Reptili prikazani meksičkom kongresu

19. vek i 21. vek nisu za poredjenje. Metodologije naucno-istrazivackog rada, onakve kakve se danas koriste, utemeljene su tek u 20. veku, a precizno definisane tek u drugoj polovini 20. veka.
Osim toga, medicina je nauka koja je vrlo specificna jer je najmanje egzaktna od svih nauka, mnogo toga je bazirano na verovatnoci zbog prevelike kompleksnosti. Zato je medicina preplavljena naucnim teorijama, a ne naucnim tvrdnjama.
Biologija i teorija evolucije nisu nista bolje...
U uvodnom postu je naglaseno da se radi o bioloskoj vrsti navodno nepoznatog evolucionog porekla, dakle ne biorobotima, klonovima i kojecemu. Odabrali su - ne slucajno - da krenu od sustine.

Biologija i teorija evolucije nisu nista bolje...
U uvodnom postu je naglaseno da se radi o bioloskoj vrsti navodno nepoznatog evolucionog porekla, dakle ne biorobotima, klonovima i kojecemu. Odabrali su - ne slucajno - da krenu od sustine.

Bilo je mnogo slucajeva kada se tvrdilo da nesto pripada nekoj drugoj vrsti (ili cak nekoj nepoznatoj) dok nije uradjena dnk analiza i utvrdjeno da je jednostavno u pitanju neka degenericna bolest ili mutacija.

Zasto nema DNK analize ove mumije, nego se prica o nekim skeniranjima?

P.S.

Forenzicar prica o koriscenju rentgena i termografije. Zasto, kada je 21. vek i DNK analize su relativno jeftine i veoma pristupacne, a najpouzdanije?

Zasto nema DNK analize ove mumije, nego se prica o nekim skeniranjima?

P.S.
Forenzicar prica o koriscenju rentgena i termografije. Zasto, kada je 21. vek i DNK analize su relativno jeftine i veoma pristupacne, a najpouzdanije?
Урађена је днк анализа чак су и резултати јавно доступни.
Овде има цела конференција са преводом.
https://www.youtube.com/watch?v=Vqq7fEOMDPc&t=4657s
Када сам је погледао, и поред изнетих доказа, ипак нисам био убеђен, остала је сумња у превару. Међутим, овај видео од пре 12 година из Русије, поколебао ме шта даље да мислим о томе. Сувише је велика коинциденција.

Урађена је днк анализа чак су и резултати јавно доступни.
Овде има цела конференција са преводом.
https://www.youtube.com/watch?v=Vqq7fEOMDPc&t=4657s
Када сам је погледао, и поред изнетих доказа, ипак нисам био убеђен, остала је сумња у превару. Међутим, овај видео од пре 12 година из Русије, поколебао ме шта даље да мислим о томе. Сувише је велика коинциденција.

Ali gde je objavljena DNK analiza?
Youtube snimak nije objava analize.

Zasto ne prikazu analizu da i drugi naucnici mogu da potvrde nalaze?

Za nekih 150 godina razvoj tehnologije je postao sumanuto brz,
došli smo do ovoga šta sada imamo, zašto se to nije desilo pre hiljadu godina kad su se ljudi mlatili mačevima,
nije baš da su bili gluplji od današnjeg čoveka?
Meni, iako nisam nikakav stručnjak u bilo čemu vezanom za temu, sve ovo deluje realno i moguće.
Sama pretpostavka da smo jedina inteligentna bića u onolikom svemiru je smešna.
Čini mi se da će arogancija i uobraženost ljudske rase, verovanje u samopostojanje doći u ozbiljnu krizu.
Sledeće 4 godine će biti vrlo zanimljive, za ono posle ne mogu da garantujem.

Za nekih 150 godina razvoj tehnologije je postao sumanuto brz,
došli smo do ovoga šta sada imamo, zašto se to nije desilo pre hiljadu godina kad su se ljudi mlatili mačevima,
nije baš da su bili gluplji od današnjeg čoveka?
Meni, iako nisam nikakav stručnjak u bilo čemu vezanom za temu, sve ovo deluje realno i moguće.
Čini mi se da će arogancija i uobraženost ljudske rase, verovanje u samopostojanje doći u ozbiljnu krizu.

