RainbowSix
Veoma poznat
- Poruka
- 10.717
Mislim da bi kao zadnji vezni bolji bio Smiljanic nego Ergic...
Previše je mekan zasad, al svakako treba računati na njega!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da bi kao zadnji vezni bolji bio Smiljanic nego Ergic...
Bože dragi,šta je ovde analitičara
Za onakvu našu igru protiv reprezentacije koja sigurno nema igru i koja pored izgubljenog Domeneka ne liči (od evropskog prvenstva) na repku od koje treba da se strahuje i respektuje,ne mogu da budem zadovoljan.
Koja dobra igra,koje šanse...onako rasformiranu Francusku smo trebali da dobijemo a ne da se blamiramo izjavama tipa "odlično smo igrali u prvih 20 minuta","oštećeni za penal","na momente
smo imali igru i kontrolisali utakmicu" .....mi se uvek zadovoljavamo ovakvim stvarima i zato nam se i sve ovo dešava...nema danas malih i velikih repki...nego,udri Smilju po sikilju
![]()
Kakav god bio, Kezman je bolji od onog Mohikanca koji statira u kukuruzu. Al dobro, kad ode Deki iz repke, otici ce i njegov kum![]()
E, ne brukamo se samo mi, misalim da je Luxemburg pobedio Svajcarsku 2:1... Hehehe, ima i gorih od nas...Pa kad se sjetim Azarbejdžana, Kazahstana, ... ja sam iskreno zadovoljan sa ovim protiv Francuza!!!
Pazi, Kazahstan nas je momački umlavio, a ljudi ni rukovodstvo u savezu u tom momentu nisu imali!!! Ma nismo se na momenat skupili da ličimo na ekipu u mečevima protiv njih!!! Sjeti se tek Poljske i onog brukanja!!! Sjeti se da im je dalje učešće u kvalifikacijama bilo upitno!!!
Podsjećaju me na onomad Mijata i Branka Brnovića!!! Taj Brnović je i završio svoju karijeru, a da niko od nas nije uspio da skonta kakvi su bili njegova uloga i zadaci u timu!!!
A Krstarica kažeš??? E vidiš to je lepo!!!Steta sto ovu temu shvatate kao salu. Mada kapiram to, ipak je ovo Krstarica...
Pa ljudi ko tu pije a ko plaća?
http://sportskenovosti.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=5218
P.S. Pantelić je kralj![]()
Za neupucene:
Novinar:"Da li je bilo planirano da ti izvedes penal?"
Panta:"Uvek je planirano da ja sutiram, i kad jeste i kad nije"![]()
cemu taj optimizam?
Kacar ne igra, Mrdja pozvan u repku, o Milijasu, Obradovicu i Krstajicu da ne pricam
bod ko kuca