Hehe, ma da, treba samo naci mamac na koji trzas... Mene su navukli sa izborom kafane... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Gazdarica:Hehe, ma da, treba samo naci mamac na koji trzas... Mene su navukli sa izborom kafane...![]()
Kad smo već kod "kafana"... :rolleyes:
Gazdarica:Aaa, ja sam odmah rekla da necu doci ako ce se ici u kafane sa narodnjacima...
Jesam mazohista, ali ne bas toliki...
Na kraju, izabrase lokal u kome moze srcka da me strefi...![]()
Mada su i to više restorani, nego kafane.
Naravno da tamo nema narodnjaka, ali ima moj bivsi momak...iluzionista:Ma ne može... Nema u optimistu narodnjaka. 8) Jedino što su te prave kafančuge vrlo blizu...Mada su i to više restorani, nego kafane.
![]()

Pa sad, ja bih radije da gledam maloljetnice...SINDI:svi junaci glavom ponikoše, i u crnu zemlju pogledaše![]()
e fala ti bože, i taj dan je došao...lepo se provedite, slikajte mužjake (ako se koji usudi doći) , pa posle biznis sa slikama![]()
![]()
![]()
gazdarice, obrati pažnju na maloletnike]/b]![]()
uživajteeeeee!!!!

SINDI:svi junaci glavom ponikoše, i u crnu zemlju pogledaše![]()
e fala ti bože, i taj dan je došao...lepo se provedite, slikajte mužjake (ako se koji usudi doći) , pa posle biznis sa slikama![]()
![]()
![]()
gazdarice, obrati pažnju na maloletnike![]()
uživajteeeeee!!!!
Mislim kako će da realizuju ovu business ideju bez idejnog tvorca? 
Gazdarica:Naravno da tamo nema narodnjaka, ali ima moj bivsi momak...![]()
Ma, male su šanse da nabasaš na njega... Opusti se i uživaj. iluzionista:A, ti?Mislim kako će da realizuju ovu business ideju bez idejnog tvorca?
![]()
Gazdarica:Naravno da tamo nema narodnjaka, ali ima moj bivsi momak...![]()
kojote:Sta ce mi lepse polovine od tvojih duda :razz:
Rezervisano! :wink:
Gazdarica:A, ako ja u kafani sretnem svog ex-a pa se pocnem gusiti od shoka, hoce li neko da mi da vjestacko disanje...? Ili da ponesem pumpicu?![]()
Vragolasta Amfibija:kojot ima nashu sliku.

# zamisli #:Kojot ima svašta dok mu ne provalim insajdera a onda su prsli zajedno- to jest neće moći više ništa preko vezice nego kao ostali pošteni forumaši a ne tu mi on ima neku prednost![]()