Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pantelić opet u svom stilu. Ceo meč truba, i onda jednim potezom odluči utakmicu. Kao i u većini slučajeva, jednim izvrsnim dodavanjem, pošto njegovog primarnog zadatka, golova, ni nema još od otkrića Amerike.

Gled'o sam danas i one klince. Nisu loši, al' su mi Tošićevi driblinzi poprilično duhoviti. Mislim na ono kad predribla samog sebe.

Takođe, već godinama mi nije jasno to forsiranje Smiljanića. Još od Partizana, preko mlade reprezentacije, pa i onih par mečeva u A timu, do opet mlade reprezentacije. Ja nikako ne mogu da se setim nijedne njegove dobre partije. Čak bih se usudio reći i nijednog njegovog dobrog poteza. Naprotiv, u većini mečeva je bio najgori na terenu.
A eto, sad je kapiten mladog tima. I kao po pravilu, odigrao je govnjavo.

Ivanovic treba da bude centralni..........shtoper.........kakav bek.

To i ja kažem. I igrali su njih dvojica u paru u početku, a onda je valjda Klemente prebacio Ivanovića na desnog beka, a Dragutinovića sa pozicije levog beka, na centralnog odbrambenog.

Al' onda ne znam koga bi stavili na desnog beka. Na levoj strani imamo Obradovića, Kolarova, Lukovića, pa i Dragutinovića, koji je veći deo karijere i proveo na toj poziciji.

Al' na desnoj nemamo nikog, osim ako Antić ne odluči da vaskrsne već ubuđale Marjana Markovića i Milivoja Ćirkovića, ili ako dovede iz mlade onog desnog beka koji je ionako strvina, a i bio je jedan od najgorih u ovoj prijateljskoj sa Rumunima u Kragujevcu. Zaboravih kako se zove. Valjda u Zvezdi igra.

treba kombinovati sa suboticem i ivanovicem, da vidimo koji je bolji na beku, mada prepodstavljam da je antic to proveravao na treningu, pa je ovako verovatno bolje.

Subotić je više neki igrač tipa Japa Stama, samo ne toliko dobar, naravno. Glomazan, snažan, dobar u skoku, al' ne nešto brz. Nije on za beka. Eventualno bi mogao da poradi malo na ofanzivi pa da ispadne nešto na foru Bekenbauera. U tom slučaju bi verovatno Vidić igrao poslednjeg čoveka odbrane, a ovaj bi bio ispred njega.

Čini mi se da nije Ninkov nego Tomović, i da je upravo on napravio faul nad onim malim kapitenom Rumunije sa desetkom na leđima koji se zaista pokazao kao veliki talenat.
Daleko veći od onog Tošića, recimo, koji je u par navrata driblajući, predriblao jedino samog sebe, pošto mu je lopta pobegla ili iza leđa, ili u aut, ili protivniku u noge.

Kad sam pitao ćaleta gde igra Tomović, ovaj prvo reče Rad, pa Zvezda.

Inače, nosio je četvorku na leđima, i na poziciji desnog beka se snašao k'o riba na suvom. I u odbrani i u napadu.

Nisam ni ja najsrecniji sto Bane igra desnog beka, ali jednostavno mora tako. Iako se ne snalazi najbolje u ofanzivi, u odbrani skroz zatvara desnu stranu. Pogledajte koje su nam alternative na desnom beku: Rukavina, Ninkov, Stevanovic, Markovic... :eek: Dobicu plucni udar ako bilo koga od njih vidim u startnoj postavi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back