Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iako igra nije bila nešto bog-zna kakva ipak sam zadovoljan kako su se borili :ok:
Stvarno ni meni nije jasno kako je ovako jadna Litvanija očerupala rumune u gostima :???:
Od naših:sve pohvale na račun Krasića,Obradovića,Ivanovića i Milijaša :klap:
Žigić (iako sam kao zvezdaš urlao k'o majmun na svaki njegov gol) gubi se polako i mislim da Antić već mora da polako uigrava trio Pantelić-Lazović-Jovanović...Pantelić - borben ali isto kao i Žiga na ovoj utakmici izgubljen u prostoru.
Sutra će sigurno po novinama da osvanu naslovi u stilu "NAPOKON - TO JE ONO PRAVO" ili "IGRA KOJU DUGO ČEKAMO" ali ja mislim da je ovakvu Litvaniju sa katastrofalno lošom odbranom i ta očerupana Rumunija mogla da pobedi.
Borbenost naših je bila odlična ali igra još uvek ima tu staru boljku (mada je večeras bila nešto slabija) da u završnici igramo dosta neozbiljno a vidi se iz aviona da to sve može mnogo jednostavnije da se odigra.
Sve u svemu,da ne cepidlačim,dobro je i ovo.

Meni samo krivo sto Djurica nije ubacio umesto Dragutinovica ...

Kad smo vec kod Zigica, ybg ljudi, nema ko da igra umesto njega, mada i on ume da bude koristan u napadu i po meni bi trebalo da je u repki ...

Penal ko penal, promasivali su i veci igraci od njega, ne treba ga sad zbog toga udaljiti iz repke, a i dao je gol na kraju

grupams8.png

Sutra će sigurno po novinama da osvanu naslovi u stilu "NAPOKON - TO JE ONO PRAVO" ili "IGRA KOJU DUGO ČEKAMO" ali ja mislim da je ovakvu Litvaniju sa katastrofalno lošom odbranom i ta očerupana Rumunija mogla da pobedi.
Borbenost naših je bila odlična ali igra još uvek ima tu staru boljku (mada je večeras bila nešto slabija) da u završnici igramo dosta neozbiljno a vidi se iz aviona da to sve može mnogo jednostavnije da se odigra.
Sve u svemu,da ne cepidlačim,dobro je i ovo.

Naravno da je bilo neocekivano dobro. Igraci su zasluzili da ih hvalimo, sad to sta ce novine pisati nije bitno. Mrzim one komentare tipa "dobili smo slabu Litvaniju" itd... da smo izgubili bilo bi "Pa sta vam je ljudi danas svi igraju fudbal" , to je tacno, danas stvarno svi igraju fudbal i dobiti selekciju na ovakav nacin koja se uz to nalazi ispred tebe na rang listi je veliki uspeh :)

Svaka cast momcima jos jednom na igri i borbenosti (koja nam je falila godinama).

Ma uopste nije problem u tome sto je promasio nego u tome sto on izvodi penal pored Stankovica, Jankovica i Milijasa.
Milijas tu deluje najsigurnije, i ako je on u timu uopste ne treba da se postavlja pitanje ko ce ga izvoditi ... A moze i Pantelic :D ...

Inace, Stankovic se trudio kao da je debitant u repki ... Mozda se covek uplasio za mesto u timu kad je video Kacara kako igra, a i pridobio je publiku tim trudom ... Ako ako, samo neka nastave ovako ...

Golman i odbrana su nam fenomenalni, skripi malo u sredini i najvise u napadu, ali to ce se valda popraviti kad se vrate Sulejmani i Kacar ...

Zigic je sutirao penal kao malo dijete. Mislim, jasno je meni da covjek zeli da se upise i sve to, ali ipak...Ne treba da se zezamo. Inace to mi je jedina zamjerka na ovoj utakmici.
Sada nam preostaje da uzmemo jos 3 boda od Austrije, mada vidjecemo jer je Austrija remizirala sa Faranima pa ce imati motiv vise...a nisu neke vezare, pa da je remi realan. Istina nisam gledao utakmicu, ali Farani su Farani.
Sve u svemu, nadam se da ce Antic uspjeti da nas odrzi na ovom nivou do kraja, jer je za nase reprezentativce najvaznije da se srede u glavi, pa da napokon uspjehe mladih osjetimo i u seniorskoj konkurenciji.

P.S. Milijasu svaka cast, iskoristio je svoju sansu na pravi nacin! Jedva cekam neki gol iz slobodnjaka i u reprezentaciji :)

Obradovic je dobar, ali ja bih pre Kolarova za levog beka jer ima opasan centarsut a i zbog slobodnjaka. Svaki njegov centarsut na Zigu bi bila sansa.
Obradovic je jos klinac, i neka odigra par utakmica cisto da se navikne na repku, a za ove bitnije protiv Rumuna i Francuza i ja bi stavio Kolarova ili Dragutinovica posto mi ne deluje nesto sigurno kao centralni odbrambeni ...

Inace, ja sam par puta igrao protiv Kolarova, i tada nije bio nista poseban igrac ali je zato imao mnooooogo jak sut ...

Bilo je dobro,vrlo dobro:ok:
Raduje me borbenost,volim kada se bore za Srbiju nije bitno i neka izgube ali uvek neka ostave srce na terenu!!!!!!!!!
Druga dobra stvar je sto imamo veliki fond dobrih igraca,evo super smo igrali a nisu bili u timu Sulejmani,Kacar,Tosic,Lazovic........Znaci imamo maltene 2 dobra tima i neogranicen broj kombinacija..........ja mislim da bi trebalo da se pozove Kolarov i Lukovic iz Udinezea oni bi jos pojacali konkurenciju!!!!!!!!!!
E jedini problem je napad ja ne vidim napadaca koji bi u skorijoj buducnosti postao vrstan golgeter a samo nam on fali da imamo strasan tim!!!!!!!!!!!
Jedino da uvezemo nekog?????????

I meni je jedina zamerka sto je Zigic sutirao penal:dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand:

I mislim da bi trebalo na utakmicama reprezentacije da bude mnogo bolja atmosvera!!!!!!!!
Secam se kada je bila YU svi smo pricali smeta nam himna,zastava.................kada bude Srbija bice ludnica i eto sada je Srbija,nasa himna,grb,zastava ali i dalje nije pun stadion i dalje nije atmosvera kakvu bi Srbija trebalo da ima!!!!!!!
I sada dovikivalje ne izgleda lose a mogu samo da zamislim kako bi bilo da je pun i Sever i Jug,Republika Srpska standardno popunjava Istok i onda kada bi krenulo Sever,Jug,Istok SRBIJA mislim da bi to bila najbolja atmosvera napravljena ikada!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kako vas ke....ju rezultati...strava...ako tučete Austrijance na konju ste...generalno mislim da vas čeka fajt sa Francuzima, dići će se oni...

Mi smo potpuno nadigrali Ukrajinu i mašili tri zicera za pobjedu...šteta ali doma ih uzimamo i ulazimo u dodatne (Englezi su nabrijani, ubit će sve) gdje možemo na svakog...Modrić najbolji po običaju...Ševčenko je kralj...:worth:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back