Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vrlo dobrih prvih pola sata i poslednjih 15 minuta. Steta je sto se Stankovic povredio, ali Kacar je u ovom trenutku za njega zmaj, Vidicu kapitenska traka, a Stankovicu i Krstajicu zahvalnice
Ivanovic i Tosic na svom nivou, e sad sto je Anrijev i Govuev nivo visi to je druga stvar
Kacar i Stojkovic fenomenalni, Bosko, Vidic, Sulejmani vrlo dobri
Pantelic los, al mi jednostavno nemamo kvalitet u napadu, ni Lazovic ne bi mogao vise sam, a Zigic je drugaciji tip igraca (mogao je da da gol, a lopta se odbija od njega ko od drveta)
Ergic, slazem se sa Rainbowom, Kuzma usporen, al bolji od Milijasa i Stankovica
sve u svemu Francuzi su nas dobili na suvi kvalitet, nasi su isuvise neuigrani da bi parirali Anriju i drustvu, kao sto su to uspeli Austrijanci
mi imamo 5 igraca (Stojkovic, Vidic, Kacar, Jankovic i Sulejmani) bez kojih ne smemo da pocnemo utakmicu, treba naci jos 6

Hmmm... hvala, hvala... Ipak je čovjek za samo par dana probrao 7-8 ljudi koji su u stanju da igraju veliku tekmu a da se ne useru od tripova!!!! Samo još na idućem meču da se ovo smeće koje je još prisutno, pomete iz ekipe (a ubjeđen sam da hoće) bićeko mi strava ekipa!!! Na sreću, sve što je večeras kilavilo u ekipi, svakako ima već postojeću alternativu, što na klupi, a što i van repke!!! Navijam za Zvezdu, al ipak sam mišljenja da Duljaj svakako ima mjesta u ovom društvu, a da je Lazović je za ovakvog Pantelića izmislio prijem lope!!! Krstaja je za oproštajnu tekmu zreo do yaya!!!

Žao mi je što sam sinoć pogriješio u vezi Krasića!!! Antić je veliki autoritet i mislim da je u stanju da probudi onu potrebnu igračku agresiju u tom dečku!!! Ako to uspije, čupavi Miloš će se carom krstiti!!!
Ima tu razloga za optimizam, itekakvog razloga...!!!:ok:

vrlo dobrih prvih pola sata i poslednjih 15 minuta. Steta je sto se Stankovic povredio, ali Kacar je u ovom trenutku za njega zmaj, Vidicu kapitenska traka, a Stankovicu i Krstajicu zahvalnice
Ivanovic i Tosic na svom nivou, e sad sto je Anrijev i Govuev nivo visi to je druga stvar
Kacar i Stojkovic fenomenalni, Bosko, Vidic, Sulejmani vrlo dobri
Pantelic los, al mi jednostavno nemamo kvalitet u napadu, ni Lazovic ne bi mogao vise sam, a Zigic je drugaciji tip igraca (mogao je da da gol, a lopta se odbija od njega ko od drveta)Ergic, slazem se sa Rainbowom, Kuzma usporen, al bolji od Milijasa i Stankovica
sve u svemu Francuzi su nas dobili na suvi kvalitet, nasi su isuvise neuigrani da bi parirali Anriju i drustvu, kao sto su to uspeli Austrijanci
mi imamo 5 igraca (Stojkovic, Vidic, Kacar, Jankovic i Sulejmani) bez kojih ne smemo da pocnemo utakmicu, treba naci jos 6

Znam da je opcija prilično falična, al šta misliš o tome kad bi pozvali u ispomoć Darka Kovačevića pa da testiramo i opciju sa jednim sidrašem koji može i da primi loptu, iskontroliše, napravi potez i da gol, a može i da sve to odradi kroz jedan skok šut glavom???
Znam ja da je on mator, al' isto tako znam da smo u situaciji da jednog špica njegovog profila moramo od blata da pravimo!!! To je situacija pogotovo sad kad izgleda stvaramo solidan vezni red!!! Ipak nam treba špic koji se ne odbija od tuđe halfove, ne postće u raskoraku kraj lopte u vlastitim nogama i koji može i sam samcat da nađe rješenje za gol!!!

Navijam za Zvezdu, al ipak sam mišljenja da Duljaj svakako ima mjesta u ovom društvu, a da je Lazović je za ovakvog Pantelića izmislio prijem lope!!!
Kad je repka u pitanju, ne bi niposto smele da postoje podele Partizan - Zvezda ... Ja Stankovica ne bi izbacio zato sto je igrao u Zvezdi, nego zato sto postaje sve veci teret ekipi, dok Stojkovica ne bih menjao za ni za Kasiljasa ... U repki je uvek bio izvanredan ...

Jeste li skontali koliko je ofalio Ivanović??? Baš se vidi da mu fale ozbiljni mečevi u nogama!!! Mislim, nije bio loš da bi ga sad pljuvali (uostalom dao je i gol), al' nije ni pola onog od prošle godine!!!
Krstajić je svakako višak, pogotovo što mislim da Dragutinović može bolje da odrađuje svaki segment igre od Mladena!!!
Baš bi me interesovalo kako bi se večeras pokazali Smilljanić i Duljaj!!!

