Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Farani-Austrija 1:1, a ta ista Austrija razvalila Francuze ... Evo i Englezi se muce sa Boratima ... Nema vise buranija koje mozes dobiti sa po 6 ili 7 prema 0, danas bukvalno svi pikaju fudbal ...

Ako Antic bude pametan i izostavi Stankovica eto pobede, i jos ako Rumuni i Francuzi remiziraju, eto razloga za optimizam.

Ipak napunise Englezi Kazahstan pred kraj

Poslednja izmena:
Srbija - Litvanija 3:0
--------------------------------------moji utisci:
generalno, dobra igra, mnogo bolja nego neke ranije predstave nashe reprezentacije. Imali smo obichaj da padnemo posle 40 minuta i da ostatak bude prazan hod dok nas druga reprezentacija urnishe. Danas smo kidali 90 minuta a Litvanci nisu znali gde im je dupe a gde glava. Odbrana nam je igrala savrsheno, u veznom redu se video nedostatak Sulejmanija i Kachara, a napad ne zhelim komentarisati....

Stojkovic - dobro odigrao, mada nije imao bash mnogo posla. Nije mi jasno zashto ne igra u Sportingu.
Ivanovic - Sjajna igra uz postignut gol. Definitivno ostavio odlichan utisak na mene i uz konstantne utakmice bice jedan od najboljih odbrambenih u evropi, bez sumnje :)
Vidic - perfektno, bez greshke. Uz Terija najbolji odbrambeni u Evropi, i mozhemo da zahvalimo bogu shto imamo ovakvog igracha u repki.
Dragutinovic - izashao rano, nema shta da se komentarishe.
Krstajic - dobro odigrao, nishta posebno.
Obradovic - neshto mu fali, ali ne znam shta. Iako je igrao dobro, nije ostavio neki utisak na mene....
Milijash - iako ima shut i dobro izvodi prekide, kretanje mu je 0. Choveka treba neko da nauchi kretanju. Danas je odigrao relativno dobro, mada ni Litvanci nisu bili bog zna shta....
Stankovic - Za razliku od nekih prethodnih mecheva, Deki je danas odigrao na veoma visokom nivou. Veoma malo greshaka, doprineo igri vishe nego u zadnje 2 godine (chini mi se i da je promenio poziciju...)
Krasic - Odlichna igra, veoma dobar utisak. Vidi se da je sazreo i eliminisao onaj problem poteza vishe (taj problem sad ima Zoki Toshic, ali verujem da ce se godinama to i kod njega srediti). Razvaljivao je litvance po toj desnoj strani :)
Jankovic - malo igrao, ali to shto je igrao nije loshe.
Jovanovic - Odlichan dechko, bori se kao lav. Mnogo korisniji od onog balvana pantelica. Treba ga staviti u igru i protiv Austrije.
Zhigic - Drvo jedno. Promashio penal. Dao go kad su se litvanci skroz raspali.
Pantelic - KOG CE ON DZHAVOLA U IGRI?
Kuzmanovic - fantastichan veznjak, veoma visoko mishljenje imam o njemu, igrao malo ali odlichno :)

ja sam pozitivno sokiran. na prvu loptu.
a onda se setim da su ovi litvanci go qratz (iako su dobili rumune i bla bla bla)
oni su lepo pustili da milijas izigrava umetnika na sredini terena i nemaju nikakvu igru.
stankovic, fakat, bio dobar. a verujem da bi bo jos bolji kad bi ga oslobodili kapitenske trake i pustili ga da samo radi svoj posao. volo bik da zigicu krene al...celu utakmicu mi je izgledao kao da je na dopu. ostale ne isticem, bili su okej (osim sto krstajic bas voli da pravi sranja). e da, pantelic - bez veze. nadam se da igra samo zato sto nema ko drugi

Srbija - Litvanija 3:0
--------------------------------------moji utisci:
generalno, dobra igra, mnogo bolja nego neke ranije predstave nashe reprezentacije. Imali smo obichaj da padnemo posle 40 minuta i da ostatak bude prazan hod dok nas druga reprezentacija urnishe. Danas smo kidali 90 minuta a Litvanci nisu znali gde im je dupe a gde glava. Odbrana nam je igrala savrsheno, u veznom redu se video nedostatak Sulejmanija i Kachara, a napad ne zhelim komentarisati....

Stojkovic - dobro odigrao, mada nije imao bash mnogo posla. Nije mi jasno zashto ne igra u Sportingu.
Ivanovic - Sjajna igra uz postignut gol. Definitivno ostavio odlichan utisak na mene i uz konstantne utakmice bice jedan od najboljih odbrambenih u evropi, bez sumnje :)
Vidic - perfektno, bez greshke. Uz Terija najbolji odbrambeni u Evropi, i mozhemo da zahvalimo bogu shto imamo ovakvog igracha u repki.
Dragutinovic - izashao rano, nema shta da se komentarishe.
Krstajic - dobro odigrao, nishta posebno.
Obradovic - neshto mu fali, ali ne znam shta. Iako je igrao dobro, nije ostavio neki utisak na mene....
Milijash - iako ima shut i dobro izvodi prekide, kretanje mu je 0. Choveka treba neko da nauchi kretanju. Danas je odigrao relativno dobro, mada ni Litvanci nisu bili bog zna shta....
Stankovic - Za razliku od nekih prethodnih mecheva, Deki je danas odigrao na veoma visokom nivou. Veoma malo greshaka, doprineo igri vishe nego u zadnje 2 godine (chini mi se i da je promenio poziciju...)
Krasic - Odlichna igra, veoma dobar utisak. Vidi se da je sazreo i eliminisao onaj problem poteza vishe (taj problem sad ima Zoki Toshic, ali verujem da ce se godinama to i kod njega srediti). Razvaljivao je litvance po toj desnoj strani :)
Jankovic - malo igrao, ali to shto je igrao nije loshe.
Jovanovic - Odlichan dechko, bori se kao lav. Mnogo korisniji od onog balvana pantelica. Treba ga staviti u igru i protiv Austrije.
Zhigic - Drvo jedno. Promashio penal. Dao go kad su se litvanci skroz raspali.
Pantelic - KOG CE ON DZHAVOLA U IGRI?
Kuzmanovic - fantastichan veznjak, veoma visoko mishljenje imam o njemu, igrao malo ali odlichno :)

Uglavnom se ne slazem! Ne znam sta si video kod Kuzmanovica. Seti se kako je igrao Dusko Tosic, pa vidi koliko je dobro odigrao Obradovic. Milijas apsolutno odlican danas.
Za Zigica si 100 posto u pravu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back