Srbija - Litvanija 3:0
--------------------------------------moji utisci:
generalno, dobra igra, mnogo bolja nego neke ranije predstave nashe reprezentacije. Imali smo obichaj da padnemo posle 40 minuta i da ostatak bude prazan hod dok nas druga reprezentacija urnishe. Danas smo kidali 90 minuta a Litvanci nisu znali gde im je dupe a gde glava. Odbrana nam je igrala savrsheno, u veznom redu se video nedostatak Sulejmanija i Kachara, a napad ne zhelim komentarisati....
Stojkovic - dobro odigrao, mada nije imao bash mnogo posla. Nije mi jasno zashto ne igra u Sportingu.
Ivanovic - Sjajna igra uz postignut gol. Definitivno ostavio odlichan utisak na mene i uz konstantne utakmice bice jedan od najboljih odbrambenih u evropi, bez sumnje

Vidic - perfektno, bez greshke. Uz Terija najbolji odbrambeni u Evropi, i mozhemo da zahvalimo bogu shto imamo ovakvog igracha u repki.
Dragutinovic - izashao rano, nema shta da se komentarishe.
Krstajic - dobro odigrao, nishta posebno.
Obradovic - neshto mu fali, ali ne znam shta. Iako je igrao dobro, nije ostavio neki utisak na mene....
Milijash - iako ima shut i dobro izvodi prekide, kretanje mu je 0. Choveka treba neko da nauchi kretanju. Danas je odigrao relativno dobro, mada ni Litvanci nisu bili bog zna shta....
Stankovic - Za razliku od nekih prethodnih mecheva, Deki je danas odigrao na veoma visokom nivou. Veoma malo greshaka, doprineo igri vishe nego u zadnje 2 godine (chini mi se i da je promenio poziciju...)
Krasic - Odlichna igra, veoma dobar utisak. Vidi se da je sazreo i eliminisao onaj problem poteza vishe (taj problem sad ima Zoki Toshic, ali verujem da ce se godinama to i kod njega srediti). Razvaljivao je litvance po toj desnoj strani

Jankovic - malo igrao, ali to shto je igrao nije loshe.
Jovanovic - Odlichan dechko, bori se kao lav. Mnogo korisniji od onog balvana pantelica. Treba ga staviti u igru i protiv Austrije.
Zhigic - Drvo jedno. Promashio penal. Dao go kad su se litvanci skroz raspali.
Pantelic - KOG CE ON DZHAVOLA U IGRI?
Kuzmanovic - fantastichan veznjak, veoma visoko mishljenje imam o njemu, igrao malo ali odlichno