E ljudi al bilo je dobro veceras u prvom poluvremenu,ne znam mozda me malo atmosvera ponela ali gde sam ja gledao ljudi su bukvalno bili u delirijumu kada je Bosko onoga zavrnuo petom,pa 2-3 puta kada su ih Bosko i Sulejmani probili po bokovima,pa kada je lopta isla po zemlji od noge do noge i kada mi se cinilo da mozemo kao mlade majmune da ih vrtimo u krug po 15 min tada se videlo da su ljudi bas srecni sto mi konacno igramo fudbal i bila je ludnica kao da ih guzimo 2-3 razlike,jos se komentator drao kao nenormalan da sve jos vise popali........U tim trenutcima ja sam imao osecaj kao da gledam Svetske prvake!!!!!!!

A sta je bilo posle 37 min to verovatno ni Antic ne zna.
Al dobro vazno da je krenulo veceras 37 min,sledeca utakmica 60-tak min,posle 80 min,e onda kada dodjemo na nivo da onako igramo svih 90 min e tada cemo da ebemo pola Evrope!!!!!!!!!!!!

Duljaj mora da ima mesta u ovoj ekipi, jeste da je Bane dao gol, al mu je Anri stalno bezao po boku, Duljaj bi to bolje branio, a sto se tice Darka ne znam, 35 godina? ne moze da bude zgoreg da proba, ko je sve proban, mogao bi i on
steta sto Rakic stagnira, on bi po konstituciji mogao da odgovori zadacima, al nema kvalitet
jos ima da se igra 8 utakmica, tek smo poceli

E ljudi al bilo je dobro veceras u prvom poluvremenu,ne znam mozda me malo atmosvera ponela ali gde sam ja gledao ljudi su bukvalno bili u delirijumu kada je Bosko onoga zavrnuo petom,pa 2-3 puta kada su ih Bosko i Sulejmani probili po bokovima,pa kada je lopta isla po zemlji od noge do noge i kada mi se cinilo da mozemo kao mlade majmune da ih vrtimo u krug po 15 min tada se videlo da su ljudi bas srecni sto mi konacno igramo fudbal i bila je ludnica kao da ih guzimo 2-3 razlike,jos se komentator drao kao nenormalan da sve jos vise popali........U tim trenutcima ja sam imao osecaj kao da gledam Svetske prvake!!!!!!!

A sta je bilo posle 37 min to verovatno ni Antic ne zna.
Al dobro vazno da je krenulo veceras 37 min,sledeca utakmica 60-tak min,posle 80 min,e onda kada dodjemo na nivo da onako igramo svih 90 min e tada cemo da ebemo pola Evrope!!!!!!!!!!!!

Nama koji ih volimo, zapravo malo treba da budemo zadovoljni!!! Dovoljno je da prepoznamo jasno poboljšanje i strpljenja nam neće manjkati!!! Skontajte, izgubili smo, a zapravo smo zadovoljni pošto smo vidjeli da momci mogu da drže sredinu i da grizu ako hoće!!! Ne pamtimo kad se to zadnji put desilo u nekom važnom meču protiv jakog protivnika!!! Čim se nije sve svelo na bunarenje na Žigu, odmah je bolje!!! Mislim, imali smo mi i golje rezultate protiv možda i jačih protivnika, npr. u remi u Portugalu prošle godine, al nas je to obično znalo da usere iz nekih bunarenja i hrkljuš situacija nakon valjda i po 65% posto lopte u posjedu protivnika!!! Izgleda da nam se repka budi!!!:ok:

Ako bolje razmislite, Francuzi i pored očajnog Pantelića sinoć nisu imali nekakvih ekstra čansi koje su zaslužili svojom igrom!!! Dva gola koja su nam dali, pala su iz teškog hrkljuša, poslije gomilu puta ovako ili onako odbijenih lopti od kojekakve pete ili uz kojekakva naša u zli čas ničim objašnjiva posrtanja!!! Jednostavno, Francuze je dva puta poslužila "fliper" sreća i zato sad imaju tri boda!!! U cjelini gledano, i pored ona naša već ranije nabrojana četiri pajvana u timu nisu nas ništa posebno nadigrali!!!

Poslednja izmena:
Bane se zayebao sto je otisao u Celsi, mislio je da ce proci ko Vidic ... Samo da sto pre promeni klub, i postace igracina ...

Vaistinu! :worth:

Svidja mi se sto je Aca Stojanovic uzeo posao komentatora utakmica na RTSu vidi se da covek stvarno zivi za fudbal, a i dobro barata podacima, bavi se istrazivanjem...

Kad bi samo Zvezda zaigrala malo kao danas reprezentacija... :neutral:

xaxaxa :lol: ti se smejali ljudi?

