S
Struja
Gost
one sad se struja stidi.....al moras da se drpas i ti, vazi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislim "who needs a hero?"one:...ma uz minimalno zalivanje prezivljavamo kao kaktusi...sto rece junak iz jednog filma : "gledajte, mogu da primim sve vase metke!"...onda padne u bazen sa gornjeg sprata i iskrvari koliko 3 obicna coveka ne bi...tako da eto...barem pogines kao heroj...

Supertajni:......Zašto ja nisam znao za ovu fiestu........pitam forumašice koje kontaktiraju a i viđaju se samnom???

Struja:pa saznaj sutra sest po podne optimist u 29. novembra.
eb'ga, gazdarice, sto ne rece ovo ranije, pa da se organizujem drugacije. Ja za subotu zakazala medjusobno lizanje rana sa drugaricom uz tonu kokakole, cokolade i papirnih maramica.tvog ex-a? hahahahGazdarica:Nego zene, ako moj ex stvarno bude tamo, ima li neka raspolozena da ga kresne zajedno sa mnom...? 8)

pa OK sledeci put ukoliko dodem ja cu u akciju ali samaGazdarica:Samo da recem, nema pasivnog gledanja... Samo akcija dolazi u obzir...
Blondi, nemam pojma...![]()

da ali ne mrtvogone:
btw. everybody needs a hero...:-D

One samo ako izdahnes na mojim grudima inace ostaces neprimecenone:...bolje i mrtav nego nikakav...ovako barem imas cega da se secas...i kome da pravis spomenike...da deca uce u citankama...da se prica uz vatru u letnjim nocima...

pa on valjda tamo radi - neka organizatorka proveri dal mu je taj dan smenaone4me:eeehhh, vidim ja bice tamo svasta. I akcija, i palih heroja, i posrnulih... i to sve ako taj bivsi dodje. Ocete li se snaci nekako ako covek ne dodje?

teardrop:blondi, odoh večeras da rezervišem sto. Ako je tamo... Hmmm... 8)
cek pa zar nisi rekla da tamo radi tvoj ex?Gazdarica:Samo da uletim na sekund i pojasnim, ne, covjek nije konobar, nego gost!