Ja ne sumnjam da smo jedini, ogromna verovatnoca je da nismo.

Ali da su nas posetili i srusili se i ostali tu nama za iskopavanje i analizu je nerealno.

Zasto?
Zato sto smo mi vec danas u stanju da vidimo dosta dalje nego sto za nekoliko hiljada ljudskih zivota moze da se stigne i kada bi se putovalo brzinom svetlosti. I videli da nema nicega.

To znaci da, ako ima negde tamo necega, to jest nekoga, taj neko je toliko daleko da smo mu nedostupni kao i oni nama.
A ako smo im pak dostupni - to znaci da su tehnoloski toliko napredni da mi to ne mozemo ni da zamislimo. Ako smo im dostupni, oni su smislili nacin da prevazidju barijeru brzine svetlosti, a to povlaci toliko drugih stvari da, opet, ne mozemo da zamislimo razliku izmedju njih i nas.
Sto opet dovodi do toga da je prakticno nemoguce da su se nasukali ovde i ostali nama da ih izucavamo.

Poslednja izmena od moderatora:

Ali da su nas posetili i srusili se i ostali tu nama za iskopavanje i analizu je nerealno.

Zasto?
Zato sto smo mi vec danas u stanju da vidimo dosta dalje nego sto za nekoliko hiljada ljudskih zivota moze da se stigne i kada bi se putovalo brzinom svetlosti. I videli da nema nicega.

To znaci da, ako ima negde tamo necega, to jest nekoga, taj neko je toliko daleko da smo mu nedostupni kao i oni nama.
A ako smo im pak dostupni - to znaci da su tehnoloski toliko napredni da mi to ne mozemo ni da zamislimo. Ako smo im dostupni, oni su smislili nacin da prevazidju barijeru brzine svetlosti, a to povlaci toliko drugih stvari da, opet, ne mozemo da zamislimo razliku izmedju njih i nas.
Sto opet dovodi do toga da je prakticno nemoguce da su se nasukali ovde i ostali nama da ih izucavamo.
Verodostojna pretpostavka, ali leži na veri ili ubedjenju da putuju linearno od tačke a do tačke b, jer mi ne znamo za drugačije, i takodje pretpostavka leži na ubedjenju ili veri da sve što smo videli je i dostavljeno za javnost bez cenzure.

Verodostojna pretpostavka, ali leži na veri ili ubedjenju da putuju linearno od tačke a do tačke b, jer mi ne znamo za drugačije, i takodje pretpostavka leži na ubedjenju ili veri da sve što smo videli je i dostavljeno za javnost bez cenzure.

I za nelinearno putovanje je potreban isti neverovatni tehnoloski proboj koji bi ih i dalje cinio neverovatno mnogo superiornijim od nas.

I za nelinearno putovanje je potreban isti neverovatni tehnoloski proboj koji bi ih i dalje cinio neverovatno mnogo superiornijim od nas.
if it bleeds we can kill it :)
predator GIF

Zasto?

Stvarno nisam stručnjak, ponoviću, ali zašto ne bi bili ostavljeni?
Očigledno su dva pola u pitanju, muški i ženski, sem ako nisu dvopolni, nastradali i sahranjeni, samo razmišljam.
Nama je trebalo 1700 godina da ih nađemo i imamo mogućnost da ih detaljno proučimo sa fiziološke strane.
Kako su ovde došli će nam oni objasniti kad stignu čak iako ne možemo to da shvatimo.
Sad ću da lupim i ostanem živa, ali savijanje prostor vreme, kvantni skokovi i ko zna šta još što naša nauka ni ne zna postoji.
Svašta je moguće.

Зашто сви указујете на свемир. Вероватније је да су ова бића са Земље, једноставно још једна интелигентна врста поред човека.