Ma jesu goni ih u klinac,al pola njih je mislilo da je gol al su ubrzo videli da nije a ja se vec bio zalaufo i ***......
Mada oni sto ih zanima fudbal i nisu bilo je baci kosku sada cemo da im zabijemo,nego su se smejali oni strucnjaci sto su veceras umesto da kao sav normalan svet dodju da gledaju utakmicu, izasli sa ribama da se cmacu dok se mi nerviramo i da nas gledaju kao da smo pali sa marsa, oni verovatno ne znaju ni da je bila utakmica.

Nama koji ih volimo, zapravo malo treba da budemo zadovoljni!!! Dovoljno je da prepoznamo jasno poboljšanje i strpljenja nam neće manjkati!!! Izgleda da nam se repka budi!!!:ok:

Da u pravu si nije tu bilo nista specijalno napravili smo 4-5 dobrih akcija al ljudi su srecni samo da vide da neki nas one camuge napravi smesnim kao Jankovic ono petom,kad je ona volina protrcala i jedva stala u reklamama:worth::worth::worth:

Meni je super komentator,kada onako vice da drz utakmici,jeste da je preterivao mnogo(od obicnog uklizavanja i obicnog dodavanja) vikao kakav fenomenalan start,kakav velemajstorski potez,al bolje sto je tako uzivis se malo,i onda stvarno mislis da je super potez i srecan si........*** nekad je i to dovoljno

Duljaj mora da ima mesta u ovoj ekipi, jeste da je Bane dao gol, al mu je Anri stalno bezao po boku, Duljaj bi to bolje branio, a sto se tice Darka ne znam, 35 godina? ne moze da bude zgoreg da proba, ko je sve proban, mogao bi i on
steta sto Rakic stagnira, on bi po konstituciji mogao da odgovori zadacima, al nema kvalitet
jos ima da se igra 8 utakmica, tek smo poceli
Duljaj i Darko??? Ma kume ja bi da mi to probamo!!! Ionako nam je ekipa skoro komplet podmlađena pa se Darkove godine i ne bi baš puno "neuklapale" ispred "svježe krvi" na sredini!!! Za Duljaja si 100% u pravu!!! Ivanović se previše iscimavao i puštao Anriju pravo prvog poteza sa loptom, za razliku od Duljaja koji svakako nikad nije patio od kompleksa pretjeranog strpljenja ispred protivnika koji ga cima i važe!!!!

Darko, bi isto ovdje sasma odgovarao, ne simnjam u to!!! Nema tog halfa od kjeg bi se Darko odbijao onako kao Marko!!! Gdje darko stane sa loptom i zagradi, tu nema presije na tijelo i pomjeranja iz težišta, a Darko svakako ima jeben korak da zakorači sa loptom oko protivnika koji ga pokušava da omete!!! :ok::ok::ok: Sad takvog u repki nema na vidiku!!! Dakle, pozvati Darka pa makar da ga probamo sa nekim slabijim protivnikom!!!

Nego sto Englezi siluju Hrvate

Englezi su nas pre-ga-zi-li! Igrali su fantasično, strpljivo, precizno, sa Terryem i Ferdinandom koji su kraljevi. :worth:Ma Englezi su sila samo im je moro Capello to doć objasnit. ;)
A mi smo ponovo pukli sa bahatim nastupom.:roll: Nema veze igra se dalje, s Ukrajinom fajt sa drugo mjesto, u baražu imamo šanse sa svakim. Fali Dudu pa čak i debeli (više kad gledaš uživo neg na telki). Crveni je bio bezveze, dokrajčio tekmu.:thumbdown:

Ne slazem se da nemamo bolje od Pantelica. Recimo, Lazovic je mnogo bolji sa loptom od njega. Pantelic cim dobije loptu pogubi se i preda je protivnickom igracu. A Lazovic i mnogo cesce dolazi u gol sanse. Sa Rumunima mislim da treba da igramo 4-4-2 sa Zigicem i Lazovicem u napadu. Krstajic je zreo za penziju, ali pitanje je ko bi mogao da ga zameni.

Sad procitah na B92 komentar da je ovaj Pantelic dao za repku SAMO JEDAN ( jedan ) gol. To je stvarno porazavajuci podatak. Pa Kezman je dao 20 ( DVADESET ) golova pa ga ne zovu selektori. Pa ljudi zar je moguce da on jos uvek dobija poziv. Pomislicu jos da postoji neki klan koji ga gura. Je l on bese Stankovicev kum?

Poslednja izmena:
veoma mi je zhao shto smo izgubili i krivim pantelica invalida najvishe za to
gotovo sam siguran da je lazovic igrao, mi bismo dali go u 1. poluvremenu
karleusha deluje pogubljeno, dobar potez tu i tamo......
kachar i sulejmani su pokazali shta je moderan fudbal, znachi brzina i tehnika, a ne onaj kriminal kao protiv farana
a vi hejteri shto ne volite kezhmana, da se terate, nama kezhman, hteli ili ne hteli da priznate, fali, i to je veoma ochigledno
a chinjenica je da nam treba duljaj...i to veoma....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back