Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bože dragi,šta je ovde analitičara :roll:
Za onakvu našu igru protiv reprezentacije koja sigurno nema igru i koja pored izgubljenog Domeneka ne liči (od evropskog prvenstva) na repku od koje treba da se strahuje i respektuje,ne mogu da budem zadovoljan.
Koja dobra igra,koje šanse :evil: ...onako rasformiranu Francusku smo trebali da dobijemo a ne da se blamiramo izjavama tipa "odlično smo igrali u prvih 20 minuta","oštećeni za penal","na momente :rotf: smo imali igru i kontrolisali utakmicu" .....mi se uvek zadovoljavamo ovakvim stvarima i zato nam se i sve ovo dešava...nema danas malih i velikih repki...nego,udri Smilju po sikilju :mafijas:

Pa kad se sjetim Azarbejdžana, Kazahstana, ... ja sam iskreno zadovoljan sa ovim protiv Francuza!!!
Pazi, Kazahstan nas je momački umlavio, a ljudi ni rukovodstvo u savezu u tom momentu nisu imali!!! Ma nismo se na momenat skupili da ličimo na ekipu u mečevima protiv njih!!! Sjeti se tek Poljske i onog brukanja!!! Sjeti se da im je dalje učešće u kvalifikacijama bilo upitno!!!

Poslednja izmena:
Pa kad se sjetim Azarbejdžana, Kazahstana, ... ja sam iskreno zadovoljan sa ovim protiv Francuza!!!
Pazi, Kazahstan nas je momački umlavio, a ljudi ni rukovodstvo u savezu u tom momentu nisu imali!!! Ma nismo se na momenat skupili da ličimo na ekipu u mečevima protiv njih!!! Sjeti se tek Poljske i onog brukanja!!! Sjeti se da im je dalje učešće u kvalifikacijama bilo upitno!!!
E, ne brukamo se samo mi, misalim da je Luxemburg pobedio Svajcarsku 2:1... Hehehe, ima i gorih od nas...:P:P:P

Ovo je meni malo previše feministički. Iako me devojke jesu razočaravale u prošlosti,nikad nisam i neću biti spreman,da tako svaljujem krivicu na jedan pol,gledajući na drugi kao na žrtveno jagnje. Ja ipak verujem u individualnost ljudi i trudim se da ljude posmatram bez sličnih predrasuda(što ne znači da uvek uspevam).
Mislim da ljudi u principu mnogo lažu,nezavisno od toga kom polu pripadaju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back