Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne volim Prosineckog, iz razloga njegove nacionalnosti i to sto je zvezdas, ali mislim da bi njegov sistem bio najbolji za Srbiju

Taj njegov sistem 4-1-4-1

Odbrambena cetvorka, ispred njih Matic, ispred Matica su Tadic, Ljajic, Markovic, Djuricic, a ispred njih Mitrovic ili Filip Djordjevic

To je to, samo što je Đuričić trenutno izvan forme pa bih stavio Bastu na krilo, a Ljaju u sredinu...

Koje je ovo ludilo ako Robi preuzme Srbiju istetoviracu ga ;) Samo se moram prvo posavetovati sa Bajkom lol...Previse ovo dobro zvuci da bi bilo istinito tj Tole nas radi ko volove dobro nas je podmazo sa Piksijem, Stanojem pa sad Robi a na kraju ce biti Mr O'Hook...Pa cemo da furamo pricu bolje Okuka nego Jankovic

Da sam podrzavao Toleta kada su ga svi napadali,jesam.Jer iza njega stoje rezultati,pre svih finansijski i infrastrukturni sto je za njegovu funkciju i najvaznije,kao baza za buduce uspehe na zelenom polju.Ali ljudi moji,pa sta je ovo:o?.Ljubinko osvojio kao trener evropsko prvenstvo,ima iza sebe uspesnu klupsku karijeru,bio je motor probijac reprez. SRJ i SCG.Zasto Ljubinko nije kandidat vec se pominju Piksi,Tumbakovic,Stanojevic,... Mislim da bi bio red da se Ljubinku ponudi to mesto.Drugi kome bi bio red da se ponudi je Bekvalac.Vise puta je rekao da bi jarko zeleo da bude selektor a ako hocete ima i uspeha,sto je najvaznije radio je ovde po domacoj ligi i okolini,zna sve ove igrace i brate... koji god klub uzme,ovaj na kraju skoci za bar 5 mesta,najcesce i vise na tabeli.S Toletom bi se lepo slagao kao i Ljubinko koji treba da bude ubedljivo 1i pik.Ako necete ovu dvojicu,tu je MISTER USPEH Cedomir Djoincevic.ODLICNO pamtim njegove uspehe sa raznim klubovima,posebno Radom.

A po cemu ti je Stanojevic odlican izbor za selektora, a Prosinecki totalno neprihvatljiv?

Jel ima neke razlike u trenerskom iskustvu izmedju njih dvojice?

Mozda zato sto ga je izdominirao u medjusobnim duelima :D

Inace pustite ovo glupo prepiranje, ljudi trenutno je Petko najblizi selektorskom mestu :dash:

Pukli smo skroz, propadanje reprezentacije je rupa bez dna

A po cemu ti je Stanojevic odlican izbor za selektora, a Prosinecki totalno neprihvatljiv?

Jel ima neke razlike u trenerskom iskustvu izmedju njih dvojice?

Covece, Stanojevic je osvojio dve titule sa Partizanom, usao u LS, osvojio 3. mesto sa omladincima na EP, a sta je ova karikatura uradila?
Osvojio Kup?

Daj, nemojte da se zajebavamo.

Poslednja izmena:
Covece, Stanojevic je osvojio dve titule sa Partizanom, usao u LS, osvojio 3. mesto sa omladincima na EP, a sta je ova karikatura uradila?
Osvojio Kup?

Daj, nemojte da se zajebavamo.

2 titule pored raspale Zvezde, o nacinu na koji je izbacio Anderleht ne bih opet da razglabamo, ispao od Samroka, a sto se omladinaca tice sa njima je i Pizon uzeo srebrnu medalju.
Nije Prosinecki bas karikatura, jer je imao zapazene rezultate sa Kajzersporom u prvoj sezoni, i falila su mu 2-3 boda da izadje u Evropu.

Ne shvati me pogresno, ja hocu da imamo iskusnog selektora, a ni on ni Stanojevic to nisu, vec su apsolutno u rangu po tom pitanju. Samo ti ovog stavljas svetlosnu godinu iznad Prosineckog, bez nekog jakog pokrica.

Drulović privremeno selektor

Selektor mlade reprezentacije Srbije Ljubinko Drulović biće vršilac dužnosti selektora seniorskog tima, saznaje SOS kanal.

Prema istim saznanjima, Ilija Petković će biti imenovan za direktora A reprezentacije Srbije.

Drulović će voditi ‘Orlove’ na prijateljskom meču sa Republikom Irskom 5. marta, a potom će biti poznato ko će za stalno preuzeti klupu reprezentacije Srbije.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=02&dd=14&nav_id=812203

Da sam podrzavao Toleta kada su ga svi napadali,jesam.Jer iza njega stoje rezultati,pre svih finansijski i infrastrukturni.

:think::think:

Jel u finansijski uspeh spada i globa od 2 miliona evara koju treba da plati Antiću? Jel i minus od 10 miliona evra zbog neodlaska na EP i SP takođe finansijski uspeh?

