samo kako neprestano trepce i kako se unervozio(izgleda nije popio dovoljno krvi taj dan, jadan:per:)

Da, sto se tice Seniora, ima jos bolji video, gde je bas imao mnogo problema, sa shapeshiftom oka, mada i u ova dva videa se jasno vidi kod obojice kakve zenice imaju, 7ebem im mamu reptilsku.

Dovoljno je da im vidite zenice, ne mora nista drugo....ko je toliko slep da ne vidi da to nisu ljudske vec klasicne reptilske vertikalne zenice, zelim mu svu srecu naredne 3-4 godine.

Narode....primetio sam da,swi wi trazite dokaz za postojanjem swega o cemu govorimo na owom forumu (alieni,reptili,itd itd...),i sad,kad bi neko anoniman,postavio hard core isitnu od reptilima,ili alienima,na you tube (gde moze drugde?),wi bi naravno pogledali taj snimak,ali odmah bi swi rekli da je to fotomontaza. Sto znaci,u stanju ste da istinu odbacite,i nastavite sa potragom za istinom,koju ste odbacili,mada toga niste swesni.

A sta ako su ta dva snimka istina? Sta ako su ta dva shapeshiftera ucinila mali kiks,i zbog toga su kaznjeni od strane njihove populacije? Ko zna.... Ili hoce da nas drze u neizvesnosti?

Koji idiotiymi.
Repos kome daju da bude lider amerike ce u kriticnom momentu da zakaze i pocne shapeshifting..

Ako je to istina, reposi su najveci idioti galaksije.

Pa kako onda kada ih ne snimaju? Vidjali bi na ulici masu takvih primera njihove nestabilnosti i nemogucnosti zadrzavanja ljudskog oblicja.

Drugo, sta reci za bracne parove, ili druge intimne veze? Jedan partner bi sigurno uocio da sa drugim nes nije u redu..

Mislim, zabava za dokone umove, kao sto rekoh vec....

evil.jpg

Sal,znas kako,i covek koji se u drustvu trudi da mu se ne desi kiks,na kraju se desi,hteo on to ili ne.

Paze oni na swoju pojawu,mada i njih zadesi kiks. Mada teorija o reptilima mi je weoma interesantna.

Nas reper Marcelo je rekao: "Istine su cesto skrivene,ispod maske stvarnosne". I werujte mi,tu je u pravu.

Pa zar wi mislite da je ljudska istorija samo nekoliko perioda,od 4-5 000 godina? Plus praistorija? Ja ne werujem da je takva,jednostavno ne werujem....

Ne znam zasto se prava istorija skriwa od nas samih? Civilizacije poput Atlantide,Lemurije i Mu-a,i mnoge civilizacije koje nauka "ne priznaje",pretvorene su u mit,iako se swakog dana dokazi njihovog postojanja polako swima prikazuju,a i dalje se kriju,ma koliko god se tragovi otkrivaju,samo lete negiranja,zatim tu magijska znanja,alhemija,istorija zapisana u epowima kao sto je Mahabharata,pretvorena je u obican mit,koji krije istoriju covecanstva. Zatim arhive koje kriju weliku istinu,a nisu dostupne drugima? Zasto?!

Swe,swe sto cujete,i procitate,a deluje wam newerowatno,i wec u sebi pomisljate da je neistina,je istina koja se krije...

Gradjevine koje su pronadjene kraj obala Japana (gradjevine kontinenta Mu),widim ne pominju se u jawnosti,sto? Ne pominju se skoro nigde,pa zasto?

Kazite mi sto ih kriju? Koliku moc kriju takve pojave?

Dze si Buudala, nema te eonima.
Paz, imam ja vecih problema u zivotu nego da se sekiram jos za istoriju i buducnost covecanstva...ebe se meni jel mi boss repos ili human, ja nisam ni ksenocidan, niti sam nacionalista. To mrzim kao smrdljive camuge.
Bitno mi je jel placa na vreme.

Zdavo bracika. Vidim da ti nikako ne prestaješ da inspirišeš nova pokoljenja . Možda pokušavaš da nateraš ljude da sakupe lovu ,da ti uplate neko letovanje od 20ak dana, pa da se siti ispričamo ?:mrgreen:
Ako, ako, Baci ti okce na onaj linak ,možda ti se i učini zanimljiv za popodnevnu razonodu.

Za prvi klip znam da je TACAN jer je emisija isla uzivo. Bush stariji taj dan ocigledno nije popio dovoljno krvi. Drugi klip prvi put vidim pa necu da dajem neproverene informacije. Btw recimo ako gledate BBC uzivo, ponekad se desi i da matori lordovi kada gostuju na BBC i njima se ovo desi na trenutak sa ocima.

I da u ovom prvom klipu se lepo vidi ono sto ja stalno ponavljam ovde. PREPOZNACETE IH PO NJIHOVIM OCIMA.

2981919815_d3c26a19f2.jpg

Poslednja izmena:
Zdavo bracika. Vidim da ti nikako ne prestaješ da inspirišeš nova pokoljenja . Možda pokušavaš da nateraš ljude da sakupe lovu ,da ti uplate neko letovanje od 20ak dana, pa da se siti ispričamo ?:mrgreen:
Ako, ako, Baci ti okce na onaj linak ,možda ti se i učini zanimljiv za popodnevnu razonodu.

Zanimljiva ideja, to za letovanje. Preferiram egipat, mozda me neka faraonka uputi u tajne piramida i reposa.

A da bacim okice na link, nece moci...svu razonodu imam ovde, kao i na jos par sajtova gde sam kao ozbiljan.. :):)

Za sve reptilo fan-ove jedna pesma naseg DJ Wally Gator-a...uzivajte.. :)

Pogledaj u moje oci
Zasto skrivas pogled taj
Pogledaj u moje lice reptila
I pokazi meso svoje

Humanoidu u sutonu tihom
Pokraj reke sto se krijes
S tuznom senom na licu svom
I mesom ukusnim
I energijom slasnom...

Jedini moj tebe zderem ja
Jedini moja tebe tovim ja

tra-la-la..... :)

Vas voljeni DJ...

wallygator3bx.jpg

Za prvi klip znam da je TACAN jer je emisija isla uzivo. Bush stariji taj dan ocigledno nije popio dovoljno krvi. Drugi klip prvi put vidim pa necu da dajem neproverene informacije. Btw recimo ako gledate BBC uzivo, ponekad se desi i da matori lordovi kada gostuju na BBC i njima se ovo desi na trenutak sa ocima.

I da u ovom prvom klipu se lepo vidi ono sto ja stalno ponavljam ovde. PREPOZNACETE IH PO NJIHOVIM OCIMA.

2981919815_d3c26a19f2.jpg

sad su i krv poceli da piju???? *** sta cete vise smisliti? :dash:

Back