repriza - ZA SVE

crna gazdarice pricas o onom smooth operatoru? leb ti ne j...pa iscurecemo sve redom ako bude tamo! qq zene obavezan pribor dnevni extra upijajuci ulosci. za one tecnije zemo i mesecni night. uh qq and lele

Ajde zene ne budite tako okrutne. Znate i same da su muski u biti osetljivi poput zalfije, pogotovo ako se tu nadje jos neki muzjak, pa makar i samo na slici.

A ti one, glavu gore, pa tebe jos nisu videle. "Onaj" je samo na slici, a i lepo je rekao da nece da dodje.

Struja:
crna gazdarice pricas o onom smooth operatoru? leb ti ne j...pa iscurecemo sve redom ako bude tamo! qq zene obavezan pribor dnevni extra upijajuci ulosci. za one tecnije zemo i mesecni night. uh qq and lele

ahahahahha,strujo,strujo !!!!!!

dobro da si me potsetila....hahahhaha....ja bih kvasila po sedishtima

...ma uz minimalno zalivanje prezivljavamo kao kaktusi...sto rece junak iz jednog filma : "gledajte, mogu da primim sve vase metke!"...onda padne u bazen sa gornjeg sprata i iskrvari koliko 3 obicna coveka ne bi...tako da eto...barem pogines kao heroj...

evo hahahahahaha hahahahahahahhah missim stvarno gazda ****** missim mojne to da mi radis. el mogu da vas gledam i da se draskam plz plz plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz hahahahhahahaha

esperanca137:
Dragi drugari,

Ovom prilikom Vas obavestavam da ce se repriza odrzati u subotu na mestu - nismo se jos dogovorili, u vecernjim satima.
POZVANI SU I FORUMASI tako da cemo se druziti zajedno.
Ko nece da dodje zbog muskaraca ne mora.
Eto,sad ste obavesteni i nemoj da cujem da je neko rekao da nije pozvan i da nije znao da su i muski pozvani.:D ;)
Nadam se da cete nas udostojiti svojim prisustvom - ovo vazi i za one koji ne zive u Beogradu,a voljni su da dodju

Poz
Esperanca

......Zašto ja nisam znao za ovu fiestu........pitam forumašice koje kontaktiraju a i viđaju se samnom???

Back