- - - - - - - - - -

Pa ne, najbolje da omalovazis sve sto je Stanoje uradio, ako ce tako da ti bude lakse...

Jedino što Stanoje zna je da peva.

2 titule pored raspale Zvezde, o nacinu na koji je izbacio Anderleht ne bih opet da razglabamo, ispao od Samroka, a sto se omladinaca tice sa njima je i Pizon uzeo srebrnu medalju.
Nije Prosinecki bas karikatura, jer je imao zapazene rezultate sa Kajzersporom u prvoj sezoni, i falila su mu 2-3 boda da izadje u Evropu.

Ne shvati me pogresno, ja hocu da imamo iskusnog selektora, a ni on ni Stanojevic to nisu, vec su apsolutno u rangu po tom pitanju. Samo ti ovog stavljas svetlosnu godinu iznad Prosineckog, bez nekog jakog pokrica.

Ajde ovako

Prvo - vi kad ste poslednji put uzeli dve titule (2006, 2007) tad je Partizan bio najraspaliji u svojoj istoriji, pa niko od vas to ne spominje, vec slavite titule koje ste dominantno osvojili sa Zengom

A drugo, ne znam "na koji nacin" je on to izbacio Anderleht !?

Jel ces isto tako da osporavas i Zvezdinu titulu prvaka Evrope '91 ? Posto znamo na koji nacin ste je osvojili...

Zao mi je zbog ovih decijih prepucavanja, ali sami pocinjete

A sto se tice Drulovica, on je trenutno najbolje resenje, dobro je da su ga izvukli iz rukava

Poslednja izmena od moderatora:
Ajde ovako

Prvo - vi kad ste poslednji put uzeli dve titule (2006, 2007) tad je Partizan bio najraspaliji u svojoj istoriji, pa niko od vas to ne spominje, vec slavite titule koje ste dominantno osvojili sa Zengom

A drugo, ne znam "na koji nacin" je on to izbacio Anderleht !?

Jel ces isto tako da osporavas i Zvezdinu titulu prvaka Evrope '91 ? Posto znamo na koji nacin ste je osvojili...

Zao mi je zbog ovih decijih prepucavanja, ali sami pocinjete

- - - - - - - - - -

A sto se tice Drulovica, on je trenutno najbolje resenje, dobro je da su ga izvukli iz rukava

Tacno, vi ste bili u raspadu, a mi smo proslavili te 2 titule, ali nismo smatrali Zengu i Djurovkog mega-strucnjacima zbog toga.
Stanoje je izbacio Anderleht nevidjenom srecom, gde su prvo sebi nabusili neverovatan autogol u BG-u, a zatim su tamo posle izjednacenja igrali viktorije sa vama i cak im je ponisten regularan gol za 3-2. Nakon toga su prebacivali penale 3 metra iznad gola. Ok, sve vam se vratilo za Artmediju, ali to apsolutno nikakav trenerski podvig nije bio sa njegove strane.

Da sam podrzavao Toleta kada su ga svi napadali,jesam.Jer iza njega stoje rezultati,pre svih finansijski i infrastrukturni sto je za njegovu funkciju i najvaznije,kao baza za buduce uspehe na zelenom polju.Ali ljudi moji,pa sta je ovo:o?.Ljubinko osvojio kao trener evropsko prvenstvo,ima iza sebe uspesnu klupsku karijeru,bio je motor probijac reprez. SRJ i SCG.Zasto Ljubinko nije kandidat vec se pominju Piksi,Tumbakovic,Stanojevic,... Mislim da bi bio red da se Ljubinku ponudi to mesto.Drugi kome bi bio red da se ponudi je Bekvalac.Vise puta je rekao da bi jarko zeleo da bude selektor a ako hocete ima i uspeha,sto je najvaznije radio je ovde po domacoj ligi i okolini,zna sve ove igrace i brate... koji god klub uzme,ovaj na kraju skoci za bar 5 mesta,najcesce i vise na tabeli.S Toletom bi se lepo slagao kao i Ljubinko koji treba da bude ubedljivo 1i pik.Ako necete ovu dvojicu,tu je MISTER USPEH Cedomir Djoincevic.ODLICNO pamtim njegove uspehe sa raznim klubovima,posebno Radom.

LOLLLLL Bekvalac :zcepanje:, daj bre Zivu onda. Ili jos bolje Kosana.

Tacno, vi ste bili u raspadu, a mi smo proslavili te 2 titule, ali nismo smatrali Zengu i Djurovkog mega-strucnjacima zbog toga.
Stanoje je izbacio Anderleht nevidjenom srecom, gde su prvo sebi nabusili neverovatan autogol u BG-u, a zatim su tamo posle izjednacenja igrali viktorije sa vama i cak im je ponisten regularan gol za 3-2. Nakon toga su prebacivali penale 3 metra iznad gola. Ok, sve vam se vratilo za Artmediju, ali to apsolutno nikakav trenerski podvig nije bio sa njegove strane.

