Bastiani
Poznat
- Poruka
- 7.660
Nisi rekao nista o OBradovicu ali dobro.......
Da Volkov je odbio da bude rezerva,ostavi Pizona njega sam ponajvise kritikovao sto ga ne zove,ali da li mislis da je slucajno odigrao samo 1 mec u Severnoj Americi? I fazon seljacenja po medijima kako bi igrao za srbiju,ali je za partizandobro da igra za crnu goru.......
Pa po toj tvojoj logici onda bi trebali da probamo i Lekica na stopera da se sve isproba,sto da ne......brkica u spic.....ako taj Volkov u karijeri nikada nije bio stoper,na osnovu cega ga treba staviti na to mesto?:think:
Po trenutnom stanju kojim raspolazemo Volkov je kod nas mogao da bude rezervni levi bek i to je maximum....dobro mogao je ponekad i krilo da odmeni.......
Pravilno pitanje glasi: zašto je Duška Tošića trebalo staviti na to, ili bilo koje mesto?
I muka mi je više od toga što produžavate ovu raspravu koju vodite protivno elementarnoj logici, koja kaže da Volkov nije mogao odbiti da bude rezerva ako mu to selektor (tada je to bio Petrović) to nikad nije ni ponudio. Te priče "nije levi štoper nego levi bek" su bedni izgovori koje mogu da popuše samo oni kojima je glavna veza sa fudbalom igranje Menadžera i ostrašćeni navijači Zvezde.
I da ponovim po n-ti put ne dovodim u pitanje odluku Mihajlovića da odustane od Volkova, nego držanje Petrovića koji ga nije pozivao kada je ovaj bio u životnoj formi. Ali, zahvaljujući obojici, mi sada imamo Duška Tošića a nemomo Volkova.
Aj sad ti reci kako njih dvojica ne igraju na istom mestu.
dobro da igra za crnu goru.......
Inace Antic je na predlog Bore M. uzeo Borinog coveka iz strucnog staba u svoj strucni stab,neki Cileanac...kad su sjebalii Antica...