Зашто сви указујете на свемир. Вероватније је да су ова бића са Земље, једноставно још једна интелигентна врста поред човека.
Svakako su se rasirili i po svemiru, jer kao sto znamo, reptil je najpogodniji za duga putovanja zbog mogucnosti hibernacije. Zamisli cega tek sve ima u svemiru ako se ovakva cuda kriju par kilometara ispod nasih nogu.
Ako smo im dostupni, oni su smislili nacin da prevazidju barijeru brzine svetlosti, a to povlaci toliko drugih stvari da, opet, ne mozemo da zamislimo razliku izmedju njih i nas.
Covecanstvo je prevazislo tu barijeru ima vise decenija
http://www.trinitas.ru/rus/doc/0231/005a/02310001.htm Горе описана компензација инерцијалних сила омогућава, у оквиру динамике солитона, да се свемирски брод убрза до суперлуминалних брзина, пошто овај систем снажно интерагује са вакуумом. Због тога може да мења своју гравитациону масу мировања са променом брзине, стварајући тако могућност скоро тренутне свемирске телепортације летелица како у свемиру тако и у светском времену.

Poslednja izmena:
Stvarno nisam stručnjak, ponoviću, ali zašto ne bi bili ostavljeni?
Očigledno su dva pola u pitanju, muški i ženski, sem ako nisu dvopolni, nastradali i sahranjeni, samo razmišljam.
Nama je trebalo 1700 godina da ih nađemo i imamo mogućnost da ih detaljno proučimo sa fiziološke strane.
Kako su ovde došli će nam oni objasniti kad stignu čak iako ne možemo to da shvatimo.
Sad ću da lupim i ostanem živa, ali savijanje prostor vreme, kvantni skokovi i ko zna šta još što naša nauka ni ne zna postoji.
Svašta je moguće.

Sve to sto nasa nauka ni ne zna da postoji, vuce za sobom neke stvari koje podrazumevaju toliko vladanje elementarnim stvarima iz fizike, da ih cini bogovima iz naseg ugla. I vise od toga.

Realnije deluje da dolaze iz svemira nego da žive s nama na istoj planeti.
Nama su još uvek nedostupna neka mesta na Zemlji, ali ipak postaje sve teže sakriti se.

Realnije deluje da dolaze iz svemira nego da žive s nama na istoj planeti.
Nama su još uvek nedostupna neka mesta na Zemlji, ali ipak postaje sve teže sakriti se.
Да имају ум тако би вероватно мислили и ови мрави о свом мравињаку. Закључили би да је тешко сакрити се у истом другим врстама.
maxresdefault.jpg

Ако су ове вести о "ванземаљцима" тачне, и ако нам се они разоткрију, можда се оно што зовеш Земља и Свемир, покаже као нешто слично овом мравињаку, или као "Труманов шоу".

Да имају ум тако би вероватно мислили и ови мрави о свом мравињаку. Закључили би да је тешко сакрити се у истом другим врстама.
Pogledajte prilog 1410751

Ако су ове вести о "ванземаљцима" тачне, и ако нам се они разоткрију, можда се оно што зовеш Земља и Свемир, покаже као нешто слично овом мравињаку, или као "Труманов шоу".
Pa da, koliko svemira sadrži jedna kap vode?
Možda smo mi jedan od svemira u kapi vode u reci iz koje upravo pije neka druga vrsta?

Meksiko se usro (izvinite na mom francuskom) ali baš...
Navodni vanzemaljci su delo jaime maussan, koji nije znao da složi kosti kako treba, dok su koristi ljudske i životinjske sa raznih delova tela, ne tako davne 2021, provalili ga, ali dečko je uporan (jer ne ebe lep, već..) pa pokušava sa istim skeletom (ili skeletima) kosti su ovaj put u malo većem redu, i dalje disfunkcionalan skelet za hodanje, ali jedna greška ostaje ista, lobanja je od lame, okrenuta naopako. Koja bruka za Meksički kongres, a samo su hteli da kopiraju amere.

Back