Ne bih rekao da ih niste smatrali. Pogotovo Zengu, koga i danas mnogi navijaci Zvezde smatraju za velikog strucnjaka.

Drugo, sto se dvomeca sa Anderlehtom tice, najvaznija stvar je da je Partizan prosao, da je Stanoje napravio rezultat. To sto ti pricas bi isto bilo kao kad bih ja rekao da ste vi do cuvene titule u Bariju dosli uz vise srece, nego kvalitetom.
Btw, u LS Partizan je igrao odlicno protiv Arsenala i Sahtjora i nesrecno izgubio. Stanoje je nadigrao Genk, ali nije imao srece da prodje.

Da zakljucim, nevezano za Stanojevica, bilo kakvo pominjanje Prosineckog kao selektora Srbije je teska glupost, jer je covek trenerska neznalica, amater, koji pokusava da kopira neki Barselonin sistem, ne vodeci racuna o igracima koje poseduje.

Poslednja izmena:
Ako bi svi bili realni ni Stanojevic ni Prosinecki nisu za nasu reprezentaciju. Obojica su i dalje amateri/pocetnicu u ovom poslu. Zenga je imao samo srece sto je Zvezda tada bila jaka. Cak mi ni Drulovic nije neko resenje jer i on spada u klasu pomenutog dvojca. Najbolje bi bilo da imamo iskusnog stranog trenera (po menije realno da neko i dodje zbog igraca koje imamo).

Ako bi svi bili realni ni Stanojevic ni Prosinecki nisu za nasu reprezentaciju. Obojica su i dalje amateri/pocetnicu u ovom poslu. Zenga je imao samo srece sto je Zvezda tada bila jaka. Cak mi ni Drulovic nije neko resenje jer i on spada u klasu pomenutog dvojca. Najbolje bi bilo da imamo iskusnog stranog trenera (po menije realno da neko i dodje zbog igraca koje imamo).

Ma koji ce stranac kod nas da dodje? Jup Hajnkens:think:
Za kvalitetnog nemamo para,a i nije normalno da u zemlji sa toliko nezaposlenih fudbalska reprezentacija ima giga preplacenog selektora....a ako ce novi Klemente da dodje,neka hvala dajte bilo koga od pomenutih......

Ne mora selektor da bude iskusan, imas primer nasih zapadnih suseda u vidu Bilica,pa i Susic nije nesto iskusan mnogo .....

Ovo oko Stanojevica i Prosineckog je jadna rasprava, jer se radi o 2 perspektivna strucnjaka, a vi sami procenite da li su 2 titule u JSL ispred 5.mesta u turskoj ligi, ili je obrnuto, po meni nema neke razlike, a gadi mi se ovo velicanje Stanojevica ,pa ljudi vi ste imali i boljih trenera od njega, a i ovo nipodastavanje Robijevog rada je za bez komentara.....

I za kraj da se vratimo na Ljubinka Drulovica i da mu pozelimo srecu na novoj funkciji ,da otrese Irce ,pa da ga ostave i za pravog selektora,nemam nista protiv

Ne bih rekao da ih niste smatrali. Pogotovo Zengu, koga i danas mnogi navijaci Zvezde smatraju za velikog strucnjaka.

Drugo, sto se dvomeca sa Anderlehtom tice, najvaznija stvar je da je Partizan prosao, da je Stanoje napravio rezultat. To sto ti pricas bi isto bilo kao kad bih ja rekao da ste vi do cuvene titule u Bariju dosli uz vise srece, nego kvalitetom.
Btw, u LS Partizan je igrao odlicno protiv Arsenala i Sahtjora i nesrecno izgubio. Stanoje je nadigrao Genk, ali nije imao srece da prodje.

Da zakljucim, ne vezano za Stanojevica, bilo kakvo pominjanje Prosineckog kao selektora Srbije je teska glupost, jer je covek trenerska neznalica, amater, koji pokusava da kopira neki Barselonin sistem, ne vodeci racuna o igracima koje poseduje.

Ja ga postujem, ali ga ne smatram velikim strucnjakom, posle Zvezde nista nije pokazao, a i ekipa koju je ovde imao na raspolaganju je bila jaka.
Jeste najvaznije da je Partizan prosao, ali nije prosao zbog Stanojeve genijalnosti. U tome je stvar.

A jel' cita neko od vas novine?
O kojem Stanojevicu vi pricate kad je pre 5 dana objavljeno da on nemoze da bude selektor zbog uvredljivih pesmica na racun CZ.I cemu rasprava o njemu i Prosineckom?Koliko vi imate godina? 9?
Do konacne odluke,Tolimir je napravio jos jedno cirkuski urnebesno resenje postavljanjem Drulovica na mesto selektora jer,eto,niko drugi nece.Pa dok se niko drugi ne nakani da dodje,jednog Baneta Ivanovica,Kolarova,Nastasica,Matica,Ljajica,Mitrovica,Markovica...ce predvoditi - Ljubinko Drulovic :eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back