LAKI LUCIANO
Domaćin
- Poruka
- 4.279
Ne verujem...
Zna cesto "Zurnal" da omane sa sastavima...
Ovaj sastav je smehotres u najavi...
![]()
Nema od ovoga tima nista...tj. nece oni poceti utakmicu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne verujem...
![]()
prvo jedinstvo,disciplina, pa tek onda igra,prvi tim i rezultat
Ne verujem...
![]()

Mora Bisevac da igra, nije igrao do sad.

Upravo tako,ali mislim da necemo izgubiti,a i ako izgubimo bice to tipa 2-1,3-2 ili tako nesto...
Јел могуће да има неко ко није играо?
Онда мора да га метне у тим, у праву си. Стварно није у реду.

Mene čudi kako neko od crveno-belih forumaša još nije zaigrao![]()
Cek oces da kazes da nam je kvalitet u rangu Estonije i Jermenije?
Nije problem kod nas u kvalitetu vec sto nikad nismo pokazali svoj maximum......
Ko je uopste nas poredio sa Francuskom?
Miljama daleko je i nasa zemlja od nabrojanih.....u svakom smislu
Pusti ti ove ostale sportove,fudbal je najbolja projekcija drustveno-ekonomske situacije,jer se ogromne pare vrte......
Koje uslove imaju igraci tamo koje ovde?Koliko je para tamo koliko ovde? Koliko je ljudi tamo koliko ovde?
Po igracima smo trenutno iza Spanije,Nemacke,Holandije,Brazila,Argentine,Italije,Francuske,Engleske,Portugala,Rusije,Urugvaja.....mozemo da se koljemo s Obalom Slonovace (ni oni nikako da pruze maximum),Hrvatskom i jos nekih par selekcija.......sve u svemu za nas je uspeh plasman na EURO i 1/8 finala SP je kao finale
Da,trenutni kvalitet nam je u rangu Estonije i Jermenije.Estonija nam je odrzala cas usred Beograda,seti se tog poraza.Jermenija sa "B" timom nam odrzala cas fudbala na Kipru.
Ta prica da imamo kvalitet ali ga nismo pokazali ne pije vodu.To mozes da kazes za jednu-dve utakmice,ali agonija nase reprezentacije je pocela jos kod Antica,pa se nastavila kod Goluba i sada kod Sinise.
Nije nas niko poredio sa Francuskom,ali mnogi ocekuju pobedu nad njima.Nekim ljudima nije realan poraz od Francuza.Oni su nas pod vodstvom Antica dobili u Parizu i realno su bili mnogo bolji u Beogradu,iako je bilo nereseno.Tada smo imali jaci sastav nego sada a oni su imali slabiji nego sada.Dakle,realno je da izgubimo od njih.
Mnogi se busaju u grudi kako smo mi jaki,kako smo fudbalska nacija a to je totalana zabluda.Svrha cele moje price je upravo ova tvoja zadnja recenica.Plasman na neko takmicenje je za nas ogroman uspeh,prolaz u eliminacionu fazu na EP I SP je za nas nesto sto nije realno.

Meni je on sličan igrač kao Raća Petrović...samo što je levonog.
Visok, korpulentan, dobar tehničar...ali nije klasičan destruktivac. Nema ubrzanje, agresivnost i start....
Ako je Raća takav onda hebi ga...