Tekst je malo cudan, jer apostrofira Stanojevica kao krivca sto nije izabran kao selektor, jer se zamerio Zvezdasima onim pevanjem u svlacionici.
Mislim da je bolje da se ovaj Njutn bolje bavio time zbog cega jedno telo, kao FSS, stalno popusta pred nekom grupicom huligana.
Imali smo Stojkovica, realno najboljeg golmana u Srbiji, ma sta mislili o njemu, koji nije pozivan u reprezentaciju zbog toga sto ga navijaci Zvezde ne vole.
Sad se isto ponavlja sa Stanojevicem, po autoru ovog teksta.
To je vrhunac debilizma, da fakticki od neke grupe ostrascenih navijaca zavisi ko ce igrati za reprezentaciju ili ko ce biti selektor.
E o tome treba da se pise malo vise...
- - - - - - - - - -
Pa cekaj, kako je onda prvo prihvatio, a posle se predomislio?
Sto odmah nije rekao da nece.
Meni tekst uopšte ne izgleda tako, čak štaviše, sasvim suprotno, zar nisi čitao tekst nakon tog dela o pevanju, gde se vidi da je to predstavljeno sa dozom ironije?
To je već postalo standard, nekim navijačkim grupacijama niko ne može ništa i to je tako. Počeli su skidati trake fudbalerima, ugovarati transfere, a sada smo eto dogurali do toga da određuju i selektora.
Stojkovića je Pižon ignorisao samo i jedino zbog gneva navijača. Toliko o tome da nemaju uticaja u FSS i pri izboru igrača, a evo sada i selektora.
O tome ne treba da se piše, to treba da se briše. Promeni, uništi, ukloni, eliminiše, kako god, ovako više ne ide, jer ako nam pored silnih visokoškolovanih kriminalaca, lopova, menadžera i trenera, počinju diktirati reprezentaciju i neobrazovani, nenormalni, retardirani navijači (čast izuzecima), odnosno huligani sa tribina, bolje da se oprostimo od reprezentacije.
Na koji post?
Slozili smo se da je struktura saveza osnovni protagonista propasti naseg fudbala
A oko navijaca nismo i necemo, ko pita masu poluobrazovanih neizivljenih i problematicnih ljudi,ma sa koje strane oni stizali..... mozda Tole vidi svoj interes u tome da kupi zvezdu pred nove izbore (mada realno ne znam cime,jer ne znam koji ce delija biti zadovoljan Jankovicem kao selektorom), ali to je opet njegova odluka, nema tu nekog pritiska niko se nije oglasio iz klubova,pusti ti internet ratnike....
Dakle kao osnovni razlog ,pored eventualnih problema oko zarade mislim da je po sredi eventualno Stanojevo suprotstavljanje menadzerisanju.....ali sredice to vec Sale Jankovic nekako, medjutim ne kao trener zvezdas,vec kao trener krpa
sa Tumbom ce kvota na 3+ biti ispod 1.30
- - - - - - - - - -
Sad ide kao neko saopstenje Babica da je Stanoje odustao jer mu strucni savet nije dao podrsku kao prvom piku,nego su stavili Tumbu......mislim lepo upakovano nema sta
E pa što onda nisi napisao da smo se složili u jednom delu, nego prećutkuješ.
Da, očigledno ne, ali u ovoj analizi, onom ko hoće da shvati, je lepo objašnjeno kako to funkcioniše i razlozi zašto Stanoje nije selektor. Ima tu i Toletove uloge, ali caka je u tome da je i taj Tole taj animozitet i odbijanje prema Stanoju kreirao i delom zahvaljujući gnevu velikog dela navijača REPREZENTACIJE (dakle govorimo o onima koji bi došli da navijaju za nas u kvalifikacijama, ovog puta isključujem to što su navijači CZ), koji je na zub, ma na krv i nož dočekao sam pomen da je Stanoje blizu klupe. I ajmo sada govoriti o tome kako internet navijači nisu bitni, kako su internet ratnici nebitni... Brate, ovde se ne govori o 10-tak, 50-tak, stotinak ljudi, ovde se govori o hiljadama, hiljadama komentara mržnje, sa podgrnim, pretećim, i najgorim prizvukom. Ne govorim ja ovde o jednom portalu, jednom sajtu, govorim o svim portalima, forumima navijača, govorim o glasu Srba, koji su velikim delom bili protiv Stanoja. To su 95% bili navijači Zvezde, i tu nema šta da se krije. Zato je jasno da su sada dobili šta su tražili. I bilo kakav loš izbor, a SVAKI će biti loš sem ako ne dođe Drula ili nekim čudom se Stanoje predomisli (i dođe nakon skupštine FSS i daće Bog blagi odlaska metuzalema), i bez ikakve najave bude promovisan u selektora, biće jedino i samo odgovornost brojnih Delija, koji su ovih nekoliko dana, od prvog teksta o mogućem dolasku Stanoja, zasuli internet, ali i gradove, kafiće, i sl, najgorim komentarima i pretnjom da će ceo crveno-beli deo Marakane zviždati reprezentaciji i Stanoju. Jedino odgovornost Delija, Tomislava Karadžića i bulumente. Ende.
Ono što je jasno, da se priča i piše o tome da je CZ bila protiv Stanoja i da je o tome obavestila FSS, izričito protiv. Ne mora se to javno izneti, zna se stav svih iz Zvezde o Stanoju još od vremena derbija. Ali i da nisu bili protiv, glas navijača se daleko čuo. I to je bilo dovoljno, uz Tominu zaljubljenost u Sina Mihu, da ponižava Stanoja i odredi mu da će biti NAJJEFTINIJI selektor... Kao da čovek nema karijeru iza sebe, ulazak u LŠ, što NIJEDAN Srpski trener sem njega nije uspeo, već da je neki početnik i amater...
Naravno da je i menadžerisanje razlog. To je prolazilo u repki dosad, kako bi drukčije objasnio da protiv kroasana igra jedan Alen Stevanović, dok Tadić koji kida u top ligi Evrope, greje klupu.
Janković... ja nikada neću shvatiti nekog ko i pomene njegovo ime povezano sa reprezentacijom, nakon katastrofalnih rezultata koje je ostvario. Da li to neko hoće nas navijače dodatno izludeti i hebati nas u zdrav mozak dok ne puknemo od muke, ne znam...
A Tumba... Pa, eto, igraćemo